Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

Debili iz Mehelena ponovo angazovali Jankosana...tako da je reprezentacija spasena, za sada...

Nije spasena, Radovan je i dalje bez angažmana

Edited by Cash
  • Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Mi srbi smo skloni da (ne)odlazak na jebenu utakmicu dozivljavamo kao nekakav zajeban drustveno-politicki stav; od ovih sto idu na sever da brane kosovo i podizu natalitet, do druge krajnosti koja navija protiv klubova i reprezentacija jer ce kao tako da srusi vlast...

Ne znam gde si ti video da ja mislim da ću time da rušim vlast, ili da uopšte osuđujem nekog što to radi. Moj lični izbor jbg, ionako ih plaćam na mnogo nivoa koje ne mogu da izbegnem, ne moram i na nivou lake (i loše) zabave.

Posted

Fudbal se pretvorio u losu zabavu kako god da okrenes. Zato sam ja ovde svima koje gotivim, sto podrazumeva i tebe, predlozio da se prebacimo na kick-box i box. Al jbg, nece niko da me slusa...

Posted

Mnogo me ljute muljatori i probisveti poput Kokeze i kokezani, Toleta i tolana, Treze i terzana, Dzaje i dzajke, ali isto tako i oni koji u ime moralnih nacela navijaju protiv reprezentacije. Prvi kradu a drugi lazu.

A neki su prosto matore budale kojima zbog njihovih godina pristojan čovek to ne kaže, čak ni kad ga optuže da je lažov :fantom:

Posted

Ja uglavnom nezainteresovano posmatram utakmice repstacije (bilo cg ili srbije) u kvalifikacijama, u principu rjetko ih i gledam. Al jbg, kad se ode na veliko takmičenje teško mi je ignorisati koliko god racionalno gledano bilo razloga. Al SP je SP.

Posted (edited)

^^Hehe, ma troluje zaludna bostonska baba, šta će drugo. Pametni ljudi penziju koriste za uživanciju, dokone babe za spletkarenje i podbadanje.

Edited by ljakse
Posted

, a ja ti sve vreme pričam da je kod mene onomad došlo do tačke kad ti jednostavno više nije svejedno da te neko jebe u zdrav mozak za tvoje pare i vreme, a tj živi od toga.

Meni je ovo stanovište razumljivo uz jednu razliku: mislim da je, kada se dođe do 1 takve tačke (da ti nije svejdno), najbolja opcija da se jednostavno batali cela stvar i na istu ne troše bilo kakve emocije. pozitivne ili negativne. Nešto slično onome što je Hazard uradio. Ja još uvek nisam došao do nivoa da neću da pogledam utakmicu Srbije na SP ali sam na nivou gde me uopšte ne sekira kada se sa velikog takmičenja Srbija vrati bez osvojenog boda i demontirana u tri navrata.

Ono što mislim da nikada neću razviti, a verovatno ni skapirati, to je navijanje da Srbija popase petardu u svakoj utakmici. To jest, ne mogu da shvatim da neko to doživljava kao petardu u bulji mafijaša koji vode srpski fudbal. Prvo, ta petarda je u bulji golmana i ostalih igrača a mafija posle svake petarde i bruke na terenu ostaje neokrnjena. Mislim da smo se onoliko puta uverili da nema tog rezultatskog debakla koji bi mogao iole da uzdrma pozicije fudbalske mafije tako da je potpuno jalova nada da bi npr. povratak iz Rusije sa gol razlikom 0:20 promenio bilo šta u FSS na bolje. Sve što može da se desi je da jednu mafiju zameni druga koja će se ponašati potpuno isto i raditi sve one stvari zbog kojih ljudi masovno dižu ruke od domaćeg fudbala.

Tako da, ne vidim svrhu tih negativnih emocija osim ukoliko nije u pitanju neka želja da se mafiji makar simbolično uzvrati za sve pojedene živce iz prošlosti. Ali opet kažem, problem je u tome što mafiju rezultatski debakli uopšte ne dotiču. Njihove kombine su perpetualne i ukorenjene.

Posted

Dotiču ih dovoljno - nije isto prodati igrača reprezentacije koja je odigrala odlične kvalifikacije i prodati igrača reprezentacije koja biva masakrirana u svakoj utakmici. A onda bi se i razni Matići, Tadići i slični zapitali treba li im takvo blamiranje zaista...

Posted

Dotiču ih u smislu da će ove godine ukrasti i između sebe razdeliti npr. 30-40 miliona ukupno. A sledeće godine kada bude pušiona u kvalifikacijama za EP, pokrašće nekih desetak miliona. Zabole ih baš za razliku, to je i onako ekipa koja bi rođenu majku prodala za 50 evra, za njih je sve profit.

Posted

Pa ok, ja bih voleo da im profit bude što manji...

Posted

Meni je ovo stanovište razumljivo uz jednu razliku: mislim da je, kada se dođe do 1 takve tačke (da ti nije svejdno), najbolja opcija da se jednostavno batali cela stvar i na istu ne troše bilo kakve emocije. pozitivne ili negativne. Nešto slično onome što je Hazard uradio. Ja još uvek nisam došao do nivoa da neću da pogledam utakmicu Srbije na SP ali sam na nivou gde me uopšte ne sekira kada se sa velikog takmičenja Srbija vrati bez osvojenog boda i demontirana u tri navrata.

Ono što mislim da nikada neću razviti, a verovatno ni skapirati, to je navijanje da Srbija popase petardu u svakoj utakmici. To jest, ne mogu da shvatim da neko to doživljava kao petardu u bulji mafijaša koji vode srpski fudbal. Prvo, ta petarda je u bulji golmana i ostalih igrača a mafija posle svake petarde i bruke na terenu ostaje neokrnjena. Mislim da smo se onoliko puta uverili da nema tog rezultatskog debakla koji bi mogao iole da uzdrma pozicije fudbalske mafije tako da je potpuno jalova nada da bi npr. povratak iz Rusije sa gol razlikom 0:20 promenio bilo šta u FSS na bolje. Sve što može da se desi je da jednu mafiju zameni druga koja će se ponašati potpuno isto i raditi sve one stvari zbog kojih ljudi masovno dižu ruke od domaćeg fudbala.

Tako da, ne vidim svrhu tih negativnih emocija osim ukoliko nije u pitanju neka želja da se mafiji makar simbolično uzvrati za sve pojedene živce iz prošlosti. Ali opet kažem, problem je u tome što mafiju rezultatski debakli uopšte ne dotiču. Njihove kombine su perpetualne i ukorenjene.

Dobro, karikiram i ja to malo, ne misliš valjda da ću stražariti i aktivno navijati protiv nas :D zabole me kurac, kao što rekoh ranije, davno je prošlo vreme kad sam gledao da obaveze planiram oko sporta, pogotovo navijajući. Šta zabodem, zabodem.

S druge strane, naravno da će me raduje svaka pomisao da se bagri sjebe poneka kombina, ta govna su alava na svaki evrocent. Jedino se ne slažem sa ovim aramovim  oko zapitanih Tadića i Matića, nisam baš navikao na to da naši fudbaleri nešto mnogo mozgaju oko tih stvari. A tu je negde i odgovor na tvoju tvrdnju da će petarde naškoditi samo njima - em neće samo njima, a i ako hoće, neka škode, kad su već u fazonu da ćutke gutaju sve što im mafije rade po ekipi. Nije baš da razmišljaju kako izdržati do sledećeg prvog, pa da se previše brinem za njih.

Posted

Dotiču ih dovoljno - nije isto prodati igrača reprezentacije koja je odigrala odlične kvalifikacije i prodati igrača reprezentacije koja biva masakrirana u svakoj utakmici. A onda bi se i razni Matići, Tadići i slični zapitali treba li im takvo blamiranje zaista...

Da, Maticu ce lose igre reprezentacije na SP da obore cenu onoliko. Mozda ga Murinjo skartira i posalje u Donkaster. Ne zanosite se glupostima, ugovori tih igraca nemaju ama bas nikakve veze sa kombinama FSS-a.

Posted

Da, Maticu ce lose igre reprezentacije na SP da obore cenu onoliko. Mozda ga Murinjo skartira i posalje u Donkaster. Ne zanosite se glupostima, ugovori tih igraca nemaju ama bas nikakve veze sa kombinama FSS-a.

Uopste ne znam gde si to procitao u mom postu?

Samo se nadam da ce se Matici zapitati koliko je korisno za njihovu karijeru da im neki Kazahbejdzanac polomi nogu dok igraju da bi sta - pomogli Faljiju Ramadaniju da proda neko deblo za osamstopesto hiljada vise ili Lalatovicu da potpise sledeci ugovor sa kinezima...

Posted

Ja bih navijao i za 11 Kokeza na SP u Rusiji. :fantom:

Posted

I ja bih, ako ce im svoj 11-torici da polome nogu :fantom: