October 11, 20159 yr Meni je nevjerovatno da mu se i dalje dopusta ovakva kurcobolja u repki. Bolje i bez lijevog beka no sa njim... Mladenovića na bek, robija umesto ćurčare....azeri nek plaču
October 11, 20159 yr A ppp daleko zainteresovaniji za političarenje i komšijsko premeravanje patke nego li za fudbal. Zato smo tu gde jesmo
October 11, 20159 yr Znam da ste odložili patke posle one pzd tekme ali igramo i sad neki fudbal... откад то ми играмо фудбал? :D
October 11, 20159 yr A ppp daleko zainteresovaniji za političarenje i komšijsko premeravanje patke nego li za fudbal. Zato smo tu gde jesmo +100 Mi smo jos u Elbanasu i malo na Topciderskom brdu.
October 11, 20159 yr Albanija vec vodi 2:0. Odose komsije na Euro... Koji smo mi slijepci i kakvu smo priliku propustili sa ovim prosirenim EP.
October 11, 20159 yr Albanija vec vodi 2:0. Odose komsije na Euro... бар ћемо имати за кога да навијамо
October 11, 20159 yr 1 mec, odradjeno protiv Jermenije. Trebali smo danas da odradimo jos jedan unapred za sledece sranje.
October 11, 20159 yr Ne izgleda ovo toliko lose, mada treba uzeti u obzir da se sklepanim Portugalcima i ne cima nesto po ovom sugavom vremenu ...