Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

znam da nemaš pojma. ovaj... svi ćemo mi gledati srbiju na mundijalu, i oni sa ajkju 300, i oni sa minus 300, tako da...

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Pa gledaću najverovatnije, kao i do sad (osim ako ne budem imao pametnija posla u tom trenutku). Stare navike se slabo menjaju, kao i sa Zvezdom. Samo što ću navijati da popiju po pičci, a u najgorem slučaju će me boleti kurac.

Posted

Pa gledaću najverovatnije, kao i do sad (osim ako ne budem imao pametnija posla u tom trenutku). Stare navike se slabo menjaju, kao i sa Zvezdom. Samo što ću navijati da popiju po pičci, a u najgorem slučaju će me boleti kurac.

Ako prodjemo u 1/8 finala uz odličnu igru te nece boleti kurac

Posted

Pa ono, mogo bi makar kapiten da predoči javnosti šta ti ljudi koji su i izborili plasman misle o svemu ovome.

aman brt pa šta treba, bane da sazove radnički savet fss-a i da izloži stav radne zajednice reprezentativci?

savez postavlja selektora, selektor bira igrače. igrači ne biraju selektora, niti treba da ih specijalno interesuje ko je dotični. sve se plašim da se npr kolarov mnogo pitao o mišljenju borda man cityja o pepari.

pa ti isti ljudi nisu imali muda da stanu iza pokušaja linča jednog od njih. o čemu više da pričamo.

najveći zajeb je što koki i fss nisu izašli pred javnost sat vremena nakon što su raskinuli ugovor sa slinmuom i objavili to uz neko prigodno obrazloženje tipa neslaganje glede budućnosti fudbala u srbiji i tako to. pa nije slavoljub prvi selektor koji je smenjen pred svetsko prvenstvo

na kraju krajeva, jebo i slavoljuba i slavišu. kad sam napisao da ću navijati za 11 igrača vrlo precizno sam odredio da će imati moju podršku samo isključivo u tih 3x90 min. njih 11. a za ostalo loženje me zabole, kao što sam rekao na početku kvalifikacija, što poručnik vasić može da potvrdi.

inače mi se baca pegla od ovih moralnih komentara tipa pičke, što ne napuste reprezentaciju

jbg ne rađaju majke obiliće više. pa šta treba, ludi mitro da se zapali na terazijama

:(

Posted

Mnogo dramite.

Do juna ce se zaboraviti i mnogo bitnije stvari od jednog Muslina.

A sve ovo i onako nije razlog da se navija protiv reprezentacije.

Posted

Mnogo dramite.

Do juna ce se zaboraviti i mnogo bitnije stvari od jednog Muslina.

A sve ovo i onako nije razlog da se navija protiv reprezentacije.

Več 1.12 če sve biti zaboravljeno kad bude žreb.

Posted

Zasto nema sanse Robert bi vrlo rado preuzeo repstaciju Srbije. Kada bi čoveku dao mogucnost Srbija ili Hrvatska on bi bez razmisljanja prihvatio poziv Srbije. Mada ionako če selektor biti Piksi na tvoju veliku tugu. Mislim da je to gotova stvar. Promocija če biti tek u aprilu.

Mogao bi Muki da preuzme Hrvatsku a Robi Srbiju.  Pa onda u Rusiji Mukijev tim nakanta Robijev i pravda bude zadovoljena. Kako bi se samo Kokeza i kokezani zivi jeli.

Posted

Samo što Srbija ne ide na mundijal, ide Brodarac. Viša sila jbg 

Evo već su stigli da pozovu i Grujića i sve koje treba. Nema više prepreka da se sastavi narodna reprezentacija

Može i sms glasanjem da se bira, neka  ostane vd, samo mu kokeza pošalje spisak mailom

Posted

Mnogo dramite.

mnogo bre, kao da se onikad ništa slično nije dogodilo u srpskom fudbalu jbt. svi smo ovde, ali svi do jednog, protiv smene muslina, ali smo eto različiti svetovi, gledaćemo iz navike, kao da nismo navikli da navijamo za repstaciju, kakva god da je. pa i to je navika jbt. nisam navikao da navijam protiv. možda sam beskičmenjak, i mali mi je ajkju, ali ako gledam srbiju na mundijalu, ne vidim kako da navijam protiv. jesam li lud ili šta? jedino da ne gledam...

Posted

Za koga ćete navijati na SP?

Ja cu navijati da pobijedi sport.

Ali, iskreno sve mi je teze pojmiti koncept navijanja u modernom vrhunskom sportu, odnoso samom sebi objasniti why should I care, sto bi rekli nasi stari. Imas jednu dokazanu krovnu mafijasku udrugu* koja organizuje natjecanje 32 satelitske mafijaske udruge (samno treba nazociti primjere HNS i FSS) pod pokriviteljstvom mega korporacija za koje mnogi smatraju da su bas evil empires (Gazprom, McD, Adidas, a pogotovo InBev) na kom igraju dokazane poreske pobjegulje. Sve praceno prizemnim giga-hajpom od strane kleptrokratskih medija (TM by noskich). OK, ovo sad za medije kenjam :-)

Da se razumijemo, u isti kos stavljam i MOK, NCAA, kao i americke profesionalne lige. Sve je to pohlepni, rent-seeking zajednicki zlocinacki poduhvat odavno odrodjen od zajednica koje toboze predstavljaju,kao i odrodjen od svojih originalnih nacela,  i sve manje nalazim bilo kakvih dodirnih tacaka sa svim time. Jos se po inerciji malo ukljucujem, ali sve manje.

--
* sjajan izraz, mislim da cu ga permanento usvojiti
Posted

ne kapiram ovo za Brodarac. 

Kokezina ekipa, član beogradske zone, i volšbni prvak omladinske lige Srbije. I druga Kokezina ekipa sada na svetskom prvenstvu u Rusiji

Posted

Kokezina ekipa, član beogradske zone, i volšbni prvak omladinske lige Srbije. I druga Kokezina ekipa sada na svetskom prvenstvu u Rusiji

Slavisa-Kokeza-Brodarac2.jpg

a ume i da se skine™ za isti