Kreator Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Jaoo nee,pa kakva je ovo odbrana? I opet taj jebeni mitrovic. Ko je bre taj lik?
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Mitrovic dao, Mitrovic i uzeo... Covek igra za slucaj da nas napadnu dronom. Na sve misle Muki i Koki Edited October 9, 2016 by katamaran
Nemanja Posrbica Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ofsjad? Mitrović je reagovao da lopta ne dođe do Janka.
MiddleClass Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Sprdnja od odbrane. Presing nula. Oni malo jace stisnu i uzmu nam loptu. Edited October 9, 2016 by MiddleClass
Aleksandar88 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Debil. A i stali smo od gola, mora da se igra.
SNARC Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Imam jeben utisak da su nasi gol dali slucjano..a da Austrijanci bolje igraju i da ce nas karat' u nastavku
radisa Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ofsjad? Mitrović je reagovao da lopta ne dođe do Janka.Pa da, to sam i mislio... Da nije bilo Janka, ne bi reagovao... Ovo je čist ofsajd...
Nemanja Posrbica Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Pa da, to sam i mislio... Da nije bilo Janka, ne bi reagovao... Ovo je čist ofsajd... Samo nisam siguran da je bio iza Mitrovića, ako jeste, čist ofsajd.
radisa Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Samo nisam siguran da je bio iza Mitrovića, ako jeste, čist ofsajd.Jeste bio je, baš sam pazio na snimku...
Recommended Posts