Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

to bi nas čekalo i da nije došlo do tog sportskog govnarstva

Možda bi, možda i ne bi. Nem pojma kakve to veze ima sa ovom pričom.

Možda bi, možda i ne bi. Nem pojma kakve to veze ima sa ovom pričom.

pa hoću da kažem da ti to sledi, priželjkivao ti to ili ne, a takođe bi ti sledilo i da se nije desilo to što se desilo, prosto :)

ja bih voleo samo da cujem obrazlozenje trusta mozgova u fss-u koja su oni tacno ocekivanja imali od slavoljuba muslina kao selektora. iskopas muslina iz naftalina i stavis ga da vodi dugogodisnji krs od reprezentacije, valjda su ocekivali da ne uradi nista i on im se posrao u koncept.

očekivali su da im on gura igrače koje oni žele, on je gurao one koje on želi i tu je nastao sukob interesa

Edited by copkillah

pa hoću da kažem da ti to sledi, priželjkivao ti to ili ne, a takođe bi ti sledilo i da se nije desilo to što se desilo, prosto :)

Pa ok, ali nisam se bavio time šta nam sledi ili ne sledi.

Nego, pošto je forum kao i obično otišao u te neke politike, morale i sranja, postavljam prosto pitanje - zar nije ok ovu reprezentaciju hejtovati sa čisto sportske strane, zbog očiglednog zločina prema sportu koji je počinila?

I opet ponavljam, zamislite šta bi pomislili da je island danas smenio selektora posle ovog podviga u kvalifikacijama

Edited by Ruxin

pa to je potpuno okej, nisam čitao mnogo strana unazad, ali ne znam da li iko misli drugačije?

Još su nam fssovci učinili, sad će da nas boli kurac za ishod i nerviranje, ovako bi mi bilo žao da gledam kako nas kantaju

Ja se samo nadam da nece prevariti Paunovica, za sve ostalo me boli tuki.

A da dovedemo Enriquea

zar nije ok ovu reprezentaciju hejtovati sa čisto sportske strane, zbog očiglednog zločina prema sportu koji je počinila?

pa nisu stojković, rukavina i mitrović smenili slinmua. šta ima njih da hejtujem? hejtovi sam muslina i kokezu, muslina nema, hejtujem samo kokezu

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću

Iglesijasa?

Zna majo

Pa znam i ja, al mislim bolje Iglesijasa :D

Tako je, bar če čovek pesmom da podigne igrače. A kad smo vec kod muzicara tu je i apolov miljenik SS

Nego javio se i 1 bata Djora: Selektora treba naci brzo,pre žreba ali treba biti mudar ne treba lomiti preko kolena" lollll

Edited by Cash

Dajte Pizonu neka vodi, ipak je Sovjetski Savez domacin turnira.

Dajte Pizonu neka vodi, ipak je Sovjetski Savez domacin turnira.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa placem: