Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

ahaha, ne bih se iznenadio da je piksi iskoristio ove majmune iz fss da izvuce novi ugovor u kini. prodao pricu da ce ode da vodi srbiju pa gazprom uduplao sponzorstvo gazda uduplao platu. 

mera kokezine srbije je neko a la lalatovic, slina koja bi da pravi ime preko reprstacije kako bi se prodao u kinu ili emirate, pa mu nije bitno sto ce drugi da mu sastavljaju ekipu. nema tu mesta za piksija, pa ni za neki manji format, tipa vajs, paunovic, ili ovaj sa kipra. zacudio bih se ako iko iole od imena i integriteta preuzme selekciju nakon ovoga sto je uradjeno muslinu

Edited by Nikodije
  • Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Jebo ih sms sve redom da ih jebo

Pa da je runaldo, ne bi bila ovolika frka

u odnosu na ono što imamo u veznom redom van matića i jeste runaldo

Posted

vidiš, ja mislim da su partizan i zvezda recimo miloš76 i blek džordž, ili ti i ja na primer, uprkos onima koji ih predstavljaju.

To možda među nama. U RL su blokiranje grada kad je derbi, lupanje više stotina kola i objekata po kraju u kom se održava tekma, reketiranje, ubistva, valjanje koksa, divljanje po kafićima, maltretiranje osoblja i neplaćanje računa, pucanje po blokovima, ubijanje klinaca, tuče 20 na jednog, ubadanje noževima po ulicama, ukidanje optužnica, korupcija i vrhunski državno zaštićeni organizovani kriminal. A ja živim u RL, silom prilika.

Posted

A i ti si našo de ćeš da živiš... :D

Posted

u odnosu na ono što imamo u veznom redom van matića i jeste runaldo

Zmaj u klubu, luzer u repki?

Posted

Zvezda, Partizan i repka nisu konstanta, imena na papiru, oni su ljudi koji ih predstavljaju.

Ali oni nisu samo to iako razum kaze da se na to svodi. Reprezentacija, klubovi - to su takodje i institucije koje imaju svoju proslost i svoju mitologiju i simboliku, veci su od prostog zbira pojedinaca. Jednostavno nije svesna radnja da li ces nesto da volis ili da ne volis, ne pitas se ti tu nista. U jednom trenutku moze da ti se ogadi tim ili da ti postane nebitan, ali opet, nisi ti tu nista odlucio. Tebi se sad ogadila reprezentacija, ja sam oduvek bio manje-vise indiferentan, neko je fanatik i pored svega, a neko navija po sistemu toplo-hladno, ali svima nama je zajednicko da se oko toga nista ne pitamo.

Posted

Senzacionalna rasprava. Ne vidim da bilo ko spori da bi jedan napalm dobro dosao kao sredstvo za preuredjenje izvesnih kancelarija na adresi Terazije 35. Neko to moze da proguta, da gleda fudbal i navija, neko ne moze, neko izabere sta moze da proguta a sta ne moze i kraj price. Individualna stvar.

Da se upisem for the record, gledam utakmice reprezentacije Srbije ali se emotivno skoro i ne ukljucujem. Drago mi je kad pobede ali me nimalo ne pogadja kad izgube.

Posted

To možda među nama. U RL su blokiranje grada kad je derbi, lupanje više stotina kola i objekata po kraju u kom se održava tekma, reketiranje, ubistva, valjanje koksa, divljanje po kafićima, maltretiranje osoblja i neplaćanje računa, pucanje po blokovima, ubijanje klinaca, tuče 20 na jednog, ubadanje noževima po ulicama, ukidanje optužnica, korupcija i vrhunski državno zaštićeni organizovani kriminal. A ja živim u RL, silom prilika.

pa valjda među nama i pričamo. to je jedino i bitno, jer ako se nekad sretnemo u gradu, nećemo izlomiti glave jedan drugom, nego ćemo otići u zoru na rakiju. što se mene tiče, dok god je tako, oni neće pobediti. znam da smo tu negde generacijski, siguran sam da si sve to gorepomenuto viđao od kad znaš za sebe, kao i da znaš da će biti tako i ubuduće. ja tebe razumem sto posto, sve znam, ali mislim da 1-5-procentualni bojkot repstacije neće ništa promeniti. mogu da se nateram da ne gledam i da me boli kurac, neće mi čak ni biti naročito teško, ne bih li se osetio osobom od nekakvog integriteta, povukao sam liniju i tako to, ali iskreno, ne bih to bio ja. tako da...

Posted

Ali oni nisu samo to iako razum kaze da se na to svodi. Reprezentacija, klubovi - to su takodje i institucije koje imaju svoju proslost i svoju mitologiju i simboliku, veci su od prostog zbira pojedinaca. Jednostavno nije svesna radnja da li ces nesto da volis ili da ne volis, ne pitas se ti tu nista. U jednom trenutku moze da ti se ogadi tim ili da ti postane nebitan, ali opet, nisi ti tu nista odlucio. Tebi se sad ogadila reprezentacija, ja sam oduvek bio manje-vise indiferentan, neko je fanatik i pored svega, a neko navija po sistemu toplo-hladno, ali svima nama je zajednicko da se oko toga nista ne pitamo.

Ček samo da ustanovimo, pišeš o sebi ili?

Posted

Ček samo da ustanovimo, pišeš o sebi ili?

Ne, ali pisem na osnovu svog iskustva, moze biti i da nisam u pravu. Covek moze da bira sta ce da voli, sta ce da mu se dopada, na sta ce da se lozi?

Posted

pa valjda među nama i pričamo. to je jedino i bitno, jer ako se nekad sretnemo u gradu, nećemo izlomiti glave jedan drugom, nego ćemo otići u zoru na rakiju. što se mene tiče, dok god je tako, oni neće pobediti. znam da smo tu negde generacijski, siguran sam da si sve to gorepomenuto viđao od kad znaš za sebe, kao i da znaš da će biti tako i ubuduće. ja tebe razumem sto posto, sve znam, ali mislim da 1-5-procentualni bojkot repstacije neće ništa promeniti. mogu da se nateram da ne gledam i da me boli kurac, neće mi čak ni biti naročito teško, ne bih li se osetio osobom od nekakvog integriteta, povukao sam liniju i tako to, ali iskreno, ne bih to bio ja. tako da...

Razumem i ja tebe, al sve vreme pokušavam nešto drugo da objasnim. Nije to moja odluka u fazonu "e ako naprave još ovo i ovo sranje, odjebaću ih". Jednostavno ti dopizdi da te neko ko živi od tebe pravi budalom, nije to samo suv zdrav razum nego i gut instinct. Kao što ćeš odjebati ortaka iz detinjstva koji te poslednjih 5 godina vaćari, laže, iskorišćava, mulja, jebava štagod, bez obzira što se znate 100 god i što ste nekad bili super. Kao što sam pre 5 god svesno bio belolistićar zato što nisam hteo da mi i dalje prodaju ciglu u vidu plašenja Tomom, bez obzira što sam znao šta dolazi, pod punom odgovornošću.

Misliš da bi FSS ili bilo kojoj ekipi bilo svejedno da posle tako nekog poteza prime 50k mejlova sadržine "alo majmuni, pa stadion me neće videti više, jebo vam pas mater u usta", ili da im na sledeću tekmu dođe ispod soma ljudi, ili da prodaja dresova opadne za 80%, ili bilo šta tako? I ovde sad nije fora da ostanak Muslina nešto menja u suštinskom smislu, niti da sam se ja nešto ložio na repku do juče pa sad odjednom neću. Ne, boleo me je kurac manje više, a sad im želim sve najgore u životu i karijerama, a naravno da će sve to funkcionisati kao i do sada. Nego sam bio zapanjen u smislu da nisam očekivao da baš svako sranje može da prođe, i nisam očekivao da se govna osećaju toliko komotno.

Poenta svega je da se ne može to navijanje toliko odvajati od kompletne situacije, gledati kao posebna zaštićena vrsta patologije, to je udobna win-win situacija koja ne priliči pametnim ljudima. Toliko je uvezano sa našim životima, i ne možeš se vaditi na to, a srati drugima oko drugih društvenopolitičkih životnih odluka. Jednostavno ne može.

Posted

Ne, ali pisem na osnovu svog iskustva, moze biti i da nisam u pravu. Covek moze da bira sta ce da voli, sta ce da mu se dopada, na sta ce da se lozi?

Npr, žena može da se uda za do jaja lika, i prvih 15 god sve super, idila, i onda se lik propije, raspadne, sve ode na kladžu, proda gajbu, bije nju i decu svaki dan. Al to je njen Živorad, ne bira ona koga će bezrezervno da voli ceo život, jel tako?

Posted

Npr, žena može da se uda za do jaja lika, i prvih 15 god sve super, idila, i onda se lik propije, raspadne, sve ode na kladžu, proda gajbu, bije nju i decu svaki dan. Al to je njen Živorad, ne bira ona koga će bezrezervno da voli ceo život, jel tako?

nije ti dobar primer.... bolji bi bio da se žena razvede od Živorada-do-jaja-lika, koga bezrezervno voli, zato što su mu roditelji seronje i lopovi. 

Posted

A može i tako, ako je Živorad 100% pod uticajem roditelja seronja i lopova i radi samo po njihovom.

Posted

Sta "jel tako"? Koje je tvoje pitanje?