SNARC Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Protiv mrtve Rumunije je bilo puno. Moze vala i u pon. Ko da smo navikli da ispracamo zemlju na SP... Edit Bunja propo! Oni koji su protivu Rumunije izborili plasman su bili ekipa u cijim smo igrama uzivali..sve do igara na SP. Uvreda je porediti ovo hrkljusanje sa ekipom koju su vodili jedan Radomir i jedan Antic. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Samo da dodam, posto sam procitao prethotnih 3-4 stranice, da je neverovatno u kakve ste se babuskare pretvorili posle prvog poraza u grupi?!?!+1 Jbt kao da se odlučujuća utakmica igra u najmanju ruku sa nekom Belgijom a ne Gruzijom kući.
Duci Simonovic Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Bilo bi super da nas gruzijci razvale onako pošteno. Navijam za takav ishod.
theanswer Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Usrala nas je grupa, usrali su nas i rezultati u grupi i jos je Bejl propustio dosta utakmica. Realno ni blizu hajpu od meca sa Rumunijom.
Ros Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 - Ne igram za Srbiju, ali to nije moja greška. To je greška drugih ljudi. Ja ću u ponedeljak da bude uz Srbiju. Igra kući, 'Marakana' će da bude puna i idemo na Svetsko prvenstvo - poručio je Arnautović. sledecih godina citamo: - Ne igram za Srbiju, ali to nije moja greška. To je greška drugih ljudi. Ja ću u ponedeljak da bude uz Srbiju. Igra kući, 'Marakana' će da bude puna i idemo na Svetsko prvenstvo - poručio je Milinkovic-Savic
Milosh76 Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Nece..demantovano vise puta, a da je sramota sto ga ne zove to stoji.
James Marshall Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Čovjek rođen u Španiji, porijeklom iz Sanskog Mosta, još ima i dva prezimena, u pravu je Muki, taj garant i nije Srbin
levi Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) Pa ni 2010 nismo dobili nijednog jačeg protivnika. Tad nas je usralo što je Fra prosipala bodove protiv Rumunije i Austrije, a Austrija nije mogla da dobije Farska ostrva, toliki je bio user u grupi. Sigurno nije bio hajp pred Rumuniju zbog dobre igre protiv Austrije i Francuske u Bg i dva gola Milijaša iz penala za 180 min Edited October 7, 2017 by levi
theanswer Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Bar smo imali Francuze u grupi a ne Vels bez Bejla iz prvog šešira i najvećeg protivnika. Mislim da je jasno da raspoloženje u narodu nije ni slično.
ToniAdams Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 - Ne igram za Srbiju, ali to nije moja greška. To je greška drugih ljudi. Ja ću u ponedeljak da bude uz Srbiju. Igra kući, 'Marakana' će da bude puna i idemo na Svetsko prvenstvo - poručio je Arnautović. sledecih godina citamo: - Ne igram za Srbiju, ali to nije moja greška. To je greška drugih ljudi. Ja ću u ponedeljak da bude uz Srbiju. Igra kući, 'Marakana' će da bude puna i idemo na Svetsko prvenstvo - poručio je Milinkovic-Savic kod kuće
Cash Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) Čovjek rođen u Španiji, porijeklom iz Sanskog Mosta, još ima i dva prezimena, u pravu je Muki, taj garant i nije Srbin Zajebavas da je iz Sane. :) Edited October 7, 2017 by Cash
MaErAkLoIJA Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Gajic umesto Rukavine, M. Ristic umesto Kolarova, Spajic umesto Ivanovica. Imamo mi naslednike i ne moramo da brinemo ni za jednu poziciju u timu. Pored njih zreli su za uvodjenje jos neki igraci ali dobro. Ne moramo da imamo zvucne igrace u timu da bi nesto napravili na SP. Dokaz za to su Island pa i Wels i jos neke reprezentacije. Vazna je hemija i voljni momenat. Sinoc su nas pretrcali. Da su igrali ovi momci pa da vidimo da li bi tako bilo?
levi Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) Bar smo imali Francuze u grupi a ne Vels bez Bejla iz prvog šešira i najvećeg protivnika. Mislim da je jasno da raspoloženje u narodu nije ni slično. Imali smo Francuze i izgubili smo od njih. Nismo ih mi prošli, nego su nam ih drugi sklonili s puta Ostatak grupe je slabiji nego ove godine. Austrija kao i sad, Rumunija je za klasu ispod ovog Velsa, Litvanija za dve ispod Irske, A F Ostrva ispod Moldavije Hajp je bio jer nije bio obezbeđen prolaz, trebalo je ipak pobediti Rumuniju. Sad ćemo tek videti kakav je hajp, ali napravljena je atmosfera da je prolaz završen u Irskoj, ne samo u narodu nego i u savezu. Pa sad moraju da se vade, pozivaju sve što srpskog roda na utakmicu decenije Edited October 7, 2017 by levi
Recommended Posts