Azdaja Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Sve al sve ide na našu vodenicu večeras, uz opasku kad predjemo na njihovu polovinu. Moraju se uzeti bodovi
MocaVukotic Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) moramo da uvalimo i treći, i to najbolje sad dok je mutno mmmništa Edited October 9, 2016 by MocaVukotic
sekretar Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Pa nema ofsajda kod prvog gola AUT, dok god igrac koji je ofsajd polozaju ne igra loptom
*edited by mod Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Jbg, ovo je bilo ocekivano da se desi. Previse puta su ostajali sami. Nego cini mi se da je bio ofsajd.
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Ofsajd? Jbg, ovo je bilo ocekivano da se desi. Previse puta su ostajali sami. Nego cini mi se da je bio ofsajd. +1 Cini mi se da je Arnautovic bar pola metra u ofsajdu Edited October 9, 2016 by katamaran
adasevic Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Cist ofsajd Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Recommended Posts