Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Milivojević je napravio faul. Onda je Mitrović promašio čitav fudbal u šesnaestercu, onda je Ivanović uspeo nekako da skrene loptu u gol.

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

"Irci ne daju puno golova ali zato cesto postizu golove".

Ne, nema boljeg nacina da se provede vece od gledanja ovog dok prenosi ovaj.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

Pola tima Srbije ne znam :D Il ja slabo pratim il su ovo neki splavari anonimusi...

Edit: što reče Radiša treba proveriti ko su im menadžeri :)

Dok se izvodila himna, gledam i vidim ne prepoznajem jedno trojicu-cetvoricu..

Onda kadar ka klupi a tamo, jebem li ga, nisam prepoznao nikoga. Nekada smo znali da se svadjamo oko toga koga treba voditi kao rezervu a prvi sastav znali napamet.

Posted

Milivojević je napravio faul. Onda je Mitrović promašio čitav fudbal u šesnaestercu, onda je Ivanović uspeo nekako da skrene loptu u gol.

Низ поптуно невероватних догађаја који се увек десе нашој репрезентацији.

Posted

Obozavam ovakve igrace kao Hendrick. Mnogo mi se svideo i na EP, nadam se da ce se ove sezone pokazati i u PL

Posted

Чекајте још мало да терен постане права ораница па ће сањамо да приђемо њиховом голу.

Posted

Dok se izvodila himna, gledam i vidim ne prepoznajem jedno trojicu-cetvoricu..

Onda kadar ka klupi a tamo, jebem li ga, nisam prepoznao nikoga. Nekada smo znali da se svadjamo oko toga koga treba voditi kao rezervu a prvi sastav znali napamet.

Jbg, moglo bi i sad, da nam za reprezentaciju igraju fudbaleri, a ne Jagoši i Kostići...
Posted

Dosta prostora ostavljaju , može se to iskoristiti da postignemo gol. Jedino ta odbrana :) Kvota na 1+ gol u prvom 1.48, poklon .

Posted

Ovako su i protiv francuza rano poveli, nema mesta panici

Posted

Jbg, moglo bi i sad, da nam za reprezentaciju igraju fudbaleri, a ne Jagoši i Kostići...

Ko im jebe mater ali bukvalno. Iskreno se nadam da ćemo popiti 5. Ovo je slika i prilika srpskog fudbala, 5k ljudi na tribinama, kiša i razni Jagoši i Muslini na terenu i kraj njega.

Posted

"Rajkovic je fudbaler sa ogromnim samopouzdanjem", kaze sa uma sisavsi Informacija dok ovaj dribla centrarfora.

Posted

Trebalo mi je 16 minuta da provalim da igramo 3-4-2-1.

Kind of.

Posted

ni krtičnjak ne pomaže

:(