March 30, 20169 yr Ima, levi bek Terzić i vezni fudbaler Nikolić. Dva igrača će igrati za BiH na istom Euru (Kovač je potisao profi ugovor nedavno, Perić stipednijski). Čudi me da nema Mihajlovića za Srbiju, mada je generalno ova generacija solidno talentovana i kod nas i u OFK i FKP i FKV. Edited March 30, 20169 yr by Nemanja Posrbica
March 30, 20169 yr katai i darko lazovic igraci za reprezentaciju, engleska liga najjaca na svetu... kada se tako postave argumenti, mozda je bambi ipak zasluzeno u timu. to sto nema race svakako nece na dobro da izadje, ako nista do sada je donosio srecu. Edited March 30, 20169 yr by Psihodelija
March 31, 20169 yr Čovek koji je tokom fudbalske karijere odigrao 102 utakmice u dresu sa nacionalnim grbom tvrdi da vodeći ljudi u Savezu neće dozvoliti da "neznalice kroje sudbinu" reprezentacije. "Tim istim ljudima mogu da poručim, da danas, kada se nazire jedna ozbiljna reprezentacija, nećemo ustuknuti. Nismo ljudi koji se boje za svoje fotelje, ali, ne želimo da nam neznalice kroje sudbinu" ističe Milošević. http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/savo-milosevic-spremio-pitanja-za-kokezu-257878.html Edited March 31, 20169 yr by katamaran
March 31, 20169 yr Kako mi se gadi lik, to se ne može opisati. Skot smrdljivi. Nazire se ozbiljna reprezentacija, ove do sada su očigledno bile neozbiljne al to nije do nas.
April 1, 20169 yr Kako mi se gadi lik, to se ne može opisati. Skot smrdljivi. Nazire se ozbiljna reprezentacija, ove do sada su očigledno bile neozbiljne al to nije do nas. +1 на болд свашта бих написао, али за такве коментаре који ми падају на памет форум је већ ишао на суд, и свјеже смо побиједили па да не кварим
April 13, 20169 yr Nee, mora biti neko "domace" prezime. Niankwo N'Doye Jovancevic. Prababa iz Ljiga. via Tapatalk