Boza_zvani_Pub Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Jel to negde ozvaniceno da Krstajic vise nije v.d?
Milosh76 Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Nije, mediji spekulisu. Zvanicnih informacija nema
Cane Vukic Prebranac Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Буња доминира. "Menadžeri više ne mogu da sastavljaju tim kao ranije", tvrdi on.
dragance Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Šta je netačno rekao? Naravno da ne mogu kao ranije jer se sada uplate rade na drugi račun.
levi Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Pa sa Ivanovićem, Kolarovom, Matićem i Ljajićem samo Krstaja i može. Ako treba da se napiju ok, ako treba da se pobiju, može i to. Ozbiljno mislim. Ovo je milekitić generacija i oni govore taj jezik. Mogao je Muslin sa njima, bila je odlična disciplina u reprezentaciji, bez stresa i afera. Čak i da kažemo da je Sergej poslužio kao primer, onda se ta žrtva isplatila. Svi su se odazivali bez problema, pristojno se ponašali, u redu i poretku, kao ekipa. To je sve važno koliko i i disciplina u igri I teniseri su milekitić generacija i nisu slučajno jedini Davis cup osvojili te godine kad su doveli Pilića da im zavede red na okupljanjima. Nije njima trebao matori da im kaže kako da igraju, nego da im organizuje kad se trenira, kako se ide na ručak, kad na spavanje itd Fudbaleri su sad dobili Sergeja, ali je sve ovo ostalo resetovano na milekitić podešavanja
porucnik vasic Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 bože kakav se polusvet vrti oko fudbala u srbalja, mislim to smo znali ali nije zgoreg ponekad ponoviti Krstaja ide slavnim stopama 1 Deje, samo što mu je olakšavajuća okolnost što je bio pomoćni trener sve vreme i što ne mora da prolazi kvalifikacije, tako da je u poređenju s Genijem ultra iskusan Krstajić je super alibi rešenje, FSS može da kaže da se time osigurava kontiniutet dok Krstaja može da kaže ,,šta ste hteli da uradim, ja sam s tim momcima došao do SP, da li je trebalo da ih ostavim na cedilu nakon što se FSS raskantao s Muslinom, zbog čega mi je inače jako žao bla bla bla" Човек је тренер. Оно ћубре, није, нити је икад био.
levi Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 (edited) Pa vasić jbt, pomrčina, razvija negative. Sve je obrnuto od onog kako jeste Edited November 13, 2017 by levi
W.F.C. Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 (edited) Pa nije bio Dejo samostalni selektor, nego clan komisije, ja sam i sad za komisije i komitete, ozbiljan je momenat Edited November 13, 2017 by W.F.C.
hazard Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Posle komisije je Dejo bio samostalni selektor. Azerbejdžan i Gurbana Gurbanova ste zaboravili
porucnik vasic Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 vasojević, a izdao srbiju Мало ли је.
Recommended Posts