Nikodije Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 mislim da je ludi miha igrao ofanzivnije, stoga :D Miha je u tim kvalifikacijama odigrao 5 dobrih utakmica - vels x2, skotska, bjrm i hrvatska kuci, 5 dobrih utakmica vise nego sto smo odigrali pod muslinom :) ali miha je ispao vec na pola tih kvalifikacija, a muslin se plasirao. Fudbal je nekad cudan i nepravedan, tj treba imati srece u zrebu.
Cash Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 (edited) Odigrali smo mi pod Miharom odlicno prvo poluvreme protiv Belgije ovde. Da je makar 1 lopta usla u gol verujem da bi kvalifikacije isle u skroz drugom smeru Edited November 10, 2017 by Cash
Milogled Bluff Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Da baba ima kurac, blila bi baba s kurcem
Ratamahatta Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Miha je u tim kvalifikacijama odigrao 5 dobrih utakmica - vels x2, skotska, bjrm i hrvatska kuci, 5 dobrih utakmica vise nego sto smo odigrali pod muslinom :) ali miha je ispao vec na pola tih kvalifikacija, a muslin se plasirao. Fudbal je nekad cudan i nepravedan, tj treba imati srece u zrebu. Zoran Tosic je zamalo dao 14 golova u tim kvalifikacijama.
Nikodije Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Odigrali smo mi pod Miharom odlicno prvo poluvreme protiv Belgije ovde. Da je makar 1 lopta usla u gol verujem da bi kvalifikacije isle u skroz drugom smeru Imao sam to poluvreme u vidu, ali kad izgubis 0:3 ne mozes da kazes da je tu nesto bilo dobro. On je mnogo lutao sa igracima, jeo govna sa maticem, ali je imao i dobre momente. Vels u novom sadu je nasa najbolja utakmica, ikad
Milogled Bluff Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Mađari u baražu. Gresis, bili su treci u svojoj grupi, cak 14 bodova iza drugoplasiranog
*edited by mod Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Miha je u tim kvalifikacijama odigrao 5 dobrih utakmica - vels x2, skotska, bjrm i hrvatska kuci, 5 dobrih utakmica vise nego sto smo odigrali pod muslinom :) ali miha je ispao vec na pola tih kvalifikacija, a muslin se plasirao. Fudbal je nekad cudan i nepravedan, tj treba imati srece u zrebu. Isterivao svoja ludila i toga je kostalo baraza. Jedna od gorih atmosfera ikada je bila predgostovanje Makedoniji sto nas je na kraju prakticno i izbacilo.
kipo Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 al smo jadni u odbrani Smijurija. Još koliko južnokorejanci će da daju 3+ gola
James Marshall Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Srećom Krstaja ubacio Rajka, namirisao da bi moglo da bude čupavo drugo poluvrijeme.
*edited by mod Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Nece Mitrovica, ali su se i Kinezi raspucali.
nisam ja Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 krstaja ima akreditaciju može poster u prirodnoj veličini da zalepi. mitru treba između 6 i 14 mrtvih šansi da bi metnuo komad.
Nesh Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 (edited) A. Stojanovic uvodi nove standarde: Obradovic ili Tosic (po misljenju Stojanovica, neko od njih dvojice blokirao je sut Kineza), Mitrovic ili Savic (po misljenju Stojanovica, neko od njih dvojice je sutirao) Naravno, i dalje je na terenu najvise igraca koji se zovu Mislim (Mislim Tadic, Mislim Mitrovic, Mislim Obradovic...Mislim n, n+1...) . :D Edited November 10, 2017 by Nesh
MiddleClass Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Jesmo sa 4 u odb ili Muslinova formacija i dalje
Recommended Posts