September 28, 20168 yr još da bude plava boja dresa i biće kako valja Ni ti se nisi navikao? :) Ja nema sanse.
September 28, 20168 yr Kokijev dres je savrsen! Drugacije nije bilo ni za ocekivati od 1 takvog estete
September 28, 20168 yr A sto se uopste gura crvena boja, kad smo mi "plavi" ? Ova je "ratnickija" od tamo neke plave ?
September 28, 20168 yr Pokušaj otpizdrava od sfrj i srj i sicg. Novi početak za kontinuirani fejl. Dres je ok.
September 28, 20168 yr Dobro je da su konačno sklonili krstaču. Mada, po meni, domaći i away bi treblo da se razlukuju samo po boji, a ne da budu dva različita modela I u grbu FSS nema razloga da stoji ovaj adidasov tm dizajn lopte koja nas ničim nije zadužila, treba da bude stara lopta kao u grbu Barcelone i Basela, ne znam da li sam to već spominjao falim te boze:) БУ!!!!!! još da bude plava boja dresa i biće kako valja Потпуно је тупаво што смо променили боју дреса. Но пошто је заврено још је тупавије да се вратимо на плаво.
September 28, 20168 yr meni su ovakvi bili bolji http://www.prelistavanje.rs/slike/20140306/orlovi-menjaju-perje-od-jeseni-novi-dresovi-i-novi-proizvodac-645291-velika.jpg ali ko sam ja? ...poslato sa prinudnog... Edited September 28, 20168 yr by mlatko
September 28, 20168 yr Dobar dres i dobra nijansa crvene. Jos da je sorc tamno plavi, savrseno. One serpa plave sorceve nikako ne vracati.
September 28, 20168 yr Dobar dres i dobra nijansa crvene. Jos da je sorc tamno plavi, savrseno. One serpa plave sorceve nikako ne vracati. Taj film više nećemo gledati - dres i gaće će biti iste boje. Mislim da je to sad i nekakav propis.
September 28, 20168 yr Taj film više nećemo gledati - dres i gaće će biti iste boje. Mislim da je to sad i nekakav propis. Није. А ми немамо грб но амблем.