ljakse Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ma to je priča koja je potekla još od prvog Muslinovog mandata i pičvajza sa Džajom, pa se sad po starom dobrom običaju prenosi sa kolena na koleno kao mmw, lično sam čuo iz prve ruke. Mislim, ne sumnjam ja da je Muslin namazani vaćaroš, kao i svi oni, ali sad imam blagi minduck u glavi malopre mi spočitavali što čačkam neke moralne vrednosti, navijaj brate Srbja brt, a sad odjednom nije bitan rezultat nego nešto osmo. Aj samo da se dogovorimo čega se držimo
Pokojni Ruxin Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 bilo je i Serbia and Montenegro 10 22 Spain 10 20 Bosnia and Herzegovina 10 16 Belgium 10 12 Lithuania 10 10 San Marino 10 0 Bilo je. Ne znam u kakvoj su vezi jedno sa drugim, ali ja sam petkove rezultate uvek poštovao ako na to aludiraš. I nikad mu ne bih oduzeo to prvenstvo i pored dušana i svega...
Ros Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Bilo je. Ne znam u kakvoj su vezi jedno sa drugim, ali ja sam petkove rezultate uvek poštovao ako na to aludiraš. I nikad mu ne bih oduzeo to prvenstvo i pored dušana i svega... a sto bi uzimao to petku?. imali smo 4.0 golova po utakmici.
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 meni je sumanut razlog da ne “navijam” za zemlju u kojoj sam rođen i u kojoj živim, samo zato što je jedan vaćaroš izradio drugog jebe mi se za obojicu kad sam progutao đenovu, ovo je mačiji kašalj
teacher Posted October 30, 2017 Author Posted October 30, 2017 Ma to je priča koja je potekla još od prvog Muslinovog mandata i pičvajza sa Džajom, pa se sad po starom dobrom običaju prenosi sa kolena na koleno kao mmw, lično sam čuo iz prve ruke. Mislim, ne sumnjam ja da je Muslin namazani vaćaroš, kao i svi oni, ali sad imam blagi minduck u glavi malopre mi spočitavali što čačkam neke moralne vrednosti, navijaj brate Srbja brt, a sad odjednom nije bitan rezultat nego nešto osmo. Aj samo da se dogovorimo čega se držimo ma kao da ima veze muslinov integritet u ovoj priči. glavni boss fss-a je zamenio trenera xy koji je izborio prvo mesto i odveo ekipu na sp. zamenio ga je da bi mogao lakše da cepa kombine sa svojim drugovima. trener xy može biti najveće govno, ali ovde je fokus na drugoj strani tj motivaciji fss bande da menja trenere čim im se zajebu neke varijante i učine da imaju neispunjena obećanja prema drugim fudbalskim radnicima. ja sam već dugo u fazonu koji me je držao dok je bata đora vodio repku, dakle svim srcem uz protivnike i raduje me samo petarda u mreži crvenih orlova ili kako se već zovu ...
ljakse Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) ^^ Ne kapiram to, ne igra zemlja, nego oni koji je predstavljaju u fudbalu. Kao npr Vučić u politici. ma kao da ima veze muslinov integritet u ovoj priči. glavni boss fss-a je zamenio trenera xy koji je izborio prvo mesto i odveo ekipu na sp. zamenio ga je da bi mogao lakše da cepa kombine sa svojim drugovima. trener xy može biti najveće govno, ali ovde je fokus na drugoj strani tj motivaciji fss bande da menja trenere čim im se zajebu neke varijante i učine da imaju neispunjena obećanja prema drugim fudbalskim radnicima. ja sam već dugo u fazonu koji me je držao dok je bata đora vodio repku, dakle svim srcem uz protivnike i raduje me samo petarda u mreži crvenih orlova ili kako se već zovu ... taj rad Edited October 30, 2017 by ljakse
Milosh76 Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Kokeza nije glavni boss u FSS, nije ni 10ti glavni boss, on je samo lik u izlogu, a mnogi drugi mu govore sta da kaze ili uradi
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 i ja ne kapiram al je tako. tih jedanaest nosi dres srbije i ja ne mogu da navijam npr. senegal jebe mi se za senegal i za francusku i za nemačku i za brazil, a i za italiju. kao što me zabole i za kokezu, a tek za vučića da ti ne pričam šta god pod navijanjem podrazumevali, kakve god emocije
ljakse Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Jbga, surovi patriotizam me nikad nije ložio, a od navike navijanja iz detinjstva me uspešno leče mafijaši i šibicari, putem saznanja da bih aktivnim praćenjem učestvovao u njihovom održavanju u životu.
ZSNj Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 aktivnim" koriscenjem bilo koje usluge, bilo koje drzavne institucije ucestvujes u njihovom odrzavanju u zivotu. odlaskom u dom zdravlja aktivno ucestvujes u njihovom odrzavanju u zivotu. placanjem komunalija odrzavas nekog pekara na funkciji direktora jkp-a. zivimo u sjebanoj drzavi, pomirite se sa tim.. i dobro se raspitajte pre nego sto pocnete da navijate za neki senegal, da i njihovom selektoru neko ne pomaze pri sastavljanju spiska
Pokojni Ruxin Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Jel ne možemo prosto da budemo protiv toga da ovoliko sportsko govnarstvo bude nagrađeno bilo čim osim totalnim krahom? Jer ovo prosto nije nešto što se radi u sportu. Da je island danas smenio selektora prilično sam siguran da bih im takođe želeo sve najgore.
radnik Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Imam i imao sam različite firme. Od proizvodnje, trgovine, hotelijerstva... Tako je i danas. Nikad nisam radio kod nekog privatnika niti u nekoj državnoj instituciji. Što se obrazovanja tiče, imam tri godine Više poslovne škole. Imam još par ispita na četvrtoj godini fakulteta - objasnio je on za "Alo" prošle godine. Da li je drzao neki kafic Kontakt ili tako nesto, potez hot. jugoslavija Zemun? Cujem se danas sa jednim drugarom i kroz pricu dodjosmo do ove smene Muslina i ladno me pita drugar "secas li se Kokeze"? navodno pred kraj 90-tih nas trojica isli kod njega oko nekog posla. Ne secam se uopste toga on 100% siguran.
ljakse Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 aktivnim" koriscenjem bilo koje usluge, bilo koje drzavne institucije ucestvujes u njihovom odrzavanju u zivotu. odlaskom u dom zdravlja aktivno ucestvujes u njihovom odrzavanju u zivotu. placanjem komunalija odrzavas nekog pekara na funkciji direktora jkp-a. zivimo u sjebanoj drzavi, pomirite se sa tim.. i dobro se raspitajte pre nego sto pocnete da navijate za neki senegal, da i njihovom selektoru neko ne pomaze pri sastavljanju spiska E dobro da znam ovo. Kupiću dres repke i plaćati karte za tekme, ali zato više neću ići kod lekara, da ostane sve u ravnoteži.
copkillah Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Jel ne možemo prosto da budemo protiv toga da ovoliko sportsko govnarstvo bude nagrađeno bilo čim osim totalnim krahom? Jer ovo prosto nije nešto što se radi u sportu. Da je island danas smenio selektora prilično sam siguran da bih im takođe želeo sve najgore. to bi nas čekalo i da nije došlo do tog sportskog govnarstva
ZSNj Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) E dobro da znam ovo. Kupiću dres repke i plaćati karte za tekme, ali zato više neću ići kod lekara, da ostane sve u ravnoteži. mozes kako hoces sto se mene tice :) Edited October 30, 2017 by ZSNj
Recommended Posts