nisam ja Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) ... Edited September 5, 2017 by nisam ja
borris_ Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Ovo je bilo junacki. Zadnjih 10 mn sa 9 igraca, bravo. Vidi se napredak repke od prve utakmice. U Bg protiv ove Irske su se usrali kada su poveli a sada su se odlicno drzali.
Azdaja Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Konačno se vidi da im je stalo. Ne znam da li je do Mukija al lepo je videti. Bravo Srbija! Nadam se Englezima u grupi na SP :)
radnik Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 šta znači ovo 8-8 što je vrisnuo Acika? kreten Debilcina. Minuti. To mu je novost osam cetiri, osam osam, devet nula. Nego bravo momci. Samo jos malo i to je to. WC.
MiddleClass Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Bravo momci. Dobar refleks Bogoja kod onog suta, srecom nije bio puno u stranu. Cist penal za njih Cakir nije sudio. Sudija Turcine! :D Muslin!!!
Toni Sumaher Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) Ijao, sad tek vidim da je Jagos napravio sranje za crveni. Tezak balvan. Straja i gosti se prave blesavi za irski penal. Edited September 5, 2017 by Toni Sumaher
Milogled Bluff Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) Posle duzeg vremena licimo na ozbiljnu reprezentaciju. Nije to neka briljantna igra, ali 8 utakmica bez poraza je rezultat za respekt. Podseca na Petkove kvalifikacije za SP 2006. Edited September 5, 2017 by Milogled Bluff
nisam ja Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Debilcina. Minuti. To mu je novost osam cetiri, osam osam, devet nula. Nego bravo momci. Samo jos malo i to je to. WC. Samo sam čekao da mora da izgovori jedan jedan.
radnik Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Ijao, sad tek vidim da je Jagos napravio sranje za crveni. Tezak balvan. ?
Toni Sumaher Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 ? Pa, on je glavom poslao loptu Ircu kod starta Maksimovica.
radnik Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Pa, on je glavom poslao loptu Ircu kod starta Maksimovica Idi u klinac ja pomislih posle zavrsetka potukao se ili neko sranje napravio za crveni.
Recommended Posts