radisa Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ja Baneta losijeg i sporijeg nisam video, strasno lose pasove, greske, brz nikad nije bio, ali ovo je bas lose :-( Kaže Aca da je Bane jexan od bržih na terenu... Ne znam kome sad da verujem svojim očima ili Aci...
Bejbl Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 S vremenom i uigranoscu bice to jos bolje. Plus Matic i Maksimovic da dodaju kvalitet.Nije bio loš onaj Milunović iz Borisova, na mestu tog centralnog štopera. Ne znam šta mu se desilo, pa ga nema. Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
MiddleClass Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ko je nama zamjena za Rukavinu kad ne zove Bastu? Bane? Jeste i Tomovic igra u ovoj formaciji. Ne voli Muslin, za razliku od Mihe, fudbalere iz Italije.
ZokiAsov Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nije bio loš onaj Milunović iz Borisova, na mestu tog centralnog štopera. Ne znam šta mu se desilo, pa ga nema. Послато са E2105 уз помоћ Тапатока Sjebo koleno letos, odsustvuje 6 meseci.
radisa Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Oće dati karton već SMitroviću, pa da odmori sledeću...
reginald Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ko je nama zamjena za Rukavinu kad ne zove Bastu? Bane? Jeste i Tomovic igra u ovoj formaciji. Ne voli Muslin, za razliku od Mihe, fudbalere iz Italije. Prica se da bi zamjena mogao da bude Lazovic koji to igra u Genovi.
MiddleClass Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ama da se Rukavina sad nedajboze povrijedi ko bi igrao to? Imamo li koga na klupi? Znam da Bane moze...
MocaVukotic Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 jbt na šta liči bina turbina, blagi užas. a tek kad progovori....
kipo Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 E ako nastavi posle ovoliko previjanja.. Arnautovic
John Coltrane Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nastasic je propustio celu proslu sezonu i njemu ce trebati vremena da udje u formu-uz krsinu od Mitrovica i tuznog Baneta ni Bekenbauer nam ne bi pomogao. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts