theanswer Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Milivojević je napravio faul. Onda je Mitrović promašio čitav fudbal u šesnaestercu, onda je Ivanović uspeo nekako da skrene loptu u gol.
Lord Stef Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 "Irci ne daju puno golova ali zato cesto postizu golove". Ne, nema boljeg nacina da se provede vece od gledanja ovog dok prenosi ovaj. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
SNARC Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Pola tima Srbije ne znam :D Il ja slabo pratim il su ovo neki splavari anonimusi... Edit: što reče Radiša treba proveriti ko su im menadžeri :) Dok se izvodila himna, gledam i vidim ne prepoznajem jedno trojicu-cetvoricu.. Onda kadar ka klupi a tamo, jebem li ga, nisam prepoznao nikoga. Nekada smo znali da se svadjamo oko toga koga treba voditi kao rezervu a prvi sastav znali napamet.
Korki Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Milivojević je napravio faul. Onda je Mitrović promašio čitav fudbal u šesnaestercu, onda je Ivanović uspeo nekako da skrene loptu u gol. Низ поптуно невероватних догађаја који се увек десе нашој репрезентацији.
Kanzas siti zez Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Obozavam ovakve igrace kao Hendrick. Mnogo mi se svideo i na EP, nadam se da ce se ove sezone pokazati i u PL
Korki Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Чекајте још мало да терен постане права ораница па ће сањамо да приђемо њиховом голу.
radisa Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Dok se izvodila himna, gledam i vidim ne prepoznajem jedno trojicu-cetvoricu.. Onda kadar ka klupi a tamo, jebem li ga, nisam prepoznao nikoga. Nekada smo znali da se svadjamo oko toga koga treba voditi kao rezervu a prvi sastav znali napamet. Jbg, moglo bi i sad, da nam za reprezentaciju igraju fudbaleri, a ne Jagoši i Kostići...
elementary Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Dosta prostora ostavljaju , može se to iskoristiti da postignemo gol. Jedino ta odbrana :) Kvota na 1+ gol u prvom 1.48, poklon .
Milogled Bluff Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Ovako su i protiv francuza rano poveli, nema mesta panici
theanswer Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Jbg, moglo bi i sad, da nam za reprezentaciju igraju fudbaleri, a ne Jagoši i Kostići... Ko im jebe mater ali bukvalno. Iskreno se nadam da ćemo popiti 5. Ovo je slika i prilika srpskog fudbala, 5k ljudi na tribinama, kiša i razni Jagoši i Muslini na terenu i kraj njega.
Toni Sumaher Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 "Rajkovic je fudbaler sa ogromnim samopouzdanjem", kaze sa uma sisavsi Informacija dok ovaj dribla centrarfora.
Marvin (Paranoid Android) Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Trebalo mi je 16 minuta da provalim da igramo 3-4-2-1. Kind of.
Recommended Posts