Ros Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Publika se zaslužuje na terenu a ne poziva, ako gineš i pokazuješ da ti je stalo sama će da dodje. Ovi naši koji misle da se utakmice dobijaju punim tribinama pokazuju samo dve stvari, da ih je pregazilo vreme i da misle samo na svoje džepove. a ako se ne gine i ne pokazuje zelja, onda je dovoljno da fss kaze: dodjite na stadion? svi u glas: evo nas, tomo...
levi Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 (edited) hehehe Na nama je da nastavimo da se borimo i vratimo publiku na tribine. Uglavnom, posle ove pobede malo se lakše diše, a uveren sam da će navijači doći sa prvim pobedama. Ništa lepše ne bi bilo ukoliko bi i naš najveći stadion bio uskoro pun. I ako to ne bude u meču sa Austrijom, mislim da taj dan nije daleko, dodao je Ivanović Sramno Edited October 7, 2016 by levi
gone fishing Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Na Euru su bili medju najslabijima Austrijanci, samo bod iz tri utakmice, igra mi se nije dopala, odigrali su dobro te kvalifikacije samo. Ipak dok mi tek pocinjemo da licimo na nesto, vecina reprezentacija vec ima kakav - takav kontinuitet, sigurnost, cvrstinu, uigranost, motivaciju na visem nivou od nas. Remi mi je realan u nedelju, pobeda je moguca ali opet posto samo prvi ide direktno ne ocekujem puno na kraju. U najboljem slucaju, a to je da se konstantno napreduje do tada, mozemo da se nadamo Euru 2020. i upravo treba iskoristiti to što smo dobili smešne protivnike iz prva 2 šešira, sledeći put ili sledećih 5 puta nas neće tako usrati žreb - ako ne prođemo iz ove grupe čemu da se nadamo u budućnosti - druga stvar bi bila da smo upali u grupu sa špancima i žabarima, tada bi mogli da se okrenemo napredovanju i pravljenju tima za sledeće kvalifikacije
dete što u ogradi spava Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 „Voleo bih da smo u Moldaviji napravili barem mali korak na putu povratka poverenja u reprezentaciju. Na nama je da nastavimo da se borimo i vratimo publiku na tribine. Uglavnom, posle ove pobede malo se lakše diše, a uveren sam da će navijači doći sa prvim pobedama. Ništa lepše ne bi bilo ukoliko bi i naš najveći stadion bio uskoro pun. I ako to ne bude u meču sa Austrijom, mislim da taj dan nije daleko ", poručio je Branislav Ivanović. Eto o čemu kreten razmišlja, o tome ja pričam, za njih je livada a ne stadion.
goofs Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 i upravo treba iskoristiti to što smo dobili smešne protivnike iz prva 2 šešira, sledeći put ili sledećih 5 puta nas neće tako usrati žreb - ako ne prođemo iz ove grupe čemu da se nadamo u budućnosti - druga stvar bi bila da smo upali u grupu sa špancima i žabarima, tada bi mogli da se okrenemo napredovanju i pravljenju tima za sledeće kvalifikacije +1 Mi u grupi imamo krug od 4 reprezentacije gde svako svakoga, u zavisnosti od dana, moze da dobije. U takvoj postavci te ekipe moramo da pobedjujemo kod kuce, vec jednu smo "kiksnuli" protiv Iraca.
MiddleClass Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Nema 4 no 3. Irci ne mogu da dobiju nikoga osim Moldavije i Gruzije...
mlatko Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Ali mi ne dobijamo Gruziju ni Austriju ...poslato sa prinudnog...
W.F.C. Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 U svakom slucaju najlaksa grupa u zadnjih 30 godina. Vels na talasu rezultata sa Eura, plus sto su ostrvljani i kao takvi nisu skloni padu posle uspeha nego nastavljaju dokazivanje i otprilike su blagi favorit u grupi, kao tim sa glavom i repom. Nije nedostizno drugo mesto sve u svemu, ali ne greje me sunce s obzirom na nivo na kome smo mi.
Nemanja Posrbica Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Koliko znam ne, makar ne srpske televizije. Možda se nađe neki stream ili YT. Ovo danas im je ključni meč. Pobedom ne samo da bi došli do pobede do baraža, već bi time i demoralisali Sloveniju koja nam dolazi u zadnjem kolu. Momci po znanju zaslužuju makar baraž, ali trener...
Korki Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Мислим да можемо и са 4 бода у бараж али да добијемо Словенце кући 2-3 разлике. Ако неко нађе неки пренос на мрежи нека стави.
pantelia Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 http://live2all.me/soccer/ Trebalo bi ovde da bude streaming
Recommended Posts