ljakse Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Ti mene zajebavaš ili stvarno nisi ukapirao šta hoću da kažem? Pošto mi se već čini da malo gubim vreme, samo da proverim.
Meazza Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) Ti mene zajebavaš ili stvarno nisi ukapirao šta hoću da kažem? Pošto mi se već čini da malo gubim vreme, samo da proverim.Ti si opisao jednu hipoteticku situaciju i postavio pitanje "jel tako?" Ne, nisam ukapirao sta hoces da kazes. Da li ona teba da ga ostavi? Da. Da li je nerazumno i glupo da ostaje s njim i da ga voli? Jeste. Da li ona to radi uprkos tome sto je dzukela? Otkud znam, ti si izmislio likove i znas sta ce dalje da se desi. Da ne govorimo koliko je besmisleno uporedjivati medjuljudske odnose sa odnosom prema fudbalskom timu. Edited November 1, 2017 by Meazza
teacher Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 Ljakseov sindrom Sent from my Moto G (5) using Tapatalk
Delija67 Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Drug koji radi u Rusiji mi kaze da se Muslin zamerio nekim krimosima u Moskvi i da ne sme da kroci u Sovjetski Savez, pa je zbog toga ceo ovaj cirkus.
MocaVukotic Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Razumem i ja tebe, al sve vreme pokušavam nešto drugo da objasnim. Nije to moja odluka u fazonu "e ako naprave još ovo i ovo sranje, odjebaću ih". Jednostavno ti dopizdi da te neko ko živi od tebe pravi budalom, nije to samo suv zdrav razum nego i gut instinct. Kao što ćeš odjebati ortaka iz detinjstva koji te poslednjih 5 godina vaćari, laže, iskorišćava, mulja, jebava štagod, bez obzira što se znate 100 god i što ste nekad bili super. Kao što sam pre 5 god svesno bio belolistićar zato što nisam hteo da mi i dalje prodaju ciglu u vidu plašenja Tomom, bez obzira što sam znao šta dolazi, pod punom odgovornošću. Misliš da bi FSS ili bilo kojoj ekipi bilo svejedno da posle tako nekog poteza prime 50k mejlova sadržine "alo majmuni, pa stadion me neće videti više, jebo vam pas mater u usta", ili da im na sledeću tekmu dođe ispod soma ljudi, ili da prodaja dresova opadne za 80%, ili bilo šta tako? I ovde sad nije fora da ostanak Muslina nešto menja u suštinskom smislu, niti da sam se ja nešto ložio na repku do juče pa sad odjednom neću. Ne, boleo me je kurac manje više, a sad im želim sve najgore u životu i karijerama, a naravno da će sve to funkcionisati kao i do sada. Nego sam bio zapanjen u smislu da nisam očekivao da baš svako sranje može da prođe, i nisam očekivao da se govna osećaju toliko komotno. Poenta svega je da se ne može to navijanje toliko odvajati od kompletne situacije, gledati kao posebna zaštićena vrsta patologije, to je udobna win-win situacija koja ne priliči pametnim ljudima. Toliko je uvezano sa našim životima, i ne možeš se vaditi na to, a srati drugima oko drugih društvenopolitičkih životnih odluka. Jednostavno ne može. 50 k mejlova? u srbiji? ajde ok, evo šaljem ja prvi... u međuvremenu da ne izlazimo iz kuće, ne plaćamo račune vučićevoj državi, decu da držimo pod ključem, ugasimo tv i nadamo se boljim danima.
Sludge Factory Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Sve sto nije jasno tu je 1 Milovan da objasni http://youtu.be/Et0U_qlJ32Y
ljakse Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 50 k mejlova? u srbiji? ajde ok, evo šaljem ja prvi... u međuvremenu da ne izlazimo iz kuće, ne plaćamo račune vučićevoj državi, decu da držimo pod ključem, ugasimo tv i nadamo se boljim danima. Bradilko je pre tebe krenuo s tim karikiranjem, al jbg, tu je sve što sam hteo da kažem, pa kakogod.
bradilko Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Bradilko je pre tebe krenuo s tim karikiranjem, al jbg, tu je sve što sam hteo da kažem, pa kakogod.toliko ima korupcije i koječega da sledeći liniju tvog razmišljanja čovek može samo da ode u pustinjake u neku duboku planinsku šumu ili da ode u japan ili norvešku.i ja imam te momente ali teško više mogu biti iznenađen dokle mogu daleko da idu razni đurići,zečevići,kokeze,čovići,vučelići,savezi,udruge i sl. pre svega ništa tu nema novog.
Nikodije Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 toliko ima korupcije i koječega da sledeći liniju tvog razmišljanja čovek može samo da ode u pustinjake u neku duboku planinsku šumu ili da ode u japan ili norvešku.i ja imam te momente ali teško više mogu biti iznenađen dokle mogu daleko da idu razni đurići,zečevići,kokeze,čovići,vučelići,savezi,udruge i sl. pre svega ništa tu nema novog. +1 zivimo u zemlji cuda vec 30 godina, i sada je ova smena muslina, i sve sto stoji iza nje, kao nesto neobicno. a zapravo je samo jedan groteskni detalj, cak verovatno ni u prvih 10 grotesknih stvari koje su se desile u srbiji samo tog dana kada je smenjen. covek moze samo nacisto da odlepi ako sa viskom emocija burno reaguje bas na svaku pizdariju kojoj je svedok.
harper lee Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Drug koji radi u Rusiji mi kaze da se Muslin zamerio nekim krimosima u Moskvi i da ne sme da kroci u Sovjetski Savez, pa je zbog toga ceo ovaj cirkus. Kad je najteze tu je Preza da zasmeje.
MiddleClass Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Ej, sta je bilo na kraju? Jesu li Zivorad i zena ostali zajedno?
MocaVukotic Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Bradilko je pre tebe krenuo s tim karikiranjem, al jbg, tu je sve što sam hteo da kažem, pa kakogod. ne znam za bradilka, ja ne karikiram, mnogo si proširio temu, mogu samo da se zakopam u zemlju. kako god, nemam ni ja više šta dodati.
hazard Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) Ne, ali pisem na osnovu svog iskustva, moze biti i da nisam u pravu. Covek moze da bira sta ce da voli, sta ce da mu se dopada, na sta ce da se lozi? Naravno da može. Ja sam svesno odlučio 2010. da se više ne ložim na srpsku reprezentaciju u fudbalu (a ložio sam se onoliko) a otprilike u istom periodu i da prestanem da se ložim na FK Partizan (i tu sam se ložio onoliko, išao na svaku utakmicu na koju sam mogao, pratio i najbeznačajnije mečeve i sl.) jer sam shvatio da je to neracionalno, da se ja lomim psihički zbog nekih tamo krimosa i mufljuza koje zabole kurac za moje emocije (i emocije miliona drugih koji su se ložili kao ja). Naterao sam sebe da ignorišem srpski fudbal par godina, vuklo me je da gledam rezultate i sl. ali sam onda terao sebe da preskačem, nisam hteo da razgovaram na tu temu itd., i onda me je prošlo, sada mogu da pogledam neki rezultat ili ponekad utakmicu i da budem potpuno indiferentan. Neću nikada navijati nizajednu reprezantaciju kao nekada za Srbiju/SCG/Jugoslaviju, nizajedan klub kao nekada za Partizan, ali jednostavno iz toga sam se emotivno isključio. Kao kada si u vezi s nekim koga neizmerno voliš, iracionalno, ali onda racionalno shvatiš da ta veza nije dobra za tebe, da ti samo daješ a ne dobijaš ništa, da bivaš iskorišćavan, i nateraš sebe da tu vezu prekineš. Onda preboliš i to je to, više ne osećaš ono što si ranije osećao. I to je bio tvoj svestan izbor. Edited November 1, 2017 by hazard
hazard Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 To možda među nama. U RL su blokiranje grada kad je derbi, lupanje više stotina kola i objekata po kraju u kom se održava tekma, reketiranje, ubistva, valjanje koksa, divljanje po kafićima, maltretiranje osoblja i neplaćanje računa, pucanje po blokovima, ubijanje klinaca, tuče 20 na jednog, ubadanje noževima po ulicama, ukidanje optužnica, korupcija i vrhunski državno zaštićeni organizovani kriminal. A ja živim u RL, silom prilika. + milion
Recommended Posts