reginald Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Nadao sam se da nece biti ni Petkovica, Brasanca, Fejse, Milivojevica i da ce biti pozvani Kacar i Ignjovksi. Kacar ima neku sitnu ozljedu pa to moze biti izgovor. Ignjovski redovno igra desnog beka i ne vidim zasto ne bi dobio sansu.
Cane Vukic Prebranac Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Dosao je i taj dan. Nema Race Petrovica na spisku. А 1 Фејса?
Nemanja Posrbica Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 super, samo sto od ristica bas nista nisam vidio kad god bih ga gledao. nesto mi govori da je taj talenat precijenjen kao i obicno kad neko igra za zvezdu ili partizan. Ne delim mišljenje. Mislim da pristojno talentovan igrač koji će moći da izgradi karijeru. Recimo, nivo igrača kao Luka Milivojević.
porucnik vasic Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Dosao je i taj dan. Nema Race Petrovica na spisku. Роџерсара попио педалу, Раћа није на списку...Луја накантао Профа. :ziga:
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Gde baš sad kad je postao prototip modernog veznjaka... :(
porucnik vasic Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Добро је, кренули смо са цела два нападача. Брашњави пре Максимовића и Грујића, Мртви Петковић пре Гајића, дете Филип џабе даје голове.
Babu Bhatt Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Bice x i sa Albanijom i Portugalom. via Tapatalk
Milosh76 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Bice prekid, nasi beze u svlacionicu, Albanija dobija 6 bodova, a mi -3...
Cash Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Bice prekid, nasi beze u svlacionicu, Albanija dobija 6 bodova, a mi -3... U tom slučaju bice obrnuto
Milosh76 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Vec smo videli vise puta da UEFA postupa samo u skladu sa pravilima, a da korupcija nema nikakvog uticaja. Tako da sumnjam da cemo dobiti bilo sta osim drasticne kazne, bili krivi ili ne, ako dodje do incidenata.
Cash Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Oni su organizatori desi li se sranje oni če odgovarati.
Milosh76 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) I u pravilima pise da su politicki simboli zabranjeni, pa Hrvati dobise cvrgu za kukasti krst. UEFA vrlo zanimljivo tumaci svoja pravila, tako da je sve moguce. Nadam se da nece biti incidenata, ali iskreno sumnjam da ce se mirno zavrsiti Edited October 5, 2015 by Milosh76
Pečorin Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Lepo je znati da smo i tekmu u Djenovi mi organizovali.
Kreator Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 (edited) I u pravilima pise da su politicki simboli zabranjeni, pa Hrvati dobise cvrgu za kukasti krst. UEFA vrlo zanimljivo tumaci svoja pravila, tako da je sve moguce. Nadam se da nece biti incidenata, ali iskreno sumnjam da ce se mirno zavrsiti Mozda je tebi zanimljivo kako uefa tumaci svoja pravila, ali meni uopste nije. Edited October 7, 2015 by BlackGeorge
Recommended Posts