gervasius twinkleminkleson Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Odlican rezultat, i sve u svemu, dobra igra, mada sa par horor momenata. Tadic je veliki majstor, valjda konacno predje i u veliki klub.
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Al je kums propo :( Tesko mu pada preporod pod Mukijem i Kokijem
gervasius twinkleminkleson Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) ... na golu Rajkovic... odbrana... Kolarov, Rukavina, Ivanovic, Maksimovic, Nastasic...u sredini Milivojevic i Matic, ispred Tadic, Katai i Mitrovic. I to je to! Koliko god volio Kataija, ne znam kako u ovom trenutku on moze da bude ispred Kostica. Edited October 9, 2016 by gervasius twinkleminkleson
Miljenko Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Kakav sasav mec. Nisam ocekivao da cu se nervirati oko reprezentacije kao ranije, no igra u napadu stvarno dobro izgleda i tesko je ostati ravnodusan.
Aleksandar88 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Koliko god volio Kataija, ne znam kako u ovom trenutku on moze da bude ispred Kostica u ovom trenutkuJedna od većih gluposti, uz standardno kukanje za najprecenjenijim golmanom.
Milosh76 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Koliko god volio Kataija, ne znam kako u ovom trenutku on moze da bude ispred Kostica u ovom trenutku Ovih par duplih pasova sa Tadicem dosta toga otkriva. Takva dva kreativca mogu da odigraju sta im padne na pamet. Kad je izasao Mitrovic, Tadic je presao levo, a Katai u sredinu i opet smo bili opasni u par situacija...
*edited by mod Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Mislim da je jasno da Vels moramo docekati u Novom Sadu.
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Koliko god volio Kataija, ne znam kako u ovom trenutku on moze da bude ispred Kostica u ovom trenutku U ovom trenutku tesko al u ovom trenutku bi mozda i mogao Edited October 9, 2016 by katamaran
radisa Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Koliko god volio Kataija, ne znam kako u ovom trenutku on moze da bude ispred Kostica u ovom trenutkuMože, kad gledaš kroz navijačke naočare svašta može... Koji je ono lik objašnjavao da je Tošić mnogo bolji od Tadića? Mrzi me da tražim, a to je taj nivo razmišljanja...
dete što u ogradi spava Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Pobeda posle koje bi svaki selektor bio više zabrinut nego zadovoljan.
Korki Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Нажалост због тоталне глупости Коларов неће играти наредну, али то је очекивано од нас. Одбрана нам је ужас и стварно је тешко стално играти на погодак више. Надам се да ће са матићем да боље контролишемо лопту и средину. Гомила спораћа у тиму.
Meazza Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Cuj, nesto vise. Reprezentacija koja moze svakog da pobedi i od svakog da izgubi, gde ces lepse. Sto puta vise volim to nego da udjemo u neko polufinale igranjem bunkera i da se gadimo celom svetu. Edited October 9, 2016 by IndridCold
Dimitrije Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Pratio sam live stream neke austrijske TV stanice. Kad god je Tadic primio loptu blizu austrijskog gola, reporter bi zavapio: "Achtung Tadic!" Edited October 9, 2016 by Dimitrije
borris_ Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Odlicno, bravo momci. Ja ne znam sta vi vidite u Kataiu osim igraca 80-tih godina koji nema kondiciju. Svaki put kasni na loptu. Tadic se poigrava sa ovima. Jos Matic da se vrati bice ovo jos bolje. Muslin samo treba da se drzi ove taktike i da uigrava tim.
Recommended Posts