John Coltrane Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Sto ne sutnu Mitre, odlicna lopta Tadica. Da mi je znati koga (sem Matare) gleda Murinjo? Sent from my iPhone using Tapatalk
bradilko Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 jadni smo. jebiga to je taj "preveliki pritisak"
radisa Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Sto ne sutnu Mitre, odlicna lopta Tadica. Da mi je znati koga (sem Matare) gleda Murinjo? Sent from my iPhone using Tapatalk Onog Austrijskog štopera od 19 leta ili onog drugog klinju što je debitovao za prvi tim ajaksa za vikend? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
J.R. Cash Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Poceli smo da igramo od nekog 30. minuta. Cudo je da smo imali neresen tezultat u tom momentu.
Redoran Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Jesu li Austrijanci na Red Bulu ili su ovi naši sporiji od šlogirane kornjače?
Redoran Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) Jao bre, nisu valjda ligamenti... Dobro je, nisu. Loše je izgledalo. Edited October 6, 2017 by Redoran
samo_opusteno Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Poceli smo da igramo od nekog 30. minuta. Cudo je da smo imali neresen tezultat u tom momentu.Poceli smo da igramo kad smo primili gol, da ga nismo primili jajarili bi do kraja. Nema leka za taj luzeraj srpskog fudbala.
ljakse Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Da li je moguće da profesionalni fudbaler ne može da šutne slabijom nogom u mrtvoj šansi?
radisa Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Opet Stojke... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
MiddleClass Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Napraviti rezultat sa Stefanom Mitrovicem i Rukavinom je ravno cudu. Svaka cast Muslinu!
J.R. Cash Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Rukavina po obicaju neupotrebljiv napred, a veceras ga nema ni pozadi. Ne znam sta sprecava Muslina da uvede Ljajica a gurne Gacinovica desno.
Recommended Posts