Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Nisam nesto ubedjen da je promena Muslina pred pocetak prvenstva dobra ideja. Doduse priznajem da sam u tome malo konzervativan.

Na stranu to sto nisam impresioniran Piksijevim trenerskim uspesima po Aziji kao ni Paunovim o MLSu.

mls imas na eurosportu, al ne znam gde pratis kinesku ligu...   ne gledam ni ja, nego htedoh da kazem da mi je piksi daledo gotivniji lik od muslina. a i neuporedivo je vece ime u svetu fudbala, sto je kul na tim fensi turnirima.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Ma trebalo je onda Đokovića za selektora, on je baš ime u svijetu sporta generalno :D

Posted

mls imas na eurosportu, al ne znam gde pratis kinesku ligu...   ne gledam ni ja, nego htedoh da kazem da mi je piksi daledo gotivniji lik od muslina. a i neuporedivo je vece ime u svetu fudbala, sto je kul na tim fensi turnirima.

Htedoh reci ne pratim ni jednu a ni drugu i uprkos tim ulaganjima nisam bas ubedjen da je za neko poredjenje sa evropskim klubovima A i B nivoa.

A kul ime za trenera mi je nekako za kada se npr Togo kvalifikuje pa kao aj da budu prepoznatljivi, a rekao bih da nismo jos uvek toliko nisko pali da treba da zovemo nekog da bude trener zbog imena. Treba i dalje da se lozimo na rezultat.

Posted

SK prenosi milion utakmica kineske lige

Posted

Ne bilo kakav medrano, nego klasičan naprednjački

Koliko oni ne razumeju koji je posao da se poveže i organizuje 20 ljudi da funkcionišu kao tim, i koliko je to krhko i lako da se rasturi

Kako da razumeju kad su po neki od njih u zivotu vodili kiosk sa maks 5 zaposlenih, a velika vecina ni to.

Sent from my F8132 using Tapatalk

Posted

Utakmica je u 12:35 po nasem vremenu...pa ako ima dokonih nek pogledaju

Posted

Muslin dobio ponudu i od Slovenije. Najverovatnije ce da je prihvati.Drago mi zbog njega da dobija ponude, posle ovog nezasluzenog teranja sa nase klupe. Priznajem da mi se nesto nije svidjalo kako igramo ali iza njega su bili rezultati pa nikako nisam bio za smenu.

Posted (edited)

Nista mi lepse i atraktivnije necemo igrati ko god da nam dodje za selektora. Otkad znam za sebe mi igramo jajarski fudbal, sa retkim izuzecima. Igrali smo tako i sa mnogo boljim igracima nego sto ih imamo sada. Batadjorizam je ovde ukorenjen mnogo pre Bata-Djore, taj nesrecnik je samo posluzio da ta filozofija dobije zgodan naziv. To da li cemo igrati u ovoj ili onoj formaciji i da li ce u timu biti ovaj ili onaj igrac je potpuno nebitno. I dalje ce to biti bunker protiv bilo kog malo jaceg protivnika, cuvanje rezultata kad povedemo, slabo kretanje, nepovezana igra, bunarenje itd. I kad je vec tako, kada je vec takav pristup konstanta, onda bar ne treba terati ljude koji su ostvarili kakav-takav rezultat. Tako da je otpustanje Muslina velika greska, pa cak i da je motivisano cisto sportskim razlozima, tj. zeljom da igramo bolje i modernije. A nije.

Edited by Milogled Bluff
Posted

Nista mi lepse i atraktivnije necemo igrati ko god da nam dodje za selektora. Otkad znam za sebe mi igramo jajarski fudbal, sa retkim izuzecima. Igrali smo tako i sa mnogo boljim igracima nego sto ih imamo sada. Batadjorizam je ovde ukorenjen mnogo pre Bata-Djore, taj nesrecnik je samo posluzio da ta filozofija dobije zgodan naziv. To da li cemo igrati u ovoj ili onoj formaciji i da li ce u timu biti ovaj ili onaj igrac je potpuno nebitno. I dalje ce to biti bunker protiv bilo kog malo jaceg protivnika, cuvanje rezultata kad povedemo, slabo kretanje, nepovezana igra, bunarenje itd. I kad je vec tako, kada je vec takav pristup konstanta, onda bar ne treba terati ljude koji su ostvarili kakav-takav rezultat. Tako da je otpustanje Muslina velika greska, pa cak i da je motivisano cisto sportskim razlozima, tj. zeljom da igramo bolje i modernije. A nije.

+1

Kad se setim kako smo igrali '98. jebote, a taj tim je za sve što došlo posle bio spejs-šatl, naročito za ovo sada

Posted

Nadam se da je Muslin cuo za Belu Gutmana

A kako da nas prokune? Dabogda narednih 50 godina ne otisli na SP? od tih 12 ionako necemo otici na 8-9 tako da i nije neka kletva. :D

Posted

znam to Middle nego nekako bi mi bilo oko srca toplije a i zazvucalo bi :)

Posted

Muslin dobio ponudu i od Slovenije. Najverovatnije ce da je prihvati.Drago mi zbog njega da dobija ponude, posle ovog nezasluzenog teranja sa nase klupe. Priznajem da mi se nesto nije svidjalo kako igramo ali iza njega su bili rezultati pa nikako nisam bio za smenu.

Nikakvu ponudu iz Slo on nije dobio

Posted

A kako da nas prokune? Dabogda narednih 50 godina ne otisli na SP? od tih 12 ionako necemo otici na 8-9 tako da i nije neka kletva. :D

EP ti kvare utisak, mismo od 6 SP otišli na 4, samo smo dva propustili (2002. i 2014.), tako da bi kletva imala smisla  -_-

Posted

Piksi daleko od Srbije, sastanak sa Kokezom u Bunjevčevićem bio prijateljski  :fantom:  (žurnal)  

Jel' Paun definitvno odbio?  -_-