Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Kleo je pokrenuo lavinu nacionalističkih komentara. Da je ostao u Zvezdi, verujem da bi njihovi navijači pevali sasvim drugu pesmu oko njegovog učešća u reprezentaciji.Kad Srbi tako vole svoju zemlju, što ne igraju iz ljubavi za manje pare u Partizanu i Zvezdi, nego idu u Čelzi, Mančester, Olimpijakos ? Nisam primetio da u reprezentaciji Stanković i Vidić zapinju kao u svojim klubovima. A da li nam treba napadač poput Klea, valjda je pokazao meč protiv Farana. Žigić kao drvo, lopta se odbija od njega, jedva učačka go amaterima. Lazović više zna, ali je sebičan, komplikuje, i stalna opasnost da dobije žuti ili crveni. Pantelija, bogu hvala, nije igrao. Kleo igra mnogo jednostavnije, puca iz prve, minimum kontakta sa loptom, ne komplikuje i ne davi.Priča o tobožnjoj propasti srpskog fudbala i talentovane srpske dece, ulaskom stranaca u reprezentaciju, je čista zamena teza. Upravo obrnuto- pojačala bi se konkurencija, morali bi više raditi, tatini i mamini sinčići i puleni kriminalaca i instant menadžera ne bi imali zagarantovano doživotno mesto u timu, čak i ako loše igraju, ili čak nemaju ni klub. Takvi se najviše i plaše Klea, a ne pravi i talentovani.

:lol: a ko tebi garantuje da ce Kleo da zapne u reprezentaciji kao u svom klubu? mislim, ako ti je već to teorija, kurcobolja u naših ustaljenih igrača.

Pa ako ne bude igrao dobro, postoji klupa za rezerve, ili gubljenje mesta u reprezentaciji. Ali mi sad imamo neke koji imaju mesto u timu, taman da na 50 utakmica daju dva gola. Vreme je da shvate da nisu nezamenljivi.Mislim da bi se trudio više, upravo zato što je stranac i što zna da mnogi jedva čekaju njegov kiks, da kažu ,, pa šta smo vam rekli ? '', drugo to je i njegova lična promocija, on nikad nije igrao na EP ili SP, i verujem da bi mnogo više zapinjao od Pantelića, Žigića, Lazovića,Stankovića..

Kadu umesto Stankovića i bog da nas vidi angry.gif

Pa ako ne bude igrao dobro, postoji klupa za rezerve, ili gubljenje mesta u reprezentaciji. Ali mi sad imamo neke koji imaju mesto u timu, taman da na 50 utakmica daju dva gola. Vreme je da shvate da nisu nezamenljivi.Mislim da bi se trudio više, upravo zato što je stranac i što zna da mnogi jedva čekaju njegov kiks, da kažu ,, pa šta smo vam rekli ? '', drugo to je i njegova lična promocija, on nikad nije igrao na EP ili SP, i verujem da bi mnogo više zapinjao od Pantelića, Žigića, Lazovića,Stankovića..
+ 1 za sve,jedino za Stankovica se ne slazem.Deki je ubedljivo nas najbolji igrac.Hteli vi to ili ne mi krstenog centarfora nemamo .A vi se i dalje klanjajte Zigicu,i budite uz Pantelica i Lazovica

Edited by Dudus

pa da, odavno se zna da se Stanković ni približno ne trudi u reprezentaciji kao u Interu <_<

...
Sta je bre ovo, raspust se jos nije zavrsio?
:lol: a ko tebi garantuje da ce Kleo da zapne u reprezentaciji kao u svom klubu? mislim, ako ti je već to teorija, kurcobolja u naših ustaljenih igrača.
Pa to se valjda vidi po tome što je ostao za manje pare u domaćim klubovima, a nije otišao u Čelsi ili Man Utd...

Edited by M16

Kleo je pokrenuo lavinu nacionalističkih komentara. Da je ostao u Zvezdi, verujem da bi njihovi navijači pevali sasvim drugu pesmu oko njegovog učešća u reprezentaciji.Kad Srbi tako vole svoju zemlju, što ne igraju iz ljubavi za manje pare u Partizanu i Zvezdi, nego idu u Čelzi, Mančester, Olimpijakos ? Nisam primetio da u reprezentaciji Stanković i Vidić zapinju kao u svojim klubovima. A da li nam treba napadač poput Klea, valjda je pokazao meč protiv Farana. Žigić kao drvo, lopta se odbija od njega, jedva učačka go amaterima. Lazović više zna, ali je sebičan, komplikuje, i stalna opasnost da dobije žuti ili crveni. Pantelija, bogu hvala, nije igrao. Kleo igra mnogo jednostavnije, puca iz prve, minimum kontakta sa loptom, ne komplikuje i ne davi.Priča o tobožnjoj propasti srpskog fudbala i talentovane srpske dece, ulaskom stranaca u reprezentaciju, je čista zamena teza. Upravo obrnuto- pojačala bi se konkurencija, morali bi više raditi, tatini i mamini sinčići i puleni kriminalaca i instant menadžera ne bi imali zagarantovano doživotno mesto u timu, čak i ako loše igraju, ili čak nemaju ni klub. Takvi se najviše i plaše Klea, a ne pravi i talentovani.
Prvo prestanite sa tim idiotskim tezama da su ljudi protiv Klea u repki jer navijaju za zvezdu.Drugo prestanite i sa idiotskim potezanjem (ne)kvaliteta kao razloga guranja stranaca u reprezentaciju. Ovde se valjda prica o tome da li stranci (bilo kakvi, i fantasticni i nikakvi) treba da igraju u reprezentaciji Srbije.I trece - ovo nije tim "ljudi koji najvise vole Srbiju" (aka ko-je-veci-saban) vec reprezentacija Srbije - tj. najbolji igraci (tim) koji Srbija ima. Kleo smatra Brazil svojom domovinom, ne Srbiju te njegovu "ljubav" :isuse: okaci o rep.Da ne spominjem neke isecke iz njegovog intervjua:
Svesni ste da će vam vrata u reprezentaciji Brazila biti zauvek zatvorena ako se opredelite za Srbiju?- Moram biti realan. Kolike su mi šanse da ikada zaigram za Brazil?! Ovde su ljudi prepoznali moj rad, cene me, i bila bi mi čast da tokom narednih godina igram za njih.
Na ovo balavci svrsavaju pricajuci kako Kleo voli Srbiju vise nego Stankovica&co. Normalni ljudi ovde vide coveka koji bira poput pravog profesionalca ono sto mu se najvise isplati.Jebao vas Kleo.

Edited by Shan Jan

^ what he said

Mnogo je bolje da dovedemo Amaurija, nego Klea. Nije nastupao za Brazil, a nije ni za Italiju. Osnove da igra za reprezentaciju Srbije su podjednake kao i za Klea, tacnije nikakve. Ako cemo vec da se igramo klubova, daj da uzmemo kvalitetne igrace.

Osnove da igra za reprezentaciju Srbije su podjednake kao i za Klea, tacnije nikakve.
Živeo i radio u Srbiji neko vreme?

Kleo nije ziveo i radio dovoljno da bi zaradio drzavljanstvo, tako da - da.

Slažem se ali nije baš ni da deli istu osnovu sa Amaurijem.

Ako je Kleo isto sto i Subotic, onda je Amauri isto sto i Kleo.