Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ima li pored Joveljica i Luke Ilica jos neki Zvezdas u kadetskoj reprezentaciji?

• Replies 42.8k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ima, levi bek Terzić i vezni fudbaler Nikolić. Dva igrača će igrati za BiH na istom Euru (Kovač je potisao profi ugovor nedavno, Perić stipednijski). Čudi me da nema Mihajlovića za Srbiju, mada je generalno ova generacija solidno talentovana i kod nas i u OFK i FKP i FKV.

Edited by Nemanja Posrbica

katai i darko lazovic igraci za reprezentaciju, engleska liga najjaca na svetu... kada se tako postave argumenti, mozda je bambi ipak zasluzeno u timu.

to sto nema race svakako nece na dobro da izadje, ako nista do sada je donosio srecu.

Edited by Psihodelija

Čovek koji je tokom fudbalske karijere odigrao 102 utakmice u dresu sa nacionalnim grbom tvrdi da vodeći ljudi u Savezu neće dozvoliti da "neznalice kroje sudbinu" reprezentacije.

"Tim istim ljudima mogu da poručim, da danas, kada se nazire jedna ozbiljna reprezentacija, nećemo ustuknuti. Nismo ljudi koji se boje za svoje fotelje, ali, ne želimo da nam neznalice kroje sudbinu" ističe Milošević.

:ajde:

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/savo-milosevic-spremio-pitanja-za-kokezu-257878.html

Edited by katamaran

Jadnog Savu upropastise alkohol i cigarete

Kako je njemu dobro...

Kako mi se gadi lik, to se ne može opisati. Skot smrdljivi.

Nazire se ozbiljna reprezentacija, ove do sada su očigledno bile neozbiljne al to nije do nas.

Kako mi se gadi lik, to se ne može opisati. Skot smrdljivi.

Nazire se ozbiljna reprezentacija, ove do sada su očigledno bile neozbiljne al to nije do nas.

+1 на болд

свашта бих написао, али за такве коментаре који ми падају на памет форум је већ ишао на суд, и свјеже смо побиједили па да не кварим :fantom:

• 2 weeks later...

Cure nasao menazdera Kamerunca

arton23726-568d8.jpg?1459956292

Sad nek ga lepo udomi u trecu ligu Svazilenda

Jesi siguran da ovo nije pojacanje u spicu za repku?

Od aktuelnih napadaca tesko da bi bio gori.

Obiorah Odita?

Nee, mora biti neko "domace" prezime.

Niankwo N'Doye Jovancevic.

Prababa iz Ljiga.

via Tapatalk

To je napravio dil za Javor.