Cash Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Ne bih se baš složio. Jesu imali generalno nešto bolje igrače, ali bih ih pre tražio po drugim pozicijama. E da je Antic imao 1 Tadića
ljakse Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Pa evo, od ovog hazardovog, imaš Dekija kao konstantu koja odskače. Vukić i Ilić nikad nisu nešto specijalno dobacili u repki (a realno nisu nikad igrali ni na vrhunskom klupskom nivou), Đorđević je 2006. bio 34-godišnji igrač Olimpijakosa, a to je opet rang nekog Mini Jakobsena iz ondašnjeg Rozenborga, ok ekipa koja redovno igra LŠ i uglavnom nikad preko trećeg mesta u grupi. Petko je sa druge strane imao Vidića, Krstajića kao gospodara u Šalkeu, Duljaja kao tada vrhunskog pitbula, Žigića u životnoj formi, Kežmana i Dragutinovića standardne u Primeri... Radomir i Antić su imali pozadi Vidića i Baneta na vrhuncu karijere, Krasića na vrhuncu na krilu, Laneta na vrhuncu, u rezervi Lukovića koji je tada kidao u Italiji, Kolarov u zaletu, perspektivni Subotić... uporedi to sa sadašnjim starterima u odbrani i napadu, nebo i zemlja.
Cash Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Pa da Radomiru i Anticu je falio samo jedan Duki Tadić i to bi bila timcina. A i 1 Mitrovic bi mu lego ko budali samar.
porucnik vasic Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Поред Жиге и Пантелије? Sent from my iPhone using Tapatalk
*edited by mod Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Tunis i SAD bi morali da izgube u poslednjem kolu protiv dosta slabijih ekipa. Nece se to dogoditi. Ukratko navijamo da 1)Tunis izgubi u poslednjem kolu od Libije 2) Novi Zeland izbaci Peru 3) da iz baraza prodje dalje Grcka 4) da iz baraza dalje prodje R. Irska Jedan od ta 4 uslova nas vodi u treci sesir tako da nije bas neki teski SF :)
dragance Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 NZ ce izbaciti Peru 100% Irska ce proci dalje. Za ostale ne znam.
J.R. Cash Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Irska je ispred nas. Umesto toga, cetvrti uslov je da Senegal ne osvoji bod u dve utakmice protiv Juzne Afrike. Posle ovoga nocas, ni to me ne bi iznenadilo.
*edited by mod Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Tunis vs Libije je slicno bilo kao za Amere danas, ali mislim da ce to tesko da se desi, pogotovo jer za razliku od Amera, Tunis igra kod kuce. NZ nisam gledao cenim da si tu merodavniji ali generalno Peru je favorit. Kada se to igra uopste? Najvise nade polazem u evropljane, mogli bi makar jedni da nas obraduju na kraju baraza :)
*edited by mod Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Irska je ispred nas. Umesto toga, cetvrti uslov je da Senegal ne osvoji bod u dve utakmice protiv Juzne Afrike. Posle ovoga nocas, ni to me ne bi iznenadilo. Jedna Irska jeste ali druga Irska nije.
J.R. Cash Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 (edited) Po tome kako su slavili bod protiv Kolumbije izgleda da Peruanci racunaju da je taj baraz formalnost. Obe Irske su iznad nas. http://www.fifa.com/fifa-world-ranking/ranking-tools/prognosis.html Edited October 11, 2017 by J.R. Cash
*edited by mod Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Moja greska, mislio sam da su vec uracunali sve ovde http://www.fifa.com/fifa-world-ranking/ranking-table/men/index.html Jel se zna kada izlazi ta sledeca? Koliko sam skapirao ta je konacn za grupe tj barazi nece uticati.
J.R. Cash Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Izlazi za koji dan i ona ce se gledati kod odredjivanja sesira. Rezultati iz baraza nece uticati.
dragance Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Po tome kako su slavili bod protiv Kolumbije izgleda da Peruanci racunaju da je taj baraz formalnost. Obe Irske su iznad nas. http://www.fifa.com/fifa-world-ranking/ranking-tools/prognosis.html Neka samo oni racunaju. Ako NZ bude cela na okupu, bice to tezak dvomec.
porucnik vasic Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Da. Znam da ti misliš drugačije Нема шта ту да се мисли, ова двојица су испред оваквог Митровића за класу.
Recommended Posts