Nemanja Posrbica Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Kada bi svi koji prate fudbal na PPP napisali svojih startnih 11 ne verujem da bi jedna formacija imala više od 2 ili eventualno 3 glasa. Da ne pričam da treba da se napiše baza od 20-30 igrača.
Milosh76 Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 SRBIJA: Stojković Rajkovic- Ivanović, Maksimović, S. Rajković Subotic, Kolarov D.Tosic - Matić, Milivojević Grujic- Tošić Tadic, Ljajić, Kostić – Stojiljković Mitrovic, a trener neko ko iole poznaje fudbal i nema nikakvih dodirnih tacaka sa skolom trenera FSS i bata Djorom.
Timmi Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 (edited) nevezano za gol, ovo sto mi igramo je smjehotresno. Pustamo ih da dodju do 25 metara od gola bez ikakvog presinga. Klasicni javor kad dodje kod blizanaca. Edited March 23, 2016 by Timmi
Lancia Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 nevezano za gol, ovo sto mi igramo smjehotresno. Pustamo ih da dodju do 25 metara od bez ikakvog presinga. Klasicni javor kad dodje kod blizanaca. hoce da ih izmorimo.
kud u maglu Simoviću Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Standardno. a nekad smo bili prvaci u prijateljskim utakmicama:(
Miljenko Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 a nekad smo bili prvaci u prijateljskim utakmicama :( Tako nesto. Sada nam svi natrapaju 2-3 komada, onako rutinski; plus sto mi ne umemo da damo gol.
Recommended Posts