Milosh76 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 (edited) Prema pisanju spanskih medija, Curcic je profesionalni ludak! Imbecil kakvog nema, dokazani debil! Član Orlova u mečevima protiv Albanije i Portugalije će biti golman Marko Dmitrović koji brani za Alkorkon, pišu španski mediji. Dmitrović trenutno brani boje španskog drugoligaša Alkorkona i standardan je u prvih 11. U pet mečeva je primio četiri gola, a za Alkorkon igrao kao pozajmljen fudbaler engleskog drugoligaša Čarltona u kojem je prošle sezone sakupio pet nastupa. Nisu samo napisali ko je Dmitrovicev menadzer... Edited September 24, 2015 by Milosh76
*edited by mod Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Lepe vesti. Ovo je siguran znak da mu je spremljena pedala pa sada uzima kintu za pozive dok moze.
reginald Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Dmitrovic je dobro branio na u21 prvenstvu. Mozda ga zovu da bude treca opcija. To bi podrazumijevalo da Stojkovic ostaje prvi izbor i da se Rajkovic vraca u u21.
Nemanja Posrbica Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Brkić se zakucao na klupu i u Carpiju. Gotov je on. Za mene je njegova karijera veliko razočaranje. Dosta je obećavao, malo je uradio. Mada je to redovna pojava naših golmana, s tom razlikom da je on verovatno jedini golman koji ima oko 100 mečeva u ligama petice od naših golmana u poslednjih ko zna koliko godina. Previše kikseva ga je koštalo dobre karijere.
Cash Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Lepe vesti. Ovo je siguran znak da mu je spremljena pedala pa sada uzima kintu za pozive dok moze. Nisam siguran u tvoju teoriju. Gledacemo mi Javora i u narednim kvalifikacijama jos ako pobedi Albaniju eto njemu dozivotni ugovor.
Muwan Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Najbolje da će da pobedi Albaniju. Ima da trsne kao trula dinja zajedno sa svojom trupom luzera, pa će da leti zbog izneverenih očekivanja nacije. Idući kvalifikacioni ciklus ćr morati da upropasti neko drugi.
reginald Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Izgleda da je Sergej dobio poziv u A selekciju.
Cash Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Najbolje da će da pobedi Albaniju. Ima da trsne kao trula dinja zajedno sa svojom trupom luzera, pa će da leti zbog izneverenih očekivanja nacije. Idući kvalifikacioni ciklus ćr morati da upropasti neko drugi. Sa Albanijom je X ko kuca.
porucnik vasic Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Sa Albanijom je X ko kuca. Пошто нисмо држава, нити имамо Савез, то је то.
Muwan Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Ne znam, nisam primetio da je tim u mnogo boljem stanju u odnosu na onaj koji je bio solidno sabijen u Beogradu pre drona. Sada, posle čitave kvalifikacione bruke, tim splavara bez ikakvog sportskog ili profesionalnog motiva ide u goste toj istoj Albaniji koja je ekstra nabrijana da overi EP, sa klasičnim batadjoristom na mestu selektora i sa novom turom Pinijevih i Faljijevih trupaca koje treba negde zavaljati. Sve osim glatkog poraza je popriličan uspeh u takvoj postavci.
Cash Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Igramo protiv tima koji je dobar u fazi branjenja ali jako limitiran u fazi napada. X ko kuca
Babu Bhatt Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 A mi smo tim koji je rastimovan, razvaljen, neuigran, bez motiva, balkanski prepotentan, bez podrske naroda. Oni ipak imaju tog talijana na klupi, koji je bar zaveo red u timu, bez obzira na nedostatke. Recimo, uvjeren sam da bi Mihina Srbija iz drugog dijela proslog ciklusa dobila Albaniju i apsolutno je nadigrala. Ovako, moguce je da dobijemo na neki suvi kvalitet a moguce i da oni dobijiu 3:0. via Tapatalk
porucnik vasic Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 A mi smo tim koji je rastimovan, razvaljen, neuigran, bez motiva, balkanski prepotentan, bez podrske naroda. Oni ipak imaju tog talijana na klupi, koji je bar zaveo red u timu, bez obzira na nedostatke. Recimo, uvjeren sam da bi Mihina Srbija iz drugog dijela proslog ciklusa dobila Albaniju i apsolutno je nadigrala. Ovako, moguce je da dobijemo na neki suvi kvalitet a moguce i da oni dobijiu 3:0. via Tapatalk Та Србија из другог дела МИхиног циклуа би се прошетала групом.
Nemanja Posrbica Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Nadam se da su Mustafi pripisali autogol, vrhunska reakcija vaterpolo sidraša. Podjednako mi je drago što ni jedan mediji nije napisao kako je sam sebi uterao gol, pošto bi u slučaju da je to Rajković uradio, svaki mediji to stavio na prvu stranu.
Recommended Posts