kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) ... Edited October 30, 2017 by kud u maglu Simoviću
Milosh76 Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 I niko da pomene coveka koji je bez posla trenutno, vodio je nas najveci klub veoma neuspesno, vodio je nekoliko belgijskih klubova jednako katastrofalno kao mladu reprezentaciju i FKCZ... jedan i jedinstveni Bobijev mali.. Jankosan!
Peter Fan Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 inače mi se baca pegla od ovih moralnih komentara tipa pičke, što ne napuste reprezentaciju jbg ne rađaju majke obiliće više. pa šta treba, ludi mitro da se zapali na terazijama :( Ne znam za druge, ali ja nikome ne spocitavam to sto se na to sve skupa lozi, a kao sto sam rekao i sam imam dvojbu. Ali, vec sam naveo da izmedju saginjanja glave i bojkota ima ohoho prostora za profesionalni izraz neslaganja sa necim sto ih se veoma direktno tice. Pa a i oni su dio saveza, nije samo Kokeza. BTW, kako Kokeza glupavo zvuci, kao nakava zajebanicija. Bas me zanima od koje (karakterne) osobine je to izvedeno.
Zverilla Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Za klub se navija, repstacija se voli a savez i selektor nek se nose samo tako. a muslin je to zasluzio cime tacno? sto je uveo repku na SP? btw. botovi se raspomamili. cisto da ne bude dileme koja ekipa stoji iza novog selektora.
mlatko Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 a muslin je to zasluzio cime tacno? sto je uveo repku na SP? btw. botovi se raspomamili. cisto da ne bude dileme koja ekipa stoji iza novog selektora. Zasluzio je ugovorom, da je zasluzio bolje branili bi ga igraci i bojkotovali poziv. Zasluzili su i navijaci jer im je vazniji igrac od selektora i cute. Bio sam protiv smene ali tvrdoglavost razara sve i ako je tacno da su se razisli sporazumno zasluzili su jedan drugoga, savez Muslina saveza. Inviato dal mio U65GT utilizzando Tapatalk
Lancia Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Kokezina ekipa, član beogradske zone, i volšbni prvak omladinske lige Srbije. I druga Kokezina ekipa sada na svetskom prvenstvu u Rusiji e svasta. hvala, Levi.
Pokojni Ruxin Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) Iskreno, nisam preterano siguran da ću naterati sebe da bukvalno aktivno navijam protiv naših kokezinih u toku utakmica, ali jesam prilično siguran da neću osećati ama baš ništa kad neminovno izduvamo u grupi. Možda neku trunčicu zadovoljstva jer je pravda zadovoljena... Edited October 30, 2017 by Ruxin
Dimitrije Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Zasluzio je ugovorom, da je zasluzio bolje branili bi ga igraci i bojkotovali poziv. Zasluzili su i navijaci jer im je vazniji igrac od selektora i cute. Bio sam protiv smene ali tvrdoglavost razara sve i ako je tacno da su se razisli sporazumno zasluzili su jedan drugoga, savez Muslina saveza. Inviato dal mio U65GT utilizzando Tapatalk Pa Muslin je igrace koji su bojkotovali prethodnog selektora vratio u reprezentaciju i ti su igraci medju najzasluznijim sto se reprezentacija kvalifikovala za zavrsni turnir. Nema tu ni reci o tvrdoglavosti vec o (ne)postovanju dogovora i ugovora. Dogovor je bio da Muslin radi samostalno i da mu se FSS ne mesa u selektiranje, taktiku i vodjenje ekipe. Ugovor je bio da ako se reprezentacija kvalifikujeza Rusiju, da mu se on atomatski produzuje do zavrsetka SP. Sada odjednom pravila ne vaze jer Kokeza sebe smatra strucnijim za fudbal od Muslina.
Zverilla Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Zasluzio je ugovorom, da je zasluzio bolje branili bi ga igraci i bojkotovali poziv. Zasluzili su i navijaci jer im je vazniji igrac od selektora i cute. Bio sam protiv smene ali tvrdoglavost razara sve i ako je tacno da su se razisli sporazumno zasluzili su jedan drugoga, savez Muslina saveza. da da, sve je relativno. muslin je kokeza, kokeza je muslin. how yes no.
Lancia Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ja se samo nadam da nece prevariti Paunovica, za sve ostalo me boli tuki.
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 muslin je kokeza, kokeza je muslin nisi svestan koliko si u pravuto sam tvrdio još na početku kvalifikacija
Boza_zvani_Pub Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 I niko da pomene coveka koji je bez posla trenutno, vodio je nas najveci klub veoma neuspesno, vodio je nekoliko belgijskih klubova jednako katastrofalno kao mladu reprezentaciju i FKCZ... jedan i jedinstveni Bobijev mali.. Jankosan!Upravo je pomenut na sosu kao poslednji koji je dospeo na listu kandidata. On i the Lalat
ljakse Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ne kapiram, šta Kokeza ima u siviju? Neke titule, uspehe... šta?
James Marshall Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Primio pendrek umjesto Vučića, očigledno dosta da bi se bilo predsjednik FSS.
levi Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 nisi svestan koliko si u pravu to sam tvrdio još na početku kvalifikacija I to ti je bila vrlo promišljena opservacija
Recommended Posts