Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Primio pendrek umjesto Vučića, očigledno dosta da bi se bilo predsjednik FSS.

Ok to, nego ovde pišu da je Kokeza Muslin, pa me zanima kako su došli do toga.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Pa Muslin je igrace koji su bojkotovali prethodnog selektora vratio u reprezentaciju i ti su igraci medju najzasluznijim sto se reprezentacija kvalifikovala za zavrsni turnir. Nema tu ni reci o tvrdoglavosti vec o (ne)postovanju dogovora i ugovora. Dogovor je bio da Muslin radi samostalno i da mu se FSS ne mesa u selektiranje, taktiku i vodjenje ekipe. Ugovor je bio da ako se reprezentacija kvalifikujeza Rusiju, da mu se on atomatski produzuje do zavrsetka SP. Sada odjednom pravila ne vaze jer Kokeza sebe smatra strucnijim za fudbal od Muslina.

Ugovori se kod nas pis(aj)u na pesku i podlozni su nepisanim pravilima i klauzolama. Igraci su se uvek pitali kako nasa reprezentacija (hoce da ) igra a selektori strucno tvrdoglavili.

da da, sve je relativno. muslin je kokeza, kokeza je muslin. how yes no.

Priznajem da ne znam ko je Kokeza i sta mu Tole dodje ali Muslin je zatvorio kavez sa zmijskim gnezdom. Hvala mu, dokazao je svoje. Ali utisak mi je da su (s)jebali jedan drugoga.

Inviato dal mio U65GT utilizzando Tapatalk

Posted

Ne kapiram, šta Kokeza ima u siviju? Neke titule, uspehe... šta?

Imam i imao sam različite firme. Od proizvodnje, trgovine, hotelijerstva... Tako je i danas. Nikad nisam radio kod nekog privatnika niti u nekoj državnoj instituciji. Što se obrazovanja tiče, imam tri godine Više poslovne škole. Imam još par ispita na četvrtoj godini fakulteta - objasnio je on za "Alo" prošle godine.  :fantom:

Posted (edited)

Ugovori se kod nas pis(aj)u na pesku i podlozni su nepisanim pravilima i klauzolama.

Ovo su pokušali sa Antićem i Radomirom pa su ih obojica ošurili odštetama čini mi se... Bilo bi mi baš drago kad bi i Muslin imao neke klauzule i dobre advokate. Edited by Đipalo Junuz
Posted

Upravo je pomenut na sosu kao poslednji koji je dospeo na listu kandidata. On i the Lalat

Izbacuju sva imena koja im padnu na pamet, pa ce neko da pogodi... Vreme je za nekog stranca, osim Robija i Vajsa... Mateus recimo

Posted

da je sad na mestu muslina bio neko drugi, koliko bi vas zelelo da upravo muslin vodi repku u rusiju?

Posted

Moze Lalatara, kad je bal nek se jebe i princeza.

Posted

Lalat ili srpski Murinjo, e to bi vredelo svakog reala

Posted

Muslin je prevara, jebao vas Muslin, koji se tali za igrace.

FSS su isto tako govna svoje vrste.

Ni jedan ni drugi ne zasluzuju da se na njih trosi vreme i da se svadjate/svadjamo oko njih.

To je smao biznis za njih, jebe se i Muslinu i Kokezi za fudbalski uspeh reprezentacije i oboje bi prihvatili da se obrukamo, a da oni zarade umesto fudbalskoh uspeha bez procenta za njih.

Posted

Muslin je prevara

Group D

Pos Team Pld Pts

1 Serbia 10 21

2 Republic of Ireland 10 19

3 Wales 10 17

4 Austria 10 15

5 Georgia 10 5

6 Moldova 10 2

??

Posted