harper lee Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Cudna neka logika. Moze se navijati za Partizan/CZ, klubove koje vode mafijasi, olosi, ratni huskas i snajperista ali za reprezentaciju nikako jer je vodi olos/mafijas Kokeza/Tole. Od svih forumasa ti nadje bas Teacheru i Petovicu da spocitavas klubastvo. U fudbalu.
borris_ Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) Uci nema sta da se zamjera. Ja ovdje pricam o fudbalu i o kosarci. Petovic objasnio za kosarku ali se ne slazem sa zadnjim dijelom recenice. Edited November 1, 2017 by borris_
Milogled Bluff Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Ko kaže da može, ja ne navijam ni za njih. Pre nekoliko godina sam rešio da pogledam, posle duže vremena, utakmicu Zvezde u domaćem prvenstvu - bila je to ključna utakmica za titulu, prvu posle x godina (Pečnik, Ninković i ta ekipa). Tek, namestim se da gledam, ide minut ćutanja za žrtve poplava i, zajedno sa njima, pazi sad..onog mafijaš što je ucmekan na splavu. Prebacio kanal i ni minut nisam odgledao. Vrlo malo sam Zvezde pogledao i ovog leta, uz sav hajp. Hvala lepo, nije moja šolja čaja. Jedino gde trošim emocije je KK Zvezda, ali tu nema neke logike, već čista navika + je tu level mafijaštva i nitkovluka ipak za n-ti stepen manji. Covic manji nitkov od Kokeze, Tola, Terze, Vucele... (dodati po zelji)? Pa jos za n-ti stepen? Hm, prilicno smela tvrdnja.
Boza_zvani_Pub Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Retko se kvalifikujemo, ali zato kada se kvalifikujemo neko sranje jos pre pocetka prvenstva napravimo. Ovoga puta smo toliko poranili da se mozda do SP obrne ceo krug pa odigramo dobro... :)
ljakse Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Covic manji nitkov od Kokeze, Tola, Terze, Vucele... (dodati po zelji)? Pa jos za n-ti stepen? Hm, prilicno smela tvrdnja. Mislim da priča o nitkovluku, a ne o nitkovima.
harper lee Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Covic manji nitkov od Kokeze, Tola, Terze, Vucele... (dodati po zelji)? Pa jos za n-ti stepen? Hm, prilicno smela tvrdnja. Od Vucele svakako jeste, od ovih ostalih verovatno nije.
Milogled Bluff Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Od Vucele svakako jeste, od ovih ostalih verovatno nije. Dobro de, ne bih sad ulazio u nitkovometriju, ali razumes valjda poentu. Mada, sto kaze Laron, u kosarci nekako nitkovi manje dolaze do izrazaja, tj. manje uspevaju da sjebu sve cega se dohvate. Ne znam zbog cega je to tako, verovatno zbog manje kolicine novca koji je u opticaju.
ljakse Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Dobro de, ne bih sad ulazio u nitkovometriju, ali razumes valjda poentu. Mada, sto kaze Laron, u kosarci nekako nitkovi manje dolaze do izrazaja, tj. manje uspevaju da sjebu sve cega se dohvate. Ne znam zbog cega je to tako, verovatno zbog manje kolicine novca koji je u opticaju. Baš sam na to mislio, mada nisam siguran da je samo do količine para. Na jednoj strani imamo npr Čovaru, Duloa, PSD, na drugoj npr FSS i fudbalske uprave blizanaca. Svi su oni nitkovi, ali razlika između njih je u tome što prvi ipak uspevaju nekako da se uzdrže i da naprave neke rezultate u kontinuitetu kad država stane na njihovu stranu imaju priliku, uz umerene do znatne ispade sa strane, dok su drugi sorta koja bi sebi odsekla jaje i obe noge, kada bi im to donelo 100 evra više zarade. Mada i može im se, kad narod guta svako njihovo sranje, što vidimo i na poslednjih nekoliko strana ove teme.
harper lee Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Dobro de, ne bih sad ulazio u nitkovometriju, ali razumes valjda poentu. Mada, sto kaze Laron, u kosarci nekako nitkovi manje dolaze do izrazaja, tj. manje uspevaju da sjebu sve cega se dohvate. Ne znam zbog cega je to tako, verovatno zbog manje kolicine novca koji je u opticaju. Ma, Petovic prosto isuvise voli kosarku pa ce zbog toga lakse da proguta nitkovluk u kosarci nego u fudbalu za koji ga zabole. To je sve.
Milogled Bluff Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Baš sam na to mislio, mada nisam siguran da je samo do količine para. Na jednoj strani imamo npr Čovaru, Duloa, PSD, na drugoj npr FSS i fudbalske uprave blizanaca. Svi su oni nitkovi, ali razlika između njih je u tome što prvi ipak uspevaju nekako da se uzdrže i da naprave neke rezultate u kontinuitetu kad država stane na njihovu stranu imaju priliku, uz umerene do znatne ispade sa strane, dok su drugi sorta koja bi sebi odsekla jaje i obe noge, kada bi im to donelo 100 evra više zarade. Mada i može im se, kad narod guta svako njihovo sranje, što vidimo i na poslednjih nekoliko strana ove teme. Plus u kosarci prosto ima vise talenta i kvaliteta sto se samog sportskog aspekta tice, pa nije bas lako to sjebati. I italijanski fudbal, na primer, vode nitkovi, ali imaju suvise dobrih igraca i trenera da ne bi pravili rezultate. U nasem fudbalu toga nema, te su skromni sportski potencijali jos vise umanjeni organizacionim nitkovlukom.
Joe D Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Fudbal i kosarka u Srbiji nisu za bilo kakvo poredjenje po nivou kriminala, a o sportskom nivou da ne govorimo.
Recommended Posts