Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Iskreno ne bih znao da kazem da li je neka razlika paun ili Piksi.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Искрено, потпуно си у праву.

Posted (edited)

Paun je verovatno talentovaniji trener od Piksija, mada i Piksi očigledno ima neku trenersku crtu, ne švercuje se samo na igračko ime.  Obojica treba da budu selektori u budućnosti, ali ne sada i na ovaj način. Sad je najpoštenije da završi Krstajić, da bi se sačuvao privid ekipe koja se plasirala, a ne da dođe neko sa strane da naplati rezutate tuđeg rada. Isto važi i za igrače koji na kraju uđu direktno na spisak a da nisu igrali kvalifikacije, neće biti tretirani ravnopravno od ostatka ekipe koja je morala da prođe kroz Gruziju i Moldaviju

Edited by levi
Posted

Krsticic i Radonjic na spisku. Krstaju za dozivotnog selektora! :Hail:

Posted

Krsticic je zasluzio, ali je tajming pogresan. Njemu treba odmor i treninzi druge vrste, a let preko pola planete da b odigrao rekreativnih pola sata

Posted

Krsticic i Radonjic na spisku. Krstaju za dozivotnog selektora! :Hail:

Ja bih tu dodao i Pesica s obzirom na formu i minutazu pozvanih napadaca.

Posted

Krsticic je zasluzio, ali je tajming pogresan. Njemu treba odmor i treninzi druge vrste, a let preko pola planete da b odigrao rekreativnih pola sata

Apsolutno. Zao bi mi bilo igraca da ne upisu nastup u reprezentaciji ali da se ja pitam ne bih im dozvolio da idu, posto tesko da se uprava Zvezde moze ista dogovoriti sa Kokezom. Igraci su jedva docekali ovu pauzu da se malo srede i odmore posto od leta igraju non-stop i sad umesto da se odmaraju treba da se jebavaju na ovoj Kokezinoj turistickoj turi da zaradi za svoje bordele neku crkavicu. Radonjic i nekako ali Krsticic bi stvarno mogao da preskoci. Covek se bori sa dusom otkako je zaigrao kod nas, ne znam da li je ukupno dve utakmice zavrsio na terenu.

Posted

Sad je najpoštenije...

Zagrcnuh se od smeha :lolol:

Posted

Kökez (Tur.) = nešto tipa matori raspadač, suprotno od uglednog starog gospodina. Ima negativnu konotaciju. Može se naći kao prezime u Turskoj.

Na Balkanu je zaživela varijanta Kekez ali cenim da je Kokeza samo druga varijacija iste stvari.

Interesantno, hvala na odgovoru. Sad sam tamo na onom linku o Beari procitao da je i tada u Hajduku i strukturama postajao neki Kokuza koji je bio papak.

Posted

http://www.ogorje.net/prezime/kokeza/75.html

S jezičnog motrišta prezime je nastalo od albanskog koqe =“zrno, sjeme“ i deminutivnog sufikas –ze. Značenjski prezime Kokeza odgovara hrvatskim prezimenima Zrno, Zrnić.
Kokeza se kao obiteljski nadimak šibenskog prezimena Crnogaća javlja 1790. godine. Vjerojatno su Crnogaće s nadimkom Kokeza preselile početkom 19. stoljeća u Ogorje Gornje, gdje su u austrijskom zemljišniku iz 1835. godine zapisane tri obitelji tog roda s novim prezimenom, a kojih su domaćini bili: Andrija, Jozo i Luka Kokeza. 

Posted

Крстаја се враћа на 4-3-3. Има то смисла.

Posted (edited)

Boga ti, imamo plemenitasa na celu FSS.

U Hajduku je pre i posle 2. sv. rata igrao desni bek Ljubomir Kokeza; odigrao je i par utakmica za reprezentaciju.  U operi splitskog HNK pevao je Albin Kokeza (poznat po ulogama u Tijardovicevim operetama).  Bio je cest gost u pozoristu na Terazijama u "Maloj Florami".

Edited by Dimitrije
Posted

И ти су уносили Бадњак.

Posted

Nisam bas Siguran za Ljubomira Kokezu.  On je za vreme rata presao iz Hajduka u zagrebacki HASK.  Tamo ovi koji unose Badnjak nisu bili pozeljni.