levi Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Koliko se secam Rukavina je upravo rotiv Austrije odigrao ubedljivo najbolju tekmu za reprezentaciju Možda misliš na Ivana Obradovića, kod Radomira i Antića?
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Kostic ne koristi odlicnu asistenciju Dragovica. Nije ni cudo sto ih deremo kad je na terenu 15 Srba a samo 7 Svaba
Azdaja Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Bane od četiri pasa tri njima, avaj ne pomaže ni zastavokradica, sreća pa se i oni raspadaju pozadi.
Babu Bhatt Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Uz ovakvu obranu, vise nego dobro odigrano poluvrijeme
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Možda misliš na Ivana Obradovića, kod Radomira i Antića? Moguce. Mislim na onu tekmu kad smo ih tamo dobili 3:1 edit: www.skysports.com/football/austria-vs-serbia/6024 U pravu si, mislio sam na Obradovica. Ne znam kako sam uspeo da ga pomesam sa Rukavinom. Edited October 9, 2016 by katamaran
Korki Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Морамо да забијемо макар још један за победу. Нема шансе да ова наша одбрана издржи а на средини не можемо да исконтролишемо већ на контру играмо. Биће јако проблем ако будемо морали да јуримо гол.
MiddleClass Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Steta za ovu sansu Kostica. Mocna Moldavija izjednacila protiv Irske.
Dr Arslanagić Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Moguce. Mislim na onu tekmu kad smo ih tamo dobili 3:1 Obradović je tada odigrao utakmicu života.
radisa Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Kostic ne koristi odlicnu asistenciju Dragovica. Nije ni cudo sto ih deremo kad je na terenu 15 Srba a samo 7 Svaba Gde su Turčin i Alaba, u Srbima ili Švabama?
goofs Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Bane ispada non-stop... Moram priznati da je bivši igrač... +1 Prespor je, obilaze ga na trzaj, vise je i prestao da juri igrace, nego nesto drzi ruke na guzici i kao blokira centaraut sa 5m. A cak i takav nam nije trenutno najveca rupa.
Dimitrije Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 I sta kazete, ne zasluzuju da imaju podrsku. Pa Beograd nije vuideo bolju utakmicu u poslednjih nekoliko godina.
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Gde su Turčin i Alaba, u Srbima ili Švabama? Njih su asimilirali a nase nece nikad. Obradović je tada odigrao utakmicu života. Upravo to al sam se nekako istripovao da je to bio Rukavina. I on je bese imao neki kratkotrajni bljesak u tom periodu. Edited October 9, 2016 by katamaran
Recommended Posts