Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Očajno, a realno smo bolji za dve klase. Bekovi slabi, a dosta polažemo na bokove. Plus i Kostić loš. Stojković nije za komentar. Žao mi je Nastasića. Baš je kriv.

Matić najbolji.

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Sudija debelo naduvan

Klasicni Maljenko... Nadam se da nece previse da gura domacina...

Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta

Posted

Solidna igra. Delujemo bolje i kompaktije u veznom redu u odnosu na Austriju, lopta lakše šeta. Mi kontrolišemo meč, što je najbitnije. Gol iz individualne greške. Ovo može i da se dobije do kraja.

Posted

Bekovi uzasni... imas desno Bastu, Lazovica i Tomovica i neces da probas nijednog. Lijevo igra Obradovic koji ima u zadnjih godinu dana tek koji minut vise od Roberta Karlosa...

Posted

Dodbro igraju steta zbog greske kod gola ali desava se.  Prema tme kako igramo, imamo sanse za popravku i preokret.

Posted

Kada sam ja poslednji put gledao, ni Mladenović nije igrao za Nemce.

Posted

Rukavina pretuzan, Obradovic me prijatno iznenadio.

Ne izgledamo lose, bas steta za onu gresku Nastasica.

Posted (edited)

Dobro, bre, Middle Class, uvek nestio uzasno i katastrofalno (kao da vam je Donald Tramp otac).  U stvari, nasi igraju prilicno solidno.

Edited by Dimitrije
Posted

trebaju nam bolji bocni igraci

Makar jedan od njih mora da ponudi vise od "trcim kao sivonja, a tako i centriram".

Ne znam zasto Lazovica nije pozvao, poceo je da igra upravo desnog bocnog u Djenovi i sam Juric je rekao da je iznenadjen kako se dobro snasao u odbrani. A nemamo sad nikoga ko bi mogao da uskoci, eventualno Markovic ili da se Kostic povuce unazad za drugo poluvreme, a Katai napred.

Posted

Bice ovde 1-1. Umuvacemo ga nekih 15 min do kraja.

Posted

Dobro, bre, Middle Class, uvek nestio uzasno i katastrofalno (kao da vam je Donald Tramp otac).  U stvari, nasi igraju prilicno solidno.

Mi smo odlicni do gola bili. Ne mracim ja kao neki. Ali ne mogu da prezalim reakciju Stojkovica jer ovo nije smio biti gol i pored greske Nastasica.

Posted

I Mitrović mi deluje malo odsutno. Par loših prijema koji su nam odsekli napade.

Posted

Pa i nije loš Obradovic s obzirom koliko nije igrao.

Generalno, nije izgledala loše postavka i igra dok Nastasic nije onako kiksnuo.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Posted

Mi smo odlicni do gola bili. Ne mracim ja kao neki. Ali ne mogu da prezalim reakciju Stojkovica jer ovo nije smio biti gol i pored greske Nastasica.

Jednom i da se složim sa tobom... :).

Ključno je samo da neko sivonjski na napravi crveni, izvućićemo se već nekako...

Posted

Nije Stojkovic ništa kriv. Očekivao je šut u svoju desnu stranu, jer je Ivanovic pokrivao levu. Medjutim ovaj je šutno bombu Banetu kroz noge.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока