freakns Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 a i pobeda Irske nam odgovara, ha! a na 0-0 mozemo i da izgubimo sa golom razlike! kao sto vam pricam, samo bez nervoze... bitno da je 0-0 Vels-Irska, to je bre nama bitnija tekma trenutno :lol:
MiddleClass Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Dobijamo i rastuzujemo pola pppa i Marakane koja navija da ne prodjemo. :D
harper lee Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Sve sto Muslin treba da uradi, a trebalo je odavno to da uradi, je da umesto Gudelja stavi igraca koji actually ucestvuje u napadackim akcijama. Prava je umetnost igrati u manevru a biti neprimecen celo poluvreme osim kad treba da doda loptu prvom do sebe.
assignment Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 (edited) Tacno sam znao posle poraza u Austriji kako ce da bude ovo. Da se bilo koji ljudi u bilo kojoj struci ovako bore i zalazu za ispunjenje sna, svi bi jos ziveli po pecinama... Nema kod nas nista od karakteristika koje krase moderan fudbal, nista... Tim koji je pun fudbalera nize klase, gde se ne zna ko sta radi. Ako slucajno pobedimo ovo da ponesu tonu vazelina sa Rusiju, bice veoma bolno iskustvo.... Edited October 9, 2017 by assignment
MancMellow Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Ja gledam Kelte. Vels ih je razbijao dok nije izašao Velški Xavi. Posle toga je to već drugačije izgledalo, tako da ako bih sada morao da se kladim bilo bi to X2
Joe D Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 ne pratim nesto posebno reprezentaciju, kako je doslo do toga da dusko tosic i gudelj pocinju utakmicu koja odlucuje o odlasku na svetsko prvenstvo?
freakns Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Sve sto Muslin treba da uradi, a trebalo je odavno to da uradi, je da umesto Gudelja stavi igraca koji actually ucestvuje u napadackim akcijama. Prava je umetnost igrati u manevru a biti neprimecen celo poluvreme osim kad treba da doda loptu prvom do sebe. stani jbt, nama Nemanja Gudelj igra? pa dobro je da gledam Boston i Houston :lol:
freakns Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 ne pratim nesto posebno reprezentaciju, kako je doslo do toga da dusko tosic i gudelj pocinju utakmicu koja odlucuje o odlasku na svetsko prvenstvo? i Tosic, nije samo Gudelj? vi mene zajebavate, aj priznajte :D
Mr.Mxyzptlk Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 igra karleusa Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kreator Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Sve sto Muslin treba da uradi, a trebalo je odavno to da uradi, je da umesto Gudelja stavi igraca koji actually ucestvuje u napadackim akcijama. Prava je umetnost igrati u manevru a biti neprimecen celo poluvreme osim kad treba da doda loptu prvom do sebe. +1 Samo da uđem 5 minuta u mozak muslina da dokučim šta je sa njim u igri hteo?
Dark Wader Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 i Tosic, nije samo Gudelj? vi mene zajebavate, aj priznajte :D i Maksimović
Milogled Bluff Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 X ovde, x u kardifu, prolazimo, ja uzimam lovu. To je to, tu smo svi
Cash Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Sve sto Muslin treba da uradi, a trebalo je odavno to da uradi, je da umesto Gudelja stavi igraca koji actually ucestvuje u napadackim akcijama. Problem je sto mi takvog igrača na klupi nemamo
lazni Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Nešto muljamo sa leve strane, ljajic je par puta dobro gurnuo u sredinu ... Desno promaja, gudelj promaja, matic loš večeras. Trebalo bi da proba mijata desno umesto rukavine
Recommended Posts