levi Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Koji smo kvalitet pokazali u ovim kvalifikacijama, koju bi našu utakmicu izdvojio koa vrhunski odigranu? Od svih "derbija" u našoj grupi, pobedili smo samo Irsku u gostima. Opet lapsus. Pobedili smo Austriju i Irsku Koju jaču reprezentaciju smo pobedili u kvalifikacijama od sankcija? Edited October 8, 2017 by levi
levi Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Pa da Nikad nismo pobedili reprezentaciju iz 1. šešira
Cane Vukic Prebranac Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Али, заузимаћемо мјесто некој бољој репрезентацији :lol: И прича како нам се отворио жријеб ... Па преко нас су колико јуче у бараж ишле Естонија и Албанија. То што побјеђујемо Ирску у Даблину је озбиљан корак напријед за екипу која је навикла да просипа бодове по Јеревану, Алматију и Бакуу.
Filozof manijak Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Ok, over & out. Uživajte sutra u masjtorijama Muslinove čete. Prosto se ne razumemo.
gone fishing Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Али, заузимаћемо мјесто некој бољој репрезентацији :lol: И прича како нам се отворио жријеб ... Па преко нас су колико јуче у бараж ишле Естонија и Албанија. То што побјеђујемо Ирску у Даблину је озбиљан корак напријед за екипу која је навикла да просипа бодове по Јеревану, Алматију и Бакуу. To je druga stvar to im je omogućio bogdanovSutra može biti čupavo, koga su ujedali bečki konjušari taj se i gruzina plaši ...
Cash Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) To je druga stvar to im je omogućio bogdanov Sutra može biti čupavo, koga su ujedali bečki konjušari taj se i gruzina plaši ... Jos njihov selektor ima fantastične uspomene na Beograd :( Edited October 8, 2017 by Cash
Filozof manijak Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Opet lapsus. Pobedili smo Austriju i Irsku Koju jaču reprezentaciju smo pobedili u kvalifikacijama od sankcija? Derbi as utakmice sa ekipama direktnim konkurentima za plasman, Vels i Irska. Tu ne ubrajam Austriju koja se na početku kvalifikacija samoizbacila iz borbe za prvo mesto. NIsmo ni jednu, o tome i pričam.
levi Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Konkurenti za plasman su bili Austrija, Vels i Irska Nije se Austrija samoizbacila, nego smo ih između ostalog mi izbacili pobedom na početku kvalifikacija
MiddleClass Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 60k na stadionu u Poljskoj protiv CG. Slavi se plasman na SP. Treba im makar bod za to. Cisto da vidimo koliko nismo sportska nacija. Srecom kosarkasi i vaterpolisti ne igraju kvalifikacije inace bi ih gledalo po dvije hiljade ljudi maksimum.
hazard Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Prosto je, otvorio nam se žreb u kvalifikacijama i rezultati naših direktnih protivnika. Na žalost, jer ćemo otići na svetsko da se opet brukamo i sprdaju sa nama Meni je jasno da se tebi ne sviđa naša fudbalska reprezentacija u smislu stigla igre i sl., ne sviđa se ni meni, a još mi se manje sviđa i sve ostalo što se vrti oko nje što i sam spomenuo, zato ih u principu više i ne pratim. Nego samo da se osvrnem na ovo brukanje i sprdanje: uopšte ne mora da znači. Da vratimo film na 2006. U kvalifikacijama smo bili ja mislim jedina neporažena ekipa i sa najmanje primljenih golova (čak mislim da smo postavili neki evropski rekord u tom smislu). Nismo igrali neki lepršav lep fudbal ali jebiga bili smo ekipa za poštovanje, otišli smo na SP ispred Španije i Belgije, malo li je. Onda nas je FIFA na žrebu namerno sjebala da mi upadnemo i onaj posebni ,,šešir X" kako u njemu ne bi bila tada marketabilna Ukrajina sa Ševčenkom ili Blaterova Švajcarska (obe ekipe su bile ispod nas na FIFA listi tada) i izvukli smo najtežu moguću grupu zbog toga. FSS je onda digao ruke od prvenstva u rezultatskom smislu, počelo je da se tretira kao izlet (jer jelte ko će proći grupu sa Holandijom i Argentinom, nemoguće), Petković hteo da vodi sina i znamo kako se završilo. Ukrajina i Švajcarska međutim su lagano prošle grupu ne pokazavši bog zna šta, naročito Ukrajina (nakantana sa 4-0 od one iste Španije ispred koje smo bili u kval. grupi), koja je onda odigrala sa baš sa Švicom najdosadniju osminu finala u istoriji SP i otišla Italiji na isprašivanje u 1/4. Hoću reći, da je žreb bio normalan a ne očigledno namešten, verovatno bi SCG tada bila u tom četvrtfinalu, i mi bi to prvenstvo pamtili kao ultra-uspešno, najbolji rezultat od raspada SFRJ tj. od SP '90. Umesto toga pamtimo ga kao jednu od najvećih bruka i blamaža. Ako Muslinova Srbija prođe u smislu ishoda kao Antićeva (3 boda, ispadanje u grupi - samo ne mislim da imaju kvalitet da dobiju neki tim u rangu Nemačke), što uopšte nije nemoguće zamisliti, to nije nikakva bruka i sprdnja jer trećina do polovine evropskih reprezentacija ispada u grupi, ništa neočekivano. A zavisno od žreba mogu čak i da se dogegaju do osmine finala i to ispadnu nekih resp. rezultatom, pa da to bude - pazi sad - naše najuspešnije SP od 1998. Ako pogledaš ko je sve ulazio u 16 na prethodnim SP, to nije ništa nemoguće, malo sreće kod žreba, neki kiks protivnika (ipak su to samo 3 utakmice) i tu si.
mlatko Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Plasiracemo se sutra, lagano ce rasti euforija uporedo sa sranjima do juna, osvojicemo 0, 1, 3, ili u najboljem slucaju 4 boda i ispascemo u grupi i to je to. Nema potrebe za praznim pricama.Opet euforija!?! sa 4 boda u grupi i dobru gol razliku prokazi se dalje... [emoji23]
Zico Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Ma sam plasman na WC je ogroman uspeh, kakva god da je kvalifikaciona grupa.
Recommended Posts