Peter Fan Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ma da dođe i pep lično bilo bi neozbiljno očekivao da je tih par prijateljskih dovoljno da se bitnije odmakne od tog muslinovog destruktivnog sistema koji je donosio 2 gola i 2 boda po meču. Pa dobro, nisam ja rekao da plan mora imati smisla, vec da barem postoji. Ovako se bagra bezocno pofajtala oko provog veceg plijena i onda uprilicila najbesmisleniju kampanju mogucu da to obrazloze.
Ros Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 nema toga ko nece da vodi repstaciju na sp. osim ako na drugom mestu dobije mnogo vise para.
Peter Fan Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Samo da kandidujem Rajevca. Noskich skautovao da mu na Tajlandu ne cvjetaju ruze.
mlatko Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ma privatice se Deki Stankovic bez nadoknade... taman da se dokaze pozrtvovano, kapitenski Inviato dal mio U65GT utilizzando Tapatalk
Babu Bhatt Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Sve ovo je samo dokaz koliko je ovo "mala" reprezentacija(savez, drzava, narod...), kojoj je plasman na veliko takmicenje izuzetak a ne pravilo. A bas uvijek krene neko lozenje tipa otvoren put do polufinala :D Dno dna.
Toni Sumaher Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) Што би рекао покојни Чава, све је то куловија. Нема много да се овде дода на већ елабориран хохштаплерај и сумрак памети сем да ћу на СП да будем развучен као Буриданово магаре између навијања за наше и космичке правде да будемо брутално гажени. Edited October 30, 2017 by Toni Sumaher
MocaVukotic Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ja stvarno ne znam zašto bi im bilo najgore. Ako može da se sere po likovima koji pod pretnjom otkaza ili iz čistog straha glasaju za ovu ili onu stranku, zašto bi iko sažaljevao one koji su finansijski obezbedili svoju decu do 30. godine? Jesu to fudbaleri tupsoni, ali da li je moguće da među njima ne postoji jedan sa par cm kičme? aj malo realno jebemu, nije ovo osnovna škola pa aj kao da bežimo sa časa. kao sutra izlazi spisak, i svi sa spiska se dogovore da odbiju poziv? i ako to ne urade nemaju kičmu? u ovoj zemlji ima 22 7 miliona selektora, pola bi aplaudiralo, pola bi im jebalo mrtvu majku, a i jednima i drugima je lako da to rade iz fotelje.
Cash Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ma to nema šanse, to je buva najobičnija. Ja se nadam da Piksi neće, voleo bih da ga pamtim kao legendu i kul lika. Zasto nema sanse Robert bi vrlo rado preuzeo repstaciju Srbije. Kada bi čoveku dao mogucnost Srbija ili Hrvatska on bi bez razmisljanja prihvatio poziv Srbije. Mada ionako če selektor biti Piksi na tvoju veliku tugu. Mislim da je to gotova stvar. Promocija če biti tek u aprilu.
Pokojni Ruxin Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) aj malo realno jebemu, nije ovo osnovna škola pa aj kao da bežimo sa časa. kao sutra izlazi spisak, i svi sa spiska se dogovore da odbiju poziv? i ako to ne urade nemaju kičmu? u ovoj zemlji ima 22 7 miliona selektora, pola bi aplaudiralo, pola bi im jebalo mrtvu majku, a i jednima i drugima je lako da to rade iz fotelje. Mislim da niko nije spominjao odbijanje, ali mogli bi makar za početak da izbace neki stav o svemu ovome. Jel suviše očekivati da kapiten bane izađe i kaže - mi igrači se ne slažemo sa smenom čoveka koji nas je odveo na svecko? Ma neka kažu i da su oduvek bili za muslinovu smenu ako hoće, ali samo nek izbace neki jebeni stav o ovome što im se radi. Za koga ćete navijati na SP? Ja ću za naše, ali ni sautgejtara realno ne deluje kao suviše ozbiljan tip Edited October 30, 2017 by Ruxin
mlatko Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Za klub se navija, repstacija se voli a savez i selektor nek se nose samo tako.
MocaVukotic Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Mislim da niko nije spominjao odbijanje, ali mogli bi makar za početak da izbace neki stav o svemu ovome. Jel suviše očekivati da kapiten bane izađe i kaže - mi igrači se ne slažemo sa smenom čoveka koji nas je odveo na svecko? Ma neka kažu i da su oduvek bili za muslinovu smenu ako hoće, ali samo nek izbace neki jebeni stav o ovome što im se radi. pa nek odbiju, to je stav nad stavovima, šta ima od priče po novinama? da im se ne sviđa sve ovo, to ne moraju ni da kažu, to valjda svi znamo, ili ne?
levi Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Za koga ćete navijati na SP? Protiv Kokezinog Brodarca
ljakse Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Mada realno serem i ja, ako na forumu ima toliko ljudi koji će progutati sve ovo i navijati i nervirati se za dž, šta očekivati od skupine bogatuna sa iq 80 koji će za to dobiti grdne pare.
Pokojni Ruxin Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 pa nek odbiju, to je stav nad stavovima, šta ima od priče po novinama? da im se ne sviđa sve ovo, to ne moraju ni da kažu, to valjda svi znamo, ili ne? Ja nemam pojma da li mi se sviđa ili ne, pošto se još uvek nisu izjasnili.
Recommended Posts