Milogled Bluff Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Naravno da može. Ja sam svesno odlučio 2010. da se više ne ložim na srpsku reprezentaciju u fudbalu (a ložio sam se onoliko) a otprilike u istom periodu i da prestanem da se ložim na FK Partizan (i tu sam se ložio onoliko, išao na svaku utakmicu na koju sam mogao, pratio i najbeznačajnije mečeve i sl.) jer sam shvatio da je to neracionalno, da se ja lomim psihički zbog nekih tamo krimosa i mufljuza koje zabole kurac za moje emocije (i emocije miliona drugih koji su se ložili kao ja). Naterao sam sebe da ignorišem srpski fudbal par godina, vuklo me je da gledam rezultate i sl. ali sam onda terao sebe da preskačem, nisam hteo da razgovaram na tu temu itd., i onda me je prošlo, sada mogu da pogledam neki rezultat ili ponekad utakmicu i da budem potpuno indiferentan. Neću nikada navijati nizajednu reprezantaciju kao nekada za Srbiju/SCG/Jugoslaviju, nizajedan klub kao nekada za Partizan, ali jednostavno iz toga sam se emotivno isključio. Kao kada si u vezi s nekim koga neizmerno voliš, iracionalno, ali onda racionalno shvatiš da ta veza nije dobra za tebe, da ti samo daješ a ne dobijaš ništa, da bivaš iskorišćavan, i nateraš sebe da tu vezu prekineš. Onda preboliš i to je to, više ne osećaš ono što si ranije osećao. I to je bio tvoj svestan izbor. +1000 Ja sam bukvalno danima plakao posle npr. Cildresa ili Nolana Smita, a zadnjih par godina jedva da pogledam poneku utakmicu KK Partizan. Ima mnogo pametnijih stvari za unistavanje zdravlja od nerviranja zbog nesposobne bagre, recimo alkohol.
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 svaka čast hazarde to mi je manje više uspelo sa reprezentacijom, u istom periodu. ovo sa partizanom ne, možda ima veze sa mazohizmom. šta ga znam
Boza_zvani_Pub Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Konkretno, o nepozivanju Sergeja Milinković Savića je napokon otkrio celu priču i da vezista Lacija nije želeo da igra na poziciji koja mu je nuđena. „Nije on sporan, ali postoje principi. U maju, kada smo bili zajedno, nije želeo da odrađuje ulogu koju sam mu namenio. Ovde nema biranja, ovo nije klub već kolektiv. Iskakao je iz klišea, pa Iguain, koji igra dobro za Juventus, nije u reprezentaicji. Primera je milion… Nema ko me nije zvao za njega, ali neka pravila moraju da se ispoštuju. Ako neko hoće na mala vrata, kod mene to ne može“. Ceo Muslinov intervju: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:693465-MUSLIN-ZA-NOVOSTI-Nema-sanse-da-mi-polusvet-sastavlja-tim
bradilko Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) evo kežmanov drugar piše za kežmana saopštenje. nije muslin tolika cvećka Edited November 2, 2017 by bradilko
ljakse Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 +1000 Ja sam bukvalno danima plakao posle npr. Cildresa ili Nolana Smita, a zadnjih par godina jedva da pogledam poneku utakmicu KK Partizan. Ima mnogo pametnijih stvari za unistavanje zdravlja od nerviranja zbog nesposobne bagre, recimo alkohol. Ideš :o Pustilo te zaozbiljno?
Boza_zvani_Pub Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Zar nije poenta da se navija sa 100 posto - zbog samog osecaja? I onako u 90 posto meceva koje gledam na SP ili npr LS vec jesam ravnodusan. Na silu nalazim zasto mi je neki tim simpatican da mi ne bude dosadno da gledam. I sada kao treba da se susdrzavam kada Srbija igra na SP. Tacno je nerviram se oko svega (govana u savezu, selektora, igraca), ali onda dodje onaj gol Jovanovica u JAR ili Kezmanov Kasiljasu u Spaniji npr od ovih novih momenata. Jbga, retki momenti, ali i onako nikada necemo osvojiti SP.
Milogled Bluff Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ideš :o Pustilo te zaozbiljno? Ozbiljno. Ovo je prva sezona posle 2008. da nisam uzeo sezonsku. A u zadnje dve godine ne znam da li sam bio na 5 utakmica. Ne mogu da gledam kako se raspadamo, odvec sam mator za to.
James Marshall Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ono saopštenje ako je napisao sveti o. Mateja odmah mu dati diplomu Filološkog
ljakse Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ono saopštenje ako je napisao sveti o. Mateja odmah mu dati diplomu Filološkog -1000 Teško se čita i nejasno je, premda gramatički ispravno. Nema taj neki 1 flow, duga razrada i brz, preuranjen i nejasan zaključak.
borris_ Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 -1 jako tesko je citati i nije sve jasno. Kao da ga je neko sa filoskog pisao.
James Marshall Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 -1000 Teško se čita i nejasno je, premda gramatički ispravno. Nema taj neki 1 flow, duga razrada i brz, preuranjen i nejasan zaključak. Kako brate, zaključak je - Sergej igrachina, Muslin gowno (uzimao lovu od svojih igrača, a i meni nudio šeme). Mada jeste malo kontradiktorno - ovaj moj sabija kako igra, ali kad me je Muki zvao da pričamo o njegovom angažmanu, ja sam to sa indignacijom odbio (ovo indignacijom mi je bio početni crv sumnje da je Keža svojeručno pisao ovaj pismen sastav - za jezik i kitnjatost 4+, ali struktura slaba trojčica, još se dvoumim između 3 i 4 za konačnu ocjenu)
ljakse Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) Moj profan srpskog iz gimnazije bi mu dao 3 i uručio svesku uz prateći prezriv pogled, kod nekog lelemuda ima šanse i za peticu. Edited November 2, 2017 by ljakse
harper lee Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) Uopste ne znam gde si to procitao u mom postu? Samo se nadam da ce se Matici zapitati koliko je korisno za njihovu karijeru da im neki Kazahbejdzanac polomi nogu dok igraju da bi sta - pomogli Faljiju Ramadaniju da proda neko deblo za osamstopesto hiljada vise ili Lalatovicu da potpise sledeci ugovor sa kinezima... Onde gde je i napisano. Ta prica da se igraci prodaju ili postizu bolju cenu kroz A reprezentaciju je prevazidjena odavno, pogotovo to vazi za ove igrace s vecom reputacijom. Nijedan od igraca koji sacinjavaju Muslinovu reprezentaciju, kao ni oni koji figuriraju kao potencijalni "a sto X ne igra, jebi se Musline", nije prodat kroz igre u reprezentaciji, niti su te igre uticale na njihovu cenu. Zapati se tako neka sumanuta prica, najcesce od strane onih koji tvrde da fudbal odavno ne gledaju ili gledaju ali ih zabole, i onda se vrti okolo iako nema blage veze sa nacinom na koji savremeno trziste igraca funkcionise. Klubovi iz najjacih liga imaju skauting sveske od po 70 strana za svakog igraca, godinama prate igrace za koje su potencijalno zainteresovani, a onda neko dodje i prica praznu pricu o tome kako ce sad ne znam kome da skoci cena u zavisnosti od toga kako budemo izgledali kao tim na 3 utakmice svetskog prvenstva. To su najobicnije gluposti. Isto vazi i za trenere. Nasi treneri koji rade u jacim ligama ili imaju kakvu-takvu reputaciju, a nema ih puno, ili uopste nisu vodili A tim (Jokanovic, Stanojevic, Milutinovic, Paunovic, Stojkovic, Jovanovic) ili su ga vodili kad su se vec etablirali na trzistu (Antic, Mihajlovic, Djukic). Ostalima (Pizon, Curcic, Petkovic i tako ta ekipa) nije nimalo pomogao taj angazman u reprezentaciji jer su dunsteri za medjunarodni nivo i svi znaju da su dunsteri. Na kraju krajeva, kakve su to nove, velike ugovore napravili Petkovic i Antic koji su jedini napravili nekakav uspeh sa reprezentacijom. Nikakve. Nece ga napraviti ni Muslin. Njemu, paradoksalno, u smislu promocije vise moze da koristi ova bedna smena nego rezultati i igre u kvalifikacijama. Novac na koji srpska fudbalska mafija racuna nema veze sa vecom cenom igraca. Eventualno tu i tamo zaigra poneki debil da bi za svaki slucaj upisao u CV to da je bio reprezentativac ali ni toga nema previse u poslednje vreme. FSS ce samo od plasmana da uknjizi 12.8 miliona dolara, plus ko zna koliko ce da namlati od samog ucesca, TV prava, sponzora i slicno. Treba pratiti tragove tog novca umesto sto se bavimo time da li ce, ne znam, Andrija Zivkovic ili Marko Grujic nabiti cenu kroz reprezentaciju. To je irelevantno. Edited November 2, 2017 by harper
teacher Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 gledaš sa pogrešne strane. strane kupca, prodavici i dalje misle da će im +1 nastup za reprezentaciju dići cenu, štaviše misle da je to presudno. treba samo videti kako se kolju vlasnici roblja za postavljanje svog trenera koji bi im učinio.
Recommended Posts