Bright Billy Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Dajte Pizonu neka vodi, ipak je Sovjetski Savez domacin turnira. +1
Milosh76 Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Robi demantovao da ga je iko zvao i jasno naglasio da ga posao selektora Srbije ne interesuje... Idemo dalje...
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 http://www.bbc.co.uk/sport/football/41807710
theanswer Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Group D Pos Team Pld Pts 1 Serbia 10 21 2 Republic of Ireland 10 19 3 Wales 10 17 4 Austria 10 15 5 Georgia 10 5 6 Moldova 10 2 ?? Vau, umalo nisam svrsio.
ArleKino Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Herr Otto. Baric? Moze, i za njega je Olic igrao u Sovjetskom Savezu.
mlatko Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Znaci deca raspustena igraju, Krstajic ima kapacitet da iznese?
John Coltrane Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Nisam ispratio sve sto se desava, najvise zbog bojazni da cu povratiti od glavnih ucesnika (aka bagre iz FSS), ali me zanima da li postoji zvanicno saopstenje, ili presica jos bolje, na kojoj iznose razloge smene Muslina? Jel se Muslin oglasavao uopste? I ko ce imati obraza da preuzme/preotme repku posle ovoga? Ovo kao Krstajic prelazno resenje dok ne dodje Pixy iz Japana, putuje bajsom do Terazija, sta li?
pbg12345 Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Uspeo u životu. ali kako je ovo dobra fotografija zamisljam sebe da sedim pored ova dva lika, pa jos da sam tu da im odradim nekakav posao, u centrali srs, pa jos u ovakvom 1 izdanju, sa zavojima i laznim povredama pa ne znam... i sad mi drvimo da li je mozda zaista trebalo smeniti muslina i koga ce ovaj mag postaviti na to mesto koja smo jebena tuga od drzave i naroda
Milosh76 Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Nisam ispratio sve sto se desava, najvise zbog bojazni da cu povratiti od glavnih ucesnika (aka bagre iz FSS), ali me zanima da li postoji zvanicno saopstenje, ili presica jos bolje, na kojoj iznose razloge smene Muslina? Jel se Muslin oglasavao uopste? I ko ce imati obraza da preuzme/preotme repku posle ovoga? Ovo kao Krstajic prelazno resenje dok ne dodje Pixy iz Japana, putuje bajsom do Terazija, sta li? Muslin je rekao da se nisu slozili oko spiska za SP i da ce odrzati KZS jednog dana. Piksi je u Kini, a sa Kinezima igramo u istom gradu gde on vodi klub, tako da nece morati mnogo da se cima da pogleda utakmicu :D
Milosh76 Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Како се наводи, Србија ће 10. новембра у Гвангжуу гостовати Кини, а четири дана касније следи меч у Бусану против Јужне Кореје.
Recommended Posts