November 10, 20177 yr Nista mi lepse i atraktivnije necemo igrati ko god da nam dodje za selektora. Otkad znam za sebe mi igramo jajarski fudbal, sa retkim izuzecima. Igrali smo tako i sa mnogo boljim igracima nego sto ih imamo sada. Batadjorizam je ovde ukorenjen mnogo pre Bata-Djore, taj nesrecnik je samo posluzio da ta filozofija dobije zgodan naziv. To da li cemo igrati u ovoj ili onoj formaciji i da li ce u timu biti ovaj ili onaj igrac je potpuno nebitno. I dalje ce to biti bunker protiv bilo kog malo jaceg protivnika, cuvanje rezultata kad povedemo, slabo kretanje, nepovezana igra, bunarenje itd. I kad je vec tako, kada je vec takav pristup konstanta, onda bar ne treba terati ljude koji su ostvarili kakav-takav rezultat. Tako da je otpustanje Muslina velika greska, pa cak i da je motivisano cisto sportskim razlozima, tj. zeljom da igramo bolje i modernije. A nije. mislim da je ludi miha igrao ofanzivnije, stoga :D
November 10, 20177 yr Па то има смисла сад, играћемо 2-4-4 као Христо Стоичков са Селтом ономад. Јао си Кинезима.
November 10, 20177 yr Malo smo pogubljenu u odbrani. SMS uputio udarac u vrata. edit: mali djavo za 0-1 Edited November 10, 20177 yr by Boza_zvani_Pub
November 10, 20177 yr Krstaja do kraja, igramo do jaja.. A sad bunker, valja nam i jos koji kredit za puteve, zeleznicu i mostove do dobijemo. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
November 10, 20177 yr najleprsavije smo igrali za vladavine ljubinka drulovica. Nisi daleko od istine