Dimitrije Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Ova reprezentacija je takva kakv je. Uspela je da dodje do praga odlaska na zavrsni turnir u Rusiji. To sto se vecini ne svidja kako igraju i kakav je kvalitet igraca, ne znaci da treba da im se izruguju i da ih ponizavaju. Oni koji su uobrazili da Muslin nece Milinkovica-Savica jer navodno M-S nije Srbin treba da se podsete da to nije ni Rukavna, najomrzeniji reprezantivac, niti je to Muslin, najomrzeniji selektor. Ovi koji zele daSrbija izgubi od Gruzije, to ce uvek zeleti, cak i da za Srbiju igraju Beara Stankovic,Crnkovic i druzina.
Cane Vukic Prebranac Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Није Рукавина најомраженији, мислим да га Митродрон шије на том пољу.
Cash Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Није Рукавина најомраженији, мислим да га Митродрон шије на том пољу. +1
Dimitrije Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Taj mu je primat preuzeo samo na ovoj utakmici. Inace u celom ciklusu Antonije je glavna meta ppp-ovaca.
levi Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Zato što igra sve utakmice. Mitrović se povremeno pojavi i izdominira
kipo Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Gajic i Ristic griju klupe u klubovima, za razliku od Kolarova i Rukavine. Ivanovic je starter u Zenitu, ali na poziciji beka. Kako on to moze ovako statican, ne znam. Tamo je i sistem drugaciji. Mislim da smo procitani. Trebalo je ranije dati vise sanse Ljajicu i Prijovicu od ovih koji su pozvani. Sad je kasno za uigravanja i eksperimente. Koliko zapravo može da bude teško igrati protiv tima koji nema ofanzivne bekove (do u Dablinu), zatvorili nas na sredini i ćao. Odlazak na finalni turnir ne bi trebao biti doveden u pitanje, ali SMS i sinoćno insistiranje na Gaćinoviću me trenutno jede kod Muslina
Ratamahatta Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Ja bi' ter'o ovako : Stojko - Ivanovic, Maksimovic, Nastasic, Karleusa, Matic, SMS, Tadic, Ljajic, Kostic, Mitar. 4-2-3-1. Kolarova uvoditi samo pred neki slobodnjak posle 70', takozvana pozicija Milijasa. Rezerve po pozicijama : Rajkovic, Lazovic, Tomovic, Veljkovic, Kolarov, Fejsa, Milivojevic, Zivkovic, Maksimovic, Gacinovic, Prijovic. Magnum opus Stefana Mitrovica ce zauvek ostati skidanje zastave s drona. Gudelj se btw junacki bori za opstanak u Kini, ni tamo nije standardan. :0.6: Ovaj doduse nece zvati sina, ali me ne bi cudilo da Matic ostane kuci a ide Dejan Ilic. :D
Fakundo Sava Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Kosu čupa kosa opet raste Ako završimo kao drugi a Hrvati i Skoti pobede svoje utakmice ispadamo kao najgori drugi, što verovatno i jesmo
gervasius twinkleminkleson Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Ja bi' ter'o ovako : Stojko - Ivanovic, Maksimovic, Nastasic, Karleusa, Matic, SMS, Tadic, Ljajic, Kostic, Mitar. 4-2-3-1. Kolarova uvoditi samo pred neki slobodnjak posle 70', takozvana pozicija Milijasa. Rezerve po pozicijama : Rajkovic, Lazovic, Tomovic, Veljkovic, Kolarov, Fejsa, Milivojevic, Zivkovic, Maksimovic, Gacinovic, Prijovic. Magnum opus Stefana Mitrovica ce zauvek ostati skidanje zastave s drona. Gudelj se btw junacki bori za opstanak u Kini, ni tamo nije standardan. :0.6: Ovaj doduse nece zvati sina, ali me ne bi cudilo da Matic ostane kuci a ide Dejan Ilic. :D Tomovic je katastrofa ove sezone. Realno, nema ne znam koliko igrača koje je muslin neobjasnjivo preskocio, ali SMS je stvarno nevjerovatna situacija.
bradilko Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 traži muslin 20 hiljada eura po utakmici a ovaj ne da. čak je postojala mogućnost da sms zaigra za mne ali je mali odbio
Pokojni Ruxin Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Sprdraš se ili ljudi ozbiljno šire toliko glupe priče?
Mil@n Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Sprdraš se ili ljudi ozbiljno šire toliko glupe priče? Pre verujem u nešto tog tipa nego da Muslin stvarno misli da ovaj nema kvalitet za repku. Za ovakvu repku. Edited October 8, 2017 by Mil@n
dragance Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Kao sto se Matic nije svidjao Sinisi. ko su nama selektori...
Recommended Posts