October 6, 20177 yr Sto ne sutnu Mitre, odlicna lopta Tadica. Da mi je znati koga (sem Matare) gleda Murinjo? Sent from my iPhone using Tapatalk
October 6, 20177 yr Sto ne sutnu Mitre, odlicna lopta Tadica. Da mi je znati koga (sem Matare) gleda Murinjo? Sent from my iPhone using Tapatalk Onog Austrijskog štopera od 19 leta ili onog drugog klinju što je debitovao za prvi tim ajaksa za vikend? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
October 6, 20177 yr Poceli smo da igramo od nekog 30. minuta. Cudo je da smo imali neresen tezultat u tom momentu.
October 6, 20177 yr Jao bre, nisu valjda ligamenti... Dobro je, nisu. Loše je izgledalo. Edited October 6, 20177 yr by Redoran
October 6, 20177 yr Poceli smo da igramo od nekog 30. minuta. Cudo je da smo imali neresen tezultat u tom momentu.Poceli smo da igramo kad smo primili gol, da ga nismo primili jajarili bi do kraja. Nema leka za taj luzeraj srpskog fudbala.
October 6, 20177 yr Da li je moguće da profesionalni fudbaler ne može da šutne slabijom nogom u mrtvoj šansi?
October 6, 20177 yr Napraviti rezultat sa Stefanom Mitrovicem i Rukavinom je ravno cudu. Svaka cast Muslinu!
October 6, 20177 yr Rukavina po obicaju neupotrebljiv napred, a veceras ga nema ni pozadi. Ne znam sta sprecava Muslina da uvede Ljajica a gurne Gacinovica desno.