Toni Sumaher Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Inace, utakmica je pokazala, bas kao i ona u Bgd sa njima, da ce svaka ekipa sa krstenom sredinom da nas razbuca bez vecih problema. Austrija nam je u dve utakmice napravila 12-13 sansi.
harper lee Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Videlo se od pocetka utakmice da ovo samo nekom teskjom srecom mozemo da resimo u svoju korist. Cak ni ova debelo ogranicena eklpa nije toliko losa da prikaze ovakvu igru veceras, ocigledno smo kurajberski usli u utakmicu i popili po picki zasluzeno. Zapravo su nas samo cudo i Stojkovic sprecili da ne dozivimo katastrofu. Od samog starta losi prijemi, netacni pasovi, sudaranja igraca u odbrani, bespotrebna ispucavanja iz zadnje linije jako i nikome. Tadic i Mitrovic su vise vremena proveli u smesnim pokusajima da izvuku faulove od sudije nego sto su mislili o utakmici, svih pet igraca pozadi ne zna se ko je gori bio, Gacinovic i Milivojevic nista, jedino su Stojkovic i Matic odigrali utakmicu. Muslinu ako ne prodje sta je zamislio ne bi nista promenio da mu zivot zavisi od toga, bolje stablo da je posadio u drugom poluvremenu na levom stoperu nego sto je ostavio Mitrovica da nas zakopava. Ako je ovo sto smo veceras posledica glave i samopouzdanja bice problema u zadnjem kolu. Austrija je tezak krs od ekipe, kako smo mi igrali veceras nista bolje necemo proci ni protiv Gruzije.
John Coltrane Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Daj Zivkovica. Danas je spakovao 1 Makedoncima.
crtamOrasi Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 pa ni nastasic nije bio nista bolji od smitrovica. +1 Igrac koji je izgubio fizikalije na koje se oslanjao.
pbg12345 Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 a dobro, cim je krenula sva ona euforija i pisanja nasih novinara o 500 milijardi srba ludaka koji ce se u sred beca ispisati mrskom neprijatelju po faci i junacki proslaviti nas odlazak u bratsku rusiju moglo se naslutiti da ovde nema nista nadam se da ce dobiti gruziju, jbg, zasluzili su to ovi momci, pa i muslin steta da pre svega matic i tadic ne odigraju sp
Redoran Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Ja ne znam u kakvom je on kanalu, ali on je profesionalni fudbaler i njegova obaveza je da 90 minuta odigra najbolje sto moze. Posle toga, ako zeli, moze da izvoli nazad u kanal. Dimitrije, kanal znači da u ovom trenutku (koji traje od početka sezone u Engleskoj) on jednostavno ne može da odigra bolje od onoga što je danas odigrao. To je definicija kanala, trudite se koliko god možete ali rezultat tog truda je tragičan i otužan.
Lancia Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Ja i dalje ne kapiram, OK Maksimovic ne igra u Valensiji a sto mu Ljajic sedi na klupi?
Toni Sumaher Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) Nasa tranzicija u odbranu je jeziva, Splavarov i Bane nisu sposobni skoro nista da brane, da stanu u blok....Mitrovica ne vredi komentarisati, Rukavina uopste nije igrac za reprezentaciju. Ne mogu da zamislim sta bi nam uradile na SP vrhunske svetske repke...brojalo bi se i nakon sest verovatno... Edited October 6, 2017 by Toni Sumaher
Dimitrije Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Pa onda su prakticno svi sem Matica i Mustafe u kanalu jer svi igraju lose i epizodno (a po neki ni toliko) u svojim klubovima.
pbg12345 Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Dimitrije, kanal znači da u ovom trenutku (koji traje od početka sezone u Engleskoj) on jednostavno ne može da odigra bolje od onoga što je danas odigrao. To je definicija kanala, trudite se koliko god možete ali rezultat tog truda je tragičan i otužan.
Lancia Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Nama bi i Argentina dala gol, koliko smo suplji.
porucnik vasic Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Inace, utakmica je pokazala, bas kao i ona u Bgd sa njima, da ce svaka ekipa sa krstenom sredinom da nas razbuca bez vecih problema. Austrija nam je u dve utakmice napravila 12-13 sansi. Nasa tranzicija u odbranu je jeziva, Splavarov i Bane nisu sposobni skoro nista da brane, da stanu u blok....Mitrovica ne vredi komentarisati, Rukavina uopste nije igrac za reprezentaciju. Ne mogu da zamislim sta bi nam uradile na SP vrhunske svetske repke...brojalo bi se i nakon sest verovatno... То је то. Ћелавац увек игра се месарима у средини.
MiddleClass Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Luka je dobar bio. Tukli su ga ko vola u kupusu.
Redoran Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Pa onda su prakticno svi sem Matica i Mustafe u kanalu jer svi igraju lose i epizodno (a po neki ni toliko) u svojim klubovima. Da ali Tadić je u prvoj polovini kvalifikacija bukvalno nosio tim, zahvaljujući njegovim igrama iz prvih 4-5 utakmica mi smo sada u poziciji da odemo na SP. Ostali su od početka kvalifikacija konstantno grozni a Tadić je od supermajstora mutirao u raspadača i mlatarača rukama.
Toni Sumaher Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 То је то. Ћелавац увек игра се месарима у средини. Pa, pricali smo mislim o ovome posle Irske. Mozes sa ostrvskim i skandinavskim balonasima ovako, ali sa timovima koji znaju makar da vezu par pasova na sredini mi smo u problemu. Austrija je lose balansirana ekipa, ali mi to nismo znali da iskoristimo, stavise.
Recommended Posts