October 30, 20177 yr to bi nas čekalo i da nije došlo do tog sportskog govnarstva Možda bi, možda i ne bi. Nem pojma kakve to veze ima sa ovom pričom.
October 30, 20177 yr Možda bi, možda i ne bi. Nem pojma kakve to veze ima sa ovom pričom. pa hoću da kažem da ti to sledi, priželjkivao ti to ili ne, a takođe bi ti sledilo i da se nije desilo to što se desilo, prosto :)
October 30, 20177 yr ja bih voleo samo da cujem obrazlozenje trusta mozgova u fss-u koja su oni tacno ocekivanja imali od slavoljuba muslina kao selektora. iskopas muslina iz naftalina i stavis ga da vodi dugogodisnji krs od reprezentacije, valjda su ocekivali da ne uradi nista i on im se posrao u koncept.
October 30, 20177 yr očekivali su da im on gura igrače koje oni žele, on je gurao one koje on želi i tu je nastao sukob interesa Edited October 30, 20177 yr by copkillah
October 30, 20177 yr pa hoću da kažem da ti to sledi, priželjkivao ti to ili ne, a takođe bi ti sledilo i da se nije desilo to što se desilo, prosto :) Pa ok, ali nisam se bavio time šta nam sledi ili ne sledi. Nego, pošto je forum kao i obično otišao u te neke politike, morale i sranja, postavljam prosto pitanje - zar nije ok ovu reprezentaciju hejtovati sa čisto sportske strane, zbog očiglednog zločina prema sportu koji je počinila? I opet ponavljam, zamislite šta bi pomislili da je island danas smenio selektora posle ovog podviga u kvalifikacijama Edited October 30, 20177 yr by Ruxin
October 30, 20177 yr pa to je potpuno okej, nisam čitao mnogo strana unazad, ali ne znam da li iko misli drugačije?
October 30, 20177 yr Još su nam fssovci učinili, sad će da nas boli kurac za ishod i nerviranje, ovako bi mi bilo žao da gledam kako nas kantaju
October 30, 20177 yr Ja se samo nadam da nece prevariti Paunovica, za sve ostalo me boli tuki. A da dovedemo Enriquea
October 30, 20177 yr zar nije ok ovu reprezentaciju hejtovati sa čisto sportske strane, zbog očiglednog zločina prema sportu koji je počinila? pa nisu stojković, rukavina i mitrović smenili slinmua. šta ima njih da hejtujem? hejtovi sam muslina i kokezu, muslina nema, hejtujem samo kokezu Edited October 30, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
October 30, 20177 yr Pa znam i ja, al mislim bolje Iglesijasa :DTako je, bar če čovek pesmom da podigne igrače. A kad smo vec kod muzicara tu je i apolov miljenik SS Nego javio se i 1 bata Djora: Selektora treba naci brzo,pre žreba ali treba biti mudar ne treba lomiti preko kolena" lollll Edited October 30, 20177 yr by Cash
October 30, 20177 yr Dajte Pizonu neka vodi, ipak je Sovjetski Savez domacin turnira. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa placem: