Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Javio se Muslin  http://www.mozzartsport.com/vesti/muslin-otvorio-dusu-sergej-hteo-da-bira-nisam-dozvilio-da-naredjuje-ko-ce-biti-pozvan-a-ko-ce-igrati/183440

Konkretno, o nepozivanju Sergeja Milinković Savića je napokon otkrio celu priču i da vezista Lacija nije želeo da igra na poziciji koja mu je nuđena.
„Nije on sporan, ali postoje principi. U maju, kada smo bili zajedno, nije želeo da odrađuje ulogu koju sam mu namenio. Ovde nema biranja, ovo nije klub već kolektiv. Iskakao je iz klišea, pa Iguain, koji igra dobro za Juventus, nije u reprezentaicji. Primera je milion… Nema ko me nije zvao za njega, ali neka pravila moraju da se ispoštuju. Ako neko hoće na mala vrata, kod mene to ne može“.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

sad mi nekako drago sto su ga oterali. ovako bar odlazi kao car, posle verovatnog raspada na spu bi ga terali govnjivom motkom -_-

Posted (edited)

sad mi nekako drago sto su ga oterali. ovako bar odlazi kao car, posle verovatnog raspada na spu bi ga terali govnjivom motkom -_-

Tako nekako. A i bilo je svakako baš dosta histerisanja oko muslina od samog starta (uglavnom motivisano jedva prikrivenom patkometrijom), pa mi sve to nekako pojačava utisak da su u ovoj priči na kraju apsolutno svi dobili ono što su zaslužili..

Edited by Ruxin
Posted

Jebo ih sms sve redom da ih jebo

Pa da je runaldo, ne bi bila ovolika frka

Posted (edited)

Sta se palite sms nije nikakav povod za smenu Muslina nego samo izgovor i to namenjen onima cije se pracenje sporta zavrsava na prelistavanju zadnje strane blicza ili citanja zutih sportskih strana u kuriru i slicnim novinama. Da nema njegovog idiotskog ne pozivanja kukalo bi se na losu igru, neefikasnost, zasto ne igra neko drugi itd itd.

Edited by Aleksandar88
Posted

Gledano na dug period ovo teranje mukija je ok.

Ova generacija koja je izborila SP je poprilično izakana i definitivno je neophodno da se ulaže u zlatnu generaciju.

Posted (edited)

Gledano na dug period ovo teranje mukija je ok.

Ova generacija koja je izborila SP je poprilično izakana i definitivno je neophodno da se ulaže u zlatnu generaciju.

Ma da, valja iskoristiti ovo svecko da taman podmladimo tim pred kvalifikacije za evropsko -_- Edited by Ruxin
Posted

Jasno, vidiš kako sve može kad se hoće. Tamo negde 2026 uzimamo EP kao Belgija npr SP

Posted

Objasnio

Tako je Miha objašnjavao za Matića, skoro doslovno!

Posted

Na SP 1966. engleski menadzer Alf Remzi je odlucio da u cetvrtfinalnoj, polufinalnoj i finalnoj utakmici izostavi iz tima jednog od najpopularnijih i najboljih igraca Engleske, Dzimija Grivsa.  Umesto njega uveo je rezervnog igraca, Dzefa Harsta koji je je u cetvrtfinalu postigao pobedonosni i jedini gol za Englesku (protiv Argentine) i u finalu het trik (protiv Nemacke).  Posle osvojeniog SP, menadzer Dzimija Grivsa je vodio medijsku hajku protiv Remzija a predsednik Engleske fudbalkse asocijacije mu je isto tako zamerio izostavljanje engleske "gol masine" iz startne postave i dao mu "sporazumni otkaz".  Alf Remzi je bio odbacen od strane engleskog fudbalskog establismenta, proglasen za diletanta i za njega se vise nije culo.  Naravno, ovo nije istina, jer Alf Remi nije bio srpski nego engleski selektor.  Vecno zahvalna Engleska mu se propisno oduzila; slavila ga, velicala ga; pocastvovala ga plemickom titulom; generacijama ostavila u amanet da cuvaju legendu o Remziju i njegovim momcima iz 1966.

Posted (edited)

ma kao da ima veze muslinov integritet u ovoj priči. glavni boss fss-a je zamenio trenera xy koji je izborio prvo mesto i odveo ekipu na sp. zamenio ga je da bi mogao lakše da cepa kombine sa svojim drugovima. trener xy može biti najveće govno, ali ovde je fokus na drugoj strani tj motivaciji fss bande da menja trenere čim im se zajebu neke varijante i učine da imaju neispunjena obećanja prema drugim fudbalskim radnicima.

ja sam već dugo u fazonu koji me je držao dok je bata đora vodio repku, dakle svim srcem uz protivnike i raduje me samo petarda u mreži crvenih orlova ili kako se već zovu ...

Ja ovako padobranski da stavim +1000 na poslednju rečenicu i sve što je bivši Šveđanin ovde napisao. Uvek protiv bande, fala bogu biće simpatičnih priča za navijanje na SP, sigurno neću za Kokezu da navijam.

Edited by Ivo Petović
Posted (edited)

Cudna neka logika. Moze se navijati za Partizan/CZ, klubove koje vode mafijasi, olosi, ratni huskas i snajperista ali za reprezentaciju nikako jer je vodi olos/mafijas Kokeza/Tole.

Edited by borris_
Posted

Ko kaže da može, ja ne navijam ni za njih.

Pre nekoliko godina sam rešio da pogledam, posle duže vremena, utakmicu Zvezde u domaćem prvenstvu - bila je to ključna utakmica za titulu, prvu posle x godina (Pečnik, Ninković i ta ekipa). Tek, namestim se da gledam, ide minut ćutanja za žrtve poplava i, zajedno sa njima, pazi sad..onog mafijaš što je ucmekan na splavu. Prebacio kanal i ni minut nisam odgledao. Vrlo malo sam Zvezde pogledao i ovog leta, uz sav hajp. Hvala lepo, nije moja šolja čaja.

Jedino gde trošim emocije je KK Zvezda, ali tu nema neke logike, već čista navika + je tu level mafijaštva i nitkovluka ipak za n-ti stepen manji.