Pokojni Ruxin Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 to bi nas čekalo i da nije došlo do tog sportskog govnarstva Možda bi, možda i ne bi. Nem pojma kakve to veze ima sa ovom pričom.
copkillah Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Možda bi, možda i ne bi. Nem pojma kakve to veze ima sa ovom pričom. pa hoću da kažem da ti to sledi, priželjkivao ti to ili ne, a takođe bi ti sledilo i da se nije desilo to što se desilo, prosto :)
Joe D Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 ja bih voleo samo da cujem obrazlozenje trusta mozgova u fss-u koja su oni tacno ocekivanja imali od slavoljuba muslina kao selektora. iskopas muslina iz naftalina i stavis ga da vodi dugogodisnji krs od reprezentacije, valjda su ocekivali da ne uradi nista i on im se posrao u koncept.
copkillah Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) očekivali su da im on gura igrače koje oni žele, on je gurao one koje on želi i tu je nastao sukob interesa Edited October 30, 2017 by copkillah
Pokojni Ruxin Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) pa hoću da kažem da ti to sledi, priželjkivao ti to ili ne, a takođe bi ti sledilo i da se nije desilo to što se desilo, prosto :) Pa ok, ali nisam se bavio time šta nam sledi ili ne sledi. Nego, pošto je forum kao i obično otišao u te neke politike, morale i sranja, postavljam prosto pitanje - zar nije ok ovu reprezentaciju hejtovati sa čisto sportske strane, zbog očiglednog zločina prema sportu koji je počinila? I opet ponavljam, zamislite šta bi pomislili da je island danas smenio selektora posle ovog podviga u kvalifikacijama Edited October 30, 2017 by Ruxin
copkillah Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 pa to je potpuno okej, nisam čitao mnogo strana unazad, ali ne znam da li iko misli drugačije?
James Marshall Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Još su nam fssovci učinili, sad će da nas boli kurac za ishod i nerviranje, ovako bi mi bilo žao da gledam kako nas kantaju
Cash Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ja se samo nadam da nece prevariti Paunovica, za sve ostalo me boli tuki. A da dovedemo Enriquea
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) zar nije ok ovu reprezentaciju hejtovati sa čisto sportske strane, zbog očiglednog zločina prema sportu koji je počinila? pa nisu stojković, rukavina i mitrović smenili slinmua. šta ima njih da hejtujem? hejtovi sam muslina i kokezu, muslina nema, hejtujem samo kokezu Edited October 30, 2017 by kud u maglu Simoviću
Cash Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) Pa znam i ja, al mislim bolje Iglesijasa :DTako je, bar če čovek pesmom da podigne igrače. A kad smo vec kod muzicara tu je i apolov miljenik SS Nego javio se i 1 bata Djora: Selektora treba naci brzo,pre žreba ali treba biti mudar ne treba lomiti preko kolena" lollll Edited October 30, 2017 by Cash
Zico Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Dajte Pizonu neka vodi, ipak je Sovjetski Savez domacin turnira.
Cash Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Dajte Pizonu neka vodi, ipak je Sovjetski Savez domacin turnira. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa placem:
Recommended Posts