Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

mislim da je ludi miha igrao ofanzivnije, stoga :D

Miha je u tim kvalifikacijama odigrao 5 dobrih utakmica - vels x2, skotska, bjrm i hrvatska kuci, 5 dobrih utakmica vise nego sto smo odigrali pod muslinom :) ali miha je ispao vec na pola tih kvalifikacija, a muslin se plasirao. Fudbal je nekad cudan i nepravedan, tj treba imati srece u zrebu.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted (edited)

Odigrali smo mi pod Miharom odlicno prvo poluvreme protiv Belgije ovde. Da je makar 1 lopta usla u gol verujem da bi kvalifikacije isle u skroz drugom smeru

Edited by Cash
Posted

Da baba ima kurac, blila bi baba s kurcem

Posted

Miha je u tim kvalifikacijama odigrao 5 dobrih utakmica - vels x2, skotska, bjrm i hrvatska kuci, 5 dobrih utakmica vise nego sto smo odigrali pod muslinom :) ali miha je ispao vec na pola tih kvalifikacija, a muslin se plasirao. Fudbal je nekad cudan i nepravedan, tj treba imati srece u zrebu.

Zoran Tosic je zamalo dao 14 golova u tim kvalifikacijama.

Posted

Odigrali smo mi pod Miharom odlicno prvo poluvreme protiv Belgije ovde. Da je makar 1 lopta usla u gol verujem da bi kvalifikacije isle u skroz drugom smeru

Imao sam to poluvreme u vidu, ali kad izgubis 0:3 ne mozes da kazes da je tu nesto bilo dobro. On je mnogo lutao sa igracima, jeo govna sa maticem, ali je imao i dobre momente. Vels u novom sadu je nasa najbolja utakmica, ikad

Posted

Mađari u baražu.

Gresis, bili su treci u svojoj grupi, cak 14 bodova iza drugoplasiranog

Posted

Isterivao svoja ludila i toga je kostalo baraza. Jedna od gorih atmosfera ikada je bila predgostovanje Makedoniji sto nas je na kraju prakticno i izbacilo.

Posted

al smo jadni u odbrani

Smijurija. Još koliko južnokorejanci će da daju 3+ gola

Posted

Srećom Krstaja ubacio Rajka, namirisao da bi moglo da bude čupavo drugo poluvrijeme. 

Posted

Nece Mitrovica, ali su se i Kinezi raspucali.

Posted

krstaja ima akreditaciju može poster u prirodnoj veličini da zalepi. 

mitru treba između 6 i 14 mrtvih šansi da bi metnuo komad. 

Posted (edited)

A. Stojanovic uvodi nove standarde: Obradovic ili Tosic (po misljenju Stojanovica, neko od njih dvojice blokirao je sut Kineza), Mitrovic ili Savic (po misljenju Stojanovica, neko od njih dvojice je sutirao)

Naravno, i dalje je na terenu najvise igraca koji se zovu Mislim (Mislim Tadic, Mislim Mitrovic, Mislim Obradovic...Mislim n, n+1...) .  :D

Edited by Nesh
Posted

Jesmo sa 4 u odb ili Muslinova formacija i dalje