tsva Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 hahaahahahmuahahahaahahahahajebem ti zivot Mrdja :Hail:
Filipenko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 policajci oduzeli transparent podrske radomiru anticu.znao sam da tole iz senke vlada ovom zamlje.Pa predsednik i ministri ispijaju šampanjac sa njim, iz budžeta mu ministarka daju lovu da njom raspolaže po želji...Za partizane se sada priča da su bili zločinci koji su takve odvodili u mrak, uz čuđenje otkuda toliko zlobe prema nosiocima društva...
reg Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Hahahaha, kakav zajednicki poduhvat Zigica i Mrdje...
teacher Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Žigić Mrđa Vidi se kako reaguju pravi centarfori.
Utvara Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ja sam rekao da su više sile u igri. Vudu magija
teacher Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Pa predsednik i ministri ispijaju šampanjac sa njim, iz budžeta mu ministarka daju lovu da njom raspolaže po želji...Za partizane se sada priča da su bili zločinci koji su takve odvodili u mrak, uz čuđenje otkuda toliko zlobe prema nosiocima društva...Smaraš sa partizanima. Simpatičniji si bio dok si bio u nazi fazi.
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Pa predsednik i ministri ispijaju šampanjac sa njim, iz budžeta mu ministarka daju lovu da njom raspolaže po želji...Za partizane se sada priča da su bili zločinci koji su takve odvodili u mrak, uz čuđenje otkuda toliko zlobe prema nosiocima društva......a na tenderu za izgradnju kuce fudbala pobedjuje firma njegovog ortaka iz subotice.
reg Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Kakvo drveno primanje lopte Zigica posle grcke ruke.
Recommended Posts