Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Muslin i zvanicno.

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Predsednik saveza (osim ako Muslin nema novu karijeru)

Sad ce igraci opet dolaziti nasmejani na okupljanja reprezentacije  :naughty:

Pardon,predsednik :frust:

Posted

"Džajić više nije niko i ništa u srpskom fudbalu. Koja je njegova funkcija? Šta on radi? Za Bjekovića ne znam, mada nisam siguran da ima nešto protiv mene. Ipak, ja ću pričati na terenu, sa igračima, a uvek će biti onih koji će gurati klipove u točkove", kaže Muslin.

:jerry:  :jerry: 

Posted

"Džajić više nije niko i ništa u srpskom fudbalu. Koja je njegova funkcija? Šta on radi? Za Bjekovića ne znam, mada nisam siguran da ima nešto protiv mene. Ipak, ja ću pričati na terenu, sa igračima, a uvek će biti onih koji će gurati klipove u točkove", kaže Muslin.

:jerry:  :jerry: 

DRAGAN DŽajić, predsednik Crvene zvezde, iritiran intervjuom Slavoljuba Muslina, žestoko, kao nikada u karijeri, osuo je drvlje i kamenje na trenera Metalurga iz Donjecka. Svakako, pitanja nisu bila ni potrebna, jer, DŽaja je osuo lavinu. Monolog počinje i završava se ovako:

o Za 42 godine,koliko sam u Crvenoj zvezdi, nikada veći smrad od čoveka i trenera nije prekoračio prag našeg kluba kao đubre - Slavoljub Muslin!

Posted

Na spisku se nalazi čak 28 fudbalera i četiri golmana: 

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi Haifa), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Damir Kahriman (Crvena zvezda), Aleksandar Jovanović (Radnički Niš). 

Odbrana: Antonio Rukavina (Viljareal), Milan Rodić (Krila Sovjetov), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Filip Mladenović (Keln), Slobodan Rajković (Darmštat), Matija Nastasić (Šalke), Nemanja Milunović (BATE Borisov), Uroš Spajić (Tuluz), Branislav Ivanović (Čelsi), Nikola Maksimović (Torino). 

Sredina terena: Luka Milivojević, Saša Zdjelar (Olimpijakos), Nemanja Gudelj (Ajaks), Nemanja Matić (Čelsi), Ljubomir Fejsa (Benfika), Marko Grujić (Crvena zvezda), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Dušan Tadić (Sautempton), Adem Ljajić (Inter), Nemanja Maksimović (Astana). 

Napad: Zoran Tošić (CSKA Moskva), Lazar Marković (Fenerbahče), Andrija Živković (Partizan), Filip Kostić (Štutgart), Nemanja Mihajlović (Partizan), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Nikola Stojiljković (Braga) i Andrija Pavlović (Čukarički). 

Srpski fudbaleri igraće protiv Kipra 25. maja u Užicu, šest dana kasnije protiv Izraela u Novom Sadu i 5. juna u Monte Karlu sa Rusijom.

Posted

Obojica su u pravu.

+1.

Posted

Opet nema Rače

Govno celavo.

Posted

Opet nema Rače

Зато је лажни Бамби ту.
Posted

Andrija Zivkovic :Hail:

Fino da je ekspresno vratio Gudelja i Tadica, ali sta ce mu Nastasic koji nije video lopte od avgusta?!

Posted

Andrija Zivkovic :Hail:

Fino da je ekspresno vratio Gudelja i Tadica, ali sta ce mu Andrija Zivkovickoji nije video lopte od decembra?!

+1

Posted

Sta ce mu Matic kad je kaznjen pola kvalifikacija? On svakako ima mesto u prvom timu, ali je bespotrebno ga cimati za prijateljske utakmice.

Posted

Opet nema Rače

Govno celavo.

+1

raćara je bog fudbala za ove kvazi pimplere iz srednjeg reda

:fantom: