Nemanja Posrbica Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 ristica koji mnogo igra Igra više od par veznjaka koje je pozvao, igra za bolji klub, a i mlađi je. I ono što je najvažnije talentovaniji je od nekolicine veznjaka na spisku. Dobar broj ovih igrača ne igra u svojim klubovima, a neki ne stižu ni do klupe. Taj princip zvanja samo onih koji imaju mečeve u nogama je precenjen, pogotovo u mlađim kategorijama. Zovu se najtalentovaniji i daje im se šansa da pokažu šta umeju. Jel treba da iskulira Zdjelara, jer je šesti veznjak u Olympiakosu i što se još uvek nije pojavio u protokolu? Nemoj samo da mi odgovoriš da je razlog to što je bio na Novom Zelandu, jer to nije razlog. Zdjelar zasluženo igra, jer je talentovan. Bio je i Gaćinović na NZ, pa ga nije zvao u prvoj akciji i imao je podjednaku ulogu kao i Zdjelar. Ili što Lukovića zove koji ne igra ni za mladi tim PSVa. Pavlovski ne igra za tim njegovog menadžera i koji ispada iz belgijske lige. S druge strane zove i Lukića koji ima istu/manju ulogu u Partizanu kao Ristić u Zvezdi. Recimo, Mandić bi im bio neophodan za ovo okupljanje. Mitrović je sa A selekcijom, Đurđević se povredio, Jović i Šaponjić su sa omladinskom selekcijom. Ostao je samo sa Ožegovićem i Mulićem koji nije bolji igrač od njega i sa Čavrićem koji je više opcioni napadač, već je prvenstveno krilo.
Cane Vukic Prebranac Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Recimo, Mandić bi im bio neophodan za ovo okupljanje. не подсјећај ме
sekretar Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Jel treba da iskulira Zdjelara, jer je šesti veznjak u Olympiakosu i što se još uvek nije pojavio u protokolu? Nemoj samo da mi odgovoriš da je razlog to što je bio na Novom Zelandu, jer to nije razlog. Zdjelar zasluženo igra, jer je talentovan. Mozda bi i odigrao neki minut da se nisu umesali ''navijaci'' da stopiraju pozajmicu, ali tako je to, kada navijaci ne gledaju na nacionalni interes i razvoj buduceg A reprezentativca, nego samo zabacuju u komsijsko dvoriste
Cane Vukic Prebranac Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Није ли Грбић био у Партизану као позајмљен играч Олија прву сезону?
ZokiAsov Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Није ли Грбић био у Партизану као позајмљен играч Олија прву сезону? I Scepovic je otisao tamo, Fejsa, i nikom nista. Cak je i Muki bio u nekoj kombini pa je zavrsio u Ergotelisu. Nema to veze sa navijacima vec sa Faljijem i upravom fkp.
*edited by mod Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 I Scepovic je otisao tamo, Fejsa, i nikom nista. Cak je i Muki bio u nekoj kombini pa je zavrsio u Ergotelisu. Nema to veze sa navijacima vec sa Faljijem i upravom fkp. +1 Najjace da su u Olimpijakosu i znali ko je Zdjelar.
porucnik vasic Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 +1 Najjace da su u Olimpijakosu i znali ko je Zdjelar. Дечко је одличан играч.
*edited by mod Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Дечко је одличан играч. Moja greska, mislio sam na navijace Olimpijakosa koji su navodno stopirali transfer.
porucnik vasic Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Moja greska, mislio sam na navijace Olimpijakosa koji su navodno stopirali transfer. А добро, искусни Вазура одрадио, али ови са Вратница 7 зезнули ствар.
*edited by mod Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 А добро, искусни Вазура одрадио, али ови са Вратница 7 зезнули ствар. Sta sve nece da urade, samo da napakoste :( Mada ako se svete zbog Scepovica, onda neka im.
Timmi Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 . super, samo sto od ristica bas nista nisam vidio kad god bih ga gledao. nesto mi govori da je taj talenat precijenjen kao i obicno kad neko igra za zvezdu ili partizan.
Cash Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Dosao je i taj dan. Nema Race Petrovica na spisku.
Recommended Posts