Segundo Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Žule.Nije li on CG repstativac? Sent from my HTC One using Tapatalk
Apollo Creed Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Nije li on CG repstativac? Sent from my HTC One using Tapatalk jest, onda Gobelja bratina.
levi Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 nisam ni znao da i muki ima ispevanu prigodnu pesmicu :D Jedan od trojice koji su dobili tu pesmu. Mada za Vidića sad više nisam siguran, samo za Muslina i Stankovića -_-
Nikodije Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 ne mogu da prepoznam ko ovo peva sa blazom. prvo sam pomislio da je pokojni toni montano, ali nije
porucnik vasic Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Ћелави рече синоћ да ће да буде места и за друге играче, посебно нагласивши оне што сад играју квалификације за ЕП младих.
hazard Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Jbt, nismo se plasirali na 2 EP i 1 SP u posljednjih 8 godina, na posljednja dva SP smo dobili preko pičke i kad smo imali jače rostere, odveo nas Muki (uz pomoć ždrijebeta, da budemo iskreno) uz eto malčice nerviranja posljednja dva kola ali smo ipak na kraju prošli kroz grupu glat, a prije godinu i nešto su padale zakletve da nikad više niko neće gledati reprezentaciju i da se nećemo plasirati nikad više na bilo koje takmičenje, a sad se ćelavom sprema giljotina jer smo samo za 1 dobrog selektora™ od toga da napadnemo titulu Mislim, na stranu to što ni meni Muslin ne djeluje kao neka ljudina koju bih ja ili koja bi mene vodila na pivo, čovjeka koji se uhvatio te funkcije selektora i odveo nas na prvo takmičenje nakon 8 godina mijenjati nakon što je uradio posao bilo bi... onako, baš SNS-ovski i Vučićevski podlo, pokvareno i nezahvalno, tako da... Možda stave Branislava Nikolića, možda je to bilo dio dila u vezi sa Tominim odustankom od kandidature. +1 Btw, kada se gledaju samo SP, ispada da reprezentacija nije tako loša - od raspada SFRJ, samo smo dva propustili, '02. i '14. Mislim nije ni stara Jugoslavija išla na svako SP... Ali onda kada pogledaš EP vidiš kakva smo bulja od tima :D
Nikodije Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 +1 Btw, kada se gledaju samo SP, ispada da reprezentacija nije tako loša - od raspada SFRJ, samo smo dva propustili, '02. i '14. Mislim nije ni stara Jugoslavija išla na svako SP... Ali onda kada pogledaš EP vidiš kakva smo bulja od tima :D od poslednja 4 sp, otisli smo na 3. nisam siguran da je sfrj ikada imala takav skor, da od vezana 4 sp, ode na 3. i to je ok rezultat. ali iz nekog razloga uvek smo losiji u kvalifikacijama za ep i to kvari sliku, u poslednje 33 godine otisli smo na svega dva, od cega smo sa jednog proterani.
hazard Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 od poslednja 4 sp, otisli smo na 3. nisam siguran da je sfrj ikada imala takav skor, da od vezana 4 sp, ode na 3. i to je ok rezultat. ali iz nekog razloga uvek smo losiji u kvalifikacijama za ep i to kvari sliku, u poslednje 33 godine otisli smo na svega dva, od cega smo sa jednog proterani. SFRJ je bila na 4 SP za redom ('50., '54., '58., '62.). Ali posle toga nikada nije bilo 3 od 4 u nizu, promašena su 2 za redom ('66. i '70.) pa je onda išlo svako drugo do raspada.
MocaVukotic Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 bivša sfrj je igrala 4 zaredom 1950-1962, dva 1/4-finala i jedno polufinale.
mlatko Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Najbolje da sada menjamo trenera i ceo tim [emoji38]ol: Mi se sa Muslinom na SP nećemo proslaviti, ali mi i nemamo kvalitet da se proslavimo, tako, da je sve OK. Ako se vratimo kući sa 3 boda, ekstra +1 =4 Taman za prolaz :) jel najgori treci iz grupne faze opet ispada?
Joe D Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 od poslednja 4 sp, otisli smo na 3. nisam siguran da je sfrj ikada imala takav skor, da od vezana 4 sp, ode na 3. i to je ok rezultat. ali iz nekog razloga uvek smo losiji u kvalifikacijama za ep i to kvari sliku, u poslednje 33 godine otisli smo na svega dva, od cega smo sa jednog proterani. to i ne govori mnogo o tome kako je poslednjih 8 godina izgledala reprezentacija. a 8 godina nije tako kratak vremenski period. a nije ni da smo kod radomira i petka igrali neki svemirski fudbal u odnosu na ovo, sta vise.
hazard Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 +1 =4 Taman za prolaz :) jel najgori treci iz grupne faze opet ispada? 32 ekipe su na SP, ne 24 :) prva dva iz svake grupe idu dalje
hazard Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 to i ne govori mnogo o tome kako je poslednjih 8 godina izgledala reprezentacija. a 8 godina nije tako kratak vremenski period. a nije ni da smo kod radomira i petka igrali neki svemirski fudbal u odnosu na ovo, sta vise. Nisam gledao ove kvalifikacije osim poluvremena protiv Irske pre mesec dana i utakmice sa Gruzijom. Na osnovu toga čini mi se da u kvalifikacijama jesmo igrali mnogo bolje pod Antićem (do SP smo provaljeni, pa je protivnik znao kako da nas neutrališe). Za Petkovića stoji, samo je Petko imao nešto čvršću odbranu, a svakako daleko bolji vezni red, pa je to onda izgledalo malo bolje.
Recommended Posts