Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

U pravu je bio Dule kad je njega i Slinoja pocerao iz Partizana. Tad su mu grobari to zamjerili, ali vidio je sa kakvim neljudima saradjuje. :fantom:

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Mrzi me da guglam, al pretposavljam da je ovo Krstaji prvi trenerski posao u karijeri?

Al kazu da sa sjajnim ocenama polaze sve ispite na trenerskoj skoli.

Posted

Cilj je što više sakriti igru koju ce trener da forsira. Muslinovu su svi mogli da vide u kvalifikacijama, Piksi da je preuzeo i njega bi skautovali kroz prijateljske i klupske, Krstaja je nov čovek niko ne zna kakve ideje ima i taman kada ga malo prouče in se povlači i na svetskom prvenstvu ulazimo u istoriju kao jedina reprezentacija koja je imala selektora koji debituje kao trener u prvom kolu.

Posted

Cilj je što više sakriti igru koju ce trener da forsira. Muslinovu su svi mogli da vide u kvalifikacijama, Piksi da je preuzeo i njega bi skautovali kroz prijateljske i klupske, Krstaja je nov čovek niko ne zna kakve ideje ima i taman kada ga malo prouče in se povlači i na svetskom prvenstvu ulazimo u istoriju kao jedina reprezentacija koja je imala selektora koji debituje kao trener u prvom kolu.

samo da ne bude ono dejino iz azerbejdžana “momci igramo našu igru”
Posted

Krstaja je uradio dobar posao sa Radnikom kao GM :D

Posted

Pa sa Ivanovićem, Kolarovom, Matićem i Ljajićem samo Krstaja i može. Ako treba da se napiju ok, ako treba da se pobiju, može i to. Ozbiljno mislim. Ovo je milekitić generacija i oni govore taj jezik.

Zovne Pikseta da mu nacrta šta da igraju, on vodi treninge i jbg, šta bude. Kokeza hazardira do kraja, možda se ludaku i posreći. 

Posted

gorcin stojanovic, kolumnista blica, u poslednjoj kolumni kaze da je sada bobe pavkovic zapravo novi sef fudbalskih operacija u reprstaciji, i da je on taj koji crta sta da se igra. ne znam odakle mu ta informacija, al eto, tako je napisao.

Posted (edited)

Pa Bobe Pavković je sad tu jedini fudbalski taktički pismen. Njemu očigledno  nešto drugo fali da bi bio dobar trener, ali za tu ulogu taktičkog savetnika iz senke je dobar. Nešto kao Kosan kod Miloja

Edited by levi
Posted

gorcin stojanovic, kolumnista blica, u poslednjoj kolumni kaze da je sada bobe pavkovic zapravo novi sef fudbalskih operacija u reprstaciji, i da je on taj koji crta sta da se igra. ne znam odakle mu ta informacija, al eto, tako je napisao.

Ne bi to uopšte bilo loše. Ako stvarno hoće da promovišu Orliće, Bobe ih dosta dobro poznaje.

Posted

Znakovito je i da je Krstajić već dopunio stručni štab sa Bobetom, Jovšićem i Milanom Obradovićem.

Posted

bože kakav se polusvet vrti oko fudbala u srbalja, mislim to smo znali ali nije zgoreg ponekad ponoviti

Krstaja ide slavnim stopama 1 Deje, samo što mu je olakšavajuća okolnost što je bio pomoćni trener sve vreme i što ne mora da prolazi kvalifikacije, tako da je u poređenju s Genijem ultra iskusan

Krstajić je super alibi rešenje, FSS može da kaže da se time osigurava kontiniutet dok Krstaja može da kaže ,,šta ste hteli da uradim, ja sam s tim momcima došao do SP, da li je trebalo da ih ostavim na cedilu nakon što se FSS raskantao s Muslinom, zbog čega mi je inače jako žao bla bla bla"

Posted

Ne bi to rekao Krstaja. Vec je na pitanje - da li bi bilo moralno da ode i on ako je otisao Muslin, odgovorio sa - nije mene doveo Muslin nego Savez. :fantom:

Posted

Na kraju će da bude spin da je realno Muslin bio paravan za javnost a ustvari su kvalifikacije Krstajinih ruku djelo.