porucnik vasic Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Nisam bas Siguran za Ljubomira Kokezu. On je za vreme rata presao iz Hajduka u zagrebacki HASK. Tamo ovi koji unose Badnjak nisu bili pozeljni. Управо.
goofs Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Svilar se sad nešto nećka, u fazonu je "da l da sedim na klupi budućih svetskih prvaka ili da budem prvi goša ali da gledam SP na TVu, ili možda na nekom od splavova"
*edited by mod Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Nece Belgija dalje od polufinala. A ne bi Svilar na gol sve dok Tibo ne slomi nogu. Ovako ide na gol odmah posle SP
MiddleClass Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Pokojna Belgija. Jedino jos ppp vjeruje u nju.
porucnik vasic Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 (edited) Piksi produžio ugovor sa kinezima (Bg202) Плаћен у Кини скоро колико Клопара у Ливерпулу. :ziga: Edited November 8, 2017 by porucnik vasic
John Coltrane Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Odlucice Ratko cim dobije konkretnije ponude.
assignment Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Znaci Paun i Piksi su out, znaci ili ostaje Krstaja ili dolazi neki JSL ekspert...
Milosh76 Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Ili neki stranac tipa Mateus ili Zenga da ozivi karijeru i uzme velike pare ni za sta
Zico Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Mislim da je red da se posle svega Kokeza postavi kao selektor, a zasto da ne?
reginald Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Mislim da je red da se posle svega Kokeza postavi kao selektor, a zasto da ne? Selektor-igrac.
goofs Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Znaci Paun i Piksi su out, znaci ili ostaje Krstaja ili dolazi neki JSL ekspert... Sto je Paun out, propustio sam to?
Milosh76 Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Tzv mediji objavili da samo sto nije potpisa, a on demantovao da je u kontaktu sa bilo kim iz FSS
Recommended Posts