Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

imam osecaj da je ovde svak sa svakim u svadji. nema tu ni t od tima. 

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Gledajući kakav nam je profil ostalih naših igrača, agilnost Brašanca, bez obzira na njegovu tehničku neobučenost, je možda i korisna. Neverovatno je koliko smo spori u i krenji i u pasu.

Ne zna se ko je danas bio sebičniji i bezobrazniji Ljajić ili Kolarov.

Da, agilnost Brasanca ce nam bas doneti dosta toga dobrog, jos samo kad bi nesto znao da igra bili bismo na konju. Sreca je da tromog i trapavog Gudelja koji igra u tamo nekom Ajaksu nije zvao da upropasti ovu briljantnu igru kojom diktira agilni Brasanac.

Posted

Ipak, utisak utakmice je ovaj Stojiljkovic, mislim da on sve vreme uopste nije kapirao da igra utakmicu.

И сад ће неко да пита зашто он није добијао шансу поред "менаџерских играча"... :fantom:

Posted

Toletova grupa gradjana, predvodjena curkom-retardom je ispunila ocekivanja!

Posted

И сад ће неко да пита зашто он није добијао шансу поред "менаџерских играча"... :fantom:

Ma, ove utakmice su za nas epsko gubljenje vremena, ovaj sastav je prvi i poslednji put zajedno odigrao utakmicu, kao sto je svaki do sada i kao sto ce svaki ubuduce. Matic nam nece igrati tri prve utakmice u kvalifikacijama zbog crvenog kartona a retard ga danas drzi tri cetvrtine utakmice umesto da proba bilo koga, makar i agilnog Brasanca, na njegovom mestu i da tu izrotira par igraca da bi video ko se najbolje uklapa. Ova cetvorka u odbrani (bez Kolarova koji takodje nece igrati prvu utakmicu) ce igrati do prvog kiksa a onda ce ili Rajkovic ili Maksimovic (a najverovatnije obojica) dobiti nogu, Rajkovic po jubilarni peti put.

Nije ovde odavno stvar do igraca, to smo odavno zakljucili. Gomila retarda, od trenera, preko direktora reprezentacije, do predsednika FSS radi punom parom na tome da nikada ne odigramo nista. Zali boze ovih klinaca koji dolaze, ima tu jako perspektivnih igraca.

Posted

Da, agilnost Brasanca ce nam bas doneti dosta toga dobrog, jos samo kad bi nesto znao da igra bili bismo na konju. Sreca je da tromog i trapavog Gudelja koji igra u tamo nekom Ajaksu nije zvao da upropasti ovu briljantnu igru kojom diktira agilni Brasanac.

Ne znam zašto praviš raspravu tamo gde je nema. Nadovezao sam se na komentar, a svakako nisam pozitivno prokomentarisao igrački kvalitet Brašanca, već da poseduje mobilnost. Ne mislim da treba da bude deo tim, nego da nije čudo što je bio aktivan u igri, jer je svež igrač koji igru bazira na kretnji.

Što se tiče Gudelja, trebao bi biti među bitnijim igračima nacionalnog tima. Za te dve pozicije, Srbija ima najdublju konkurencija. Matić, Milivojević, Gudelj, SMS, Grujić, Maksimović, Fejsa i Radoja. Prilično širok izbor, pogotovo što puno njih ima različite karakteristike koji dopunjuju jedni druge.

Posted

Ne znam zašto praviš raspravu tamo gde je nema. Nadovezao sam se na komentar, a svakako nisam pozitivno prokomentarisao igrački kvalitet Brašanca, već da poseduje mobilnost. Ne mislim da treba da bude deo tim, nego da nije čudo što je bio aktivan u igri, jer je svež igrač koji igru bazira na kretnji.

Što se tiče Gudelja, trebao bi biti među bitnijim igračima nacionalnog tima. Za te dve pozicije, Srbija ima najdublju konkurencija. Matić, Milivojević, Gudelj, SMS, Grujić, Maksimović, Fejsa i Radoja. Prilično širok izbor, pogotovo što puno njih ima različite karakteristike koji dopunjuju jedni druge.

Zajebavam se da malo sperem teskobu od ove utakmice. Kakav crni Brasanac, imamo bar deset igraca na njegovoj poziciji kojima on u ovom trenutku ne moze da prismrdi.

Posted

A raca nista?

Posted

Jbt 9 igraca je bilo u 16m kad nam je Kuba dao gol :isuse:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

Ја сам први поменуо Брашанца. Момак је у првом контакту прошао кроз пољски шеснаестерац са дриблингом. То ваљда говори о квалитету, тј. недостатку квалитета, пољске одбране.

Брашанац је мени симпатичан играч, али технички лимитиран... Он је овако промијешао Офкину одбрану прије мјесец дана, толико о Пољацима. Опет симпатичан народ, лијепо су нас дочекали, али су вечерас били лоши. Наравно, и такви су нас побиједили.

Слажем се са Посрбицом, Брашанац бар има вољни моменат. Ипак вјерујем ни да ће у догледној будућности бити опција за првих 11, јер скоро сваки могући конкурент је бољи играч.

И на крају, треба нам тренер. Одмах и сад.

Edited by CerdicLeboeff
Posted

Uzgred, na prvoj takmicarskoj utakmici Rajkovic ce dobiti crveni karton. Ako ima neka ponuda tog tipa u kladionicama to je siguran bet. Kakav je ono muflon, to majka ne radja dva puta.

Posted

Mnogo lose.  Kada bi ova reprezentacija igrala protiv Zvezde, Zvezda bi ih nakatala sa 3-5 golova razlike. 

Posted

Uzgred, na prvoj takmicarskoj utakmici Rajkovic ce dobiti crveni karton. Ako ima neka ponuda tog tipa u kladionicama to je siguran bet. Kakav je ono muflon, to majka ne radja dva puta.

Zaista ne razumem zašto ga je zvao Ćurčić. Toliko lutamo da je neverovatno. Igrač direktno iz reprezentativne penzije se uigrava za prvi meč kvalifikacija. Igrači pod suspenzijom igraju sve pripremne mečeve. Odjavljuje igrače koji bi trebali da budu stub i koji su u najboljim godinama.

Imamo loše izbalansiran tim, ali ima toliko lošijih i manje balansiranih timova od nas, da je stvarno muka gledati nas kako igramo. Naš fudbalski savez je zaista na nivou najgorih korumpiranih iz Afrike.

Izbori u FSS kasne već godinu dana, tapkaju u mestu i gube vreme. Ko god da dobije imaće vruć krompir. Da li je Karadžić stvarno toliki zlikovac prema fudbalu, da zarad sitnog novca koji je pospremio poslednjih meseci, mora da upropasti pripremu još jednog ciklusa. I sa dobrom pripremom nismo favoriti. Ili se možda ponadao da će ponovo da ga izaberu, pa da proba jubilarni n-ti put da odemo na SP, pošto da je birao žreb ne bi mogao lakše da izabere. Mi smo od JA morali da odemo na 2 od 3 takmičenja.

Posted

Problem je sto nemaju koga da izaberu umesto Karadzica.  Svi su ili isto tako losi ili gori.  Njima mnogo vise dogovara status quo nego perestrojka u FSS.  Slicno kao u srpskoj Vladi; koliko god Vucic bio los, njegovi rivali su isto tako losi ili jos gori.