Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

kako ce ovi dresovi ruzno da izgledaju kad se umoce u sat vremena Marakanskog blata :(

...poslato sa prinudnog...

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Prvi golman Austrije izašao zbog povrede a i Arnautovic se nešto vuče. Ako se i on sjebe šanse nam masno rastu za tri dana.

Posted

u istom trenutku penal za Turke i Talijane

...poslato sa prinudnog...

Posted

И даље је одбрана лоша а и шансе морају да се користе. Надам се да ће повратком Матића против Аустрије боље да контролишемо лопту на средини те ће бити лакше одбрани.

Posted

И даље је одбрана лоша а и шансе морају да се користе. Надам се да ће повратком Матића против Аустрије боље да контролишемо лопту на средини те ће бити лакше одбрани.

Taj povratak nećeš gledati protiv Austrije, kažnjen je 3 meča.

Posted

Taj povratak nećeš gledati protiv Austrije, kažnjen je 3 meča.

Ако је то тачно, дубоко си ме разочарао.

Posted

Da dobijemo bečke dečake (50:50) pa što češće da gledamo 433 formaciju. Pavlović ne mora početi. Mitro može :)

Posted

Par najočiglednijih stvari:

- Jebeni Stojković. Strašno je gledati ga na golu. Dajte tog Rajkovića, makar je mlad.

- Uopšte nam nije bilo lako da prebacimo loptu na protivničku polovinu. Kad neko krene da igra ozbiljan presing protiv nas biće velikih problema.

- Kostić i posebno Tadić - bogovi fudbala.

- Katai odličan ovo što je odigrao. Voleo bih da u Španiji skroz razvije svoj talenat.

- Boli nedostatak centarfora i čini se da će taj problem ostati i posle ovog kvalifikacionog ciklusa. Ludi Mitre, demantuj me. 

Posted

Katai kao lazna devetka i vozi.

Posted

Ne znam baš, Muslinova taktika ima smisla samo sa pravim centarforom, koji spušta lopte i može da da nešto glavom. Mitar or bust.

Posted

Par najočiglednijih stvari:

- Jebeni Stojković. Strašno je gledati ga na golu. Dajte tog Rajkovića, makar je mlad.

- Uopšte nam nije bilo lako da prebacimo loptu na protivničku polovinu. Kad neko krene da igra ozbiljan presing protiv nas biće velikih problema.

- Kostić i posebno Tadić - bogovi fudbala.

- Katai odličan ovo što je odigrao. Voleo bih da u Španiji skroz razvije svoj talenat.

- Boli nedostatak centarfora i čini se da će taj problem ostati i posle ovog kvalifikacionog ciklusa. Ludi Mitre, demantuj me. 

Imam utisak da im najpoznatiji/najbolji igrač nije kiksnuo da bi bilo problema večeras. Puno grča, straha i neuigranosti, a Moldavci fino motivisani.

Ako ništa drugo imaju više samopouzdanja. Tadić drži ključeve ove repke, a i personalno mu je vreme za transfer karijere.