Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

gledaš sa pogrešne strane. strane kupca, prodavici i dalje misle da će im +1 nastup za reprezentaciju dići cenu, štaviše misle da je to presudno. treba samo videti kako se kolju vlasnici roblja za postavljanje svog trenera koji bi im učinio.

Ma, nema veze, niko vise na to ne racuna ozbiljno. Bilo je toga nekada i to ne da ga je bilo nego je bila uobicajena praksa ali su se stvari odavno promenile. Na stranu to sto Muslin nimalo nije gadljiv na razigravanje menadzerskih igraca ako dobije svoj deo, nije da su sklonili s klupe moralnu gromadu koja ih je sprecavala da rade sta hoce. Kao sto rekoh, razloge ove poslednje budalastine treba traziti u tome kako ce biti potrosene pare od SP, u pitanju su desetine miliona dolara, to potencijalno nabijanje cene pojedinim igracima je irelevantno.

Posted (edited)

skoro je izasla prica kako je tomislav sivic, koji je tada vodio neku od mladjih selekcija, neposredno pred utakmicu sa slovencima promenio 5 igraca posle menadzerskih intervencija. mlada selekcija. i sada kao vlasnicima roblja nije bitno da li ce se neki njihov pulen pojaviti na svetskom prvenstvu ili nece, jer to kao ne utice na cenu.  na svetskom prvenstvu a selekcija.

e da, a ta prica je izasla iz ustiju gospodina kokeze. kao primer kako se nekad radilo, a sada tako nece da se radi.

Edited by Nikodije
Posted

skoro je izasla prica kako je tomislav sivic, koji je tada vodio neku od mladjih selekcija, neposredno pred utakmicu sa slovencima promenio 5 igraca posle menadzerskih intervencija. mlada selekcija. i sada kao vlasnicima roblja nije bitno da li ce se neki njihov pulen pojaviti na svetskom prvenstvu ili nece,  svetskom prvenstvu a selekcija.

A tu pricu je ispricao zvanicnik FSS koji, pri tom, nije objasnio o kojem menadzeru se radi, kako to da je FSS to dozvolio i ko je to jaci od FSS da moze da vrsi takav pritisak na Sivica a da ovaj ne moze da potrazi zastitu u FSS.

Uostalom, mi pricamo o A selekciji. U mladjim uzrastima svi zivi vrse pritisak na selektore, najcesce klubovi.

Posted

Bilo već, juri ga sovjetska mafija. Zato su u priču upleli i oca Mateju, da deluje uverljivije i skrenu pažnju.

Posted

Meni je to "igra u repki, zato mu je cijena X procenata veća" malo nategnuta, mislim, ja da sam SD nekog jačeg kluba poslije partija u reprezentaciji ja onog Mitrovića (odbrambenog) ne bih dovodio ni u ludilu, ovi naši valjda misle da se igrači dovode na osnovu statistika sa Vikipedije. Pa tako stvari ne funkcionišu ni na FM, ovako kad nekog gurneš u reprezentaciju samo se pod jačim reflektorima vidi ko je kakav, da je igrač igrač ali i jasnije se vidi da je balvan balvan. 

Posted

3 :(

A i to na lepe oci, siguran sam

Posted

Meni je to "igra u repki, zato mu je cijena X procenata veća" malo nategnuta, mislim, ja da sam SD nekog jačeg kluba poslije partija u reprezentaciji ja onog Mitrovića (odbrambenog) ne bih dovodio ni u ludilu, ovi naši valjda misle da se igrači dovode na osnovu statistika sa Vikipedije. Pa tako stvari ne funkcionišu ni na FM, ovako kad nekog gurneš u reprezentaciju samo se pod jačim reflektorima vidi ko je kakav, da je igrač igrač ali i jasnije se vidi da je balvan balvan. 

pa on moze da bude balvan i u klubu, pa da ga zato niko ne uzme. ali cim si repstativac to ti valjda daje na specificnoj tezini, jer da bi stigao do repstacije, pa jos do repstacije koja ide na sp, mora da ipak nesto vredis, makar toliko da se na tebe obrati dodatna paznja, a sp gledaju bas svi.

Posted

pa on moze da bude balvan i u klubu, pa da ga zato niko ne uzme. ali cim si repstativac to ti valjda daje na specificnoj tezini, jer da bi stigao do repstacije, pa jos do repstacije koja ide na sp, mora da ipak nesto vredis, makar toliko da se na tebe obrati dodatna paznja, a sp gledaju bas svi.

Pa o tome i pričam, valjda se tim igračima osnovna cijena formira na osnovu 50+ utakmica godišnje koliko spiče za klub, mislim, nije baš da su evropski klubovi nešto poludili za Islanđanima, Velšanima ili onomad Grcima, skauting je sad ozbiljna stvar, plus su se valjda dovoljno opekli o naše i slične (istočne) prevare.

Posted

a zasto je, po tebi, smenjen muslin?

Otkud znam. To znaju Muslin, Kokeza i ko je vec sve ucestvovao u njihovim dogovorima. Samo kazem da je taj argument da "svi znamo da je smenjen zbog toga sto neko hoce da gura nekog da bi ga lakse prodao" savrseno besmislen. Niti to svi znamo, niti se igraci tako kupuju i prodaju.

Posted

problem je što vi mislite u pravcu velikih transfera i liga koje nisu naizgled kloakaške. ti timovi imaju skaute ili koriste usluge skauting agencija. ovi balvani iz crvenih orlova ciljaju nego drugo tržište. tj njihovi vlasnici merkaju transfere u rusiju, azerbejdžan, bugarsku, tursku, tamo gde se mogu uzeti fine pare a treba samo obezbediti kvalitetan youtube hajlajts i neku statistiku igranja na visokom nivou. tako da mafijaši sa druge strane mogu objasniti svojim navijačima zašto su potrošili gomilu para na neko stablo.

Posted

objasnio harper još ranije

Cela stvar s Muslinom je kristalno jasna i naravno da nema veze s pozivanjem ovog ili onog igraca i njihovim menadzerima. Muslin je posluzio da ovim plasmanom utera pare u FSS, a sada kad pare treba da se dele on vise nije u kombinaciji jer treba mnoga gladna mafijaska usta da se nahrane, u ista ih jebem. Nisam ljubitelj Muslinovog dekadentnog fudbala, pisao sam o tome sto puta, ali za ovo mafijasko izdrkavanje na coveku ne moze nista bolje da se pozeli nego da avion s delegacijom FSS koja krene za Rusiju naleti na trigger-happy borca Donbas Republike ili makar pristojnu turbulenciju.

Posted

problem je što vi mislite u pravcu velikih transfera i liga koje nisu naizgled kloakaške. ti timovi imaju skaute ili koriste usluge skauting agencija. ovi balvani iz crvenih orlova ciljaju nego drugo tržište. tj njihovi vlasnici merkaju transfere u rusiju, azerbejdžan, bugarsku, tursku, tamo gde se mogu uzeti fine pare a treba samo obezbediti kvalitetan youtube hajlajts i neku statistiku igranja na visokom nivou. tako da mafijaši sa druge strane mogu objasniti svojim navijačima zašto su potrošili gomilu para na neko stablo.

Ti si stvarno odavno otisao odavde a i izgleda je tacno da takodje odavno i ne pratis fudbal. :lolol:

Pricinjavaju ti se stvari. Ruska i turska liga su odavno veoma ozbiljne lige a u Azerbejdzanu i Bugarskoj ne igra nijedan od reprezentativaca i potencijalnih reprezentativaca. Dovoljno je cak i povrsno pogledati Muslinov tim i shvatiti da se radi ili o igracima koji su presli zenit svojih karijera (Stojkovic, Rukavina, Tosic), neki veoma bogatih karijera (Ivanovic, Kolarov), ili igracima koji nemaju nikakve veze s ovim nasim muljem niti od njega vise zavise (Nastasic, Maksimovic. Milivojevic, Matic, Gudelj, Tadic, Kostic, Mitrovic, Ljajic, Gacinovic, Prijovic). Cak i muceni Stefan Mitrovic koji se pokazao kao epski promasaj nasledjen je iz prethodnog Mihajlovicevog tima, a i on igra vani. Sve i da se timu prikljuce sveti Milinkovic-Savic, Zivkovic, Maksimovic, Grujic, Radonjic, Milenkovic i drugi, to su sve klinci koje bi bilo ko od nas probao jer su imali odlican juniorski staz i mahom vec igraju u inostranstvu. Neka od ovih imena koje sam nabrojao, narocito mladjih, mogu eventualno imati neke koristi ako se pokazu na SP ali to su igraci koje bi svako od nas poveo u Rusiju. Nema tu vise odavno nekakvih Veseljka Trivunovica i slicnih pajaca koji su se upisali u A tim u poznim godinama da bi se zajebao neki uzbekistanski prvoligas.